fino je Paja napisao da su ozljede križnih ligamenata jedne od najgorih u sportu,a ovdje se na forumu se piše kao da se ova dvojica vraćaju od neke gripe i da će par dana biti u najboljoj formi,pa kod ovih ozljeda čak uz svu moguću najbolju rehabilitaciju dolazi vrlo često do pucanja istog ligamenta na istoj nogi ili pak na drugoj koja se opterećuje jer preuzima i težinu ozljeđene dok se na njoj jačaju postepeno mišići,dosta tu igra i težina,čim je laganija osoba to su šanse veće za bolji oporavak iako to koljeno nikada nebude isto kao prije ozljede uz hrpu onog glukozamina,kondroitina i ostalih dodataka,druga stvar šta se holding zaziva kao neko super kvalitetno rješenje a lik ima par mjeseci nogometa na nekoj razini,kod ovog škota mislim da igra i to šta taj lik nezna sam sebe čuvati nego stalno ide 100%,od dva tjedna sad mora pauzirati 8 tjedana čim ga je onaj stručnjak od doktora primio u svoje u ruke,najgora stvar koja bi se mogla dogoditi da će drakula forsati odmah po povratku bellerina i tierneya i temeljiti napade na njima kao što je temeljio na bellerinu dok se ovaj nije ozljedio,i da će se ova dvojica opet ozlijediti u vrlo kratkome vremenu na duže razdoblje
Ima neko podatak kolko je točna plaća onog luiza,vjerojatno između 150-170 tjedno

ali me zanima točan iznos

manje bi dali plaću da smo doveli stopera od 100 milja nego ovog cirkusanta koji napravi onakav penal pred varom
Profesor je napisao/la:Treba ovdje jedan klasan stoper koji ce odmah preuzeti komandu nad odbranom. Istresti pare i dovesti nekog ko ce ciniti razliku, a ne istrosene stopere ala luiz, sokratis
prva stvar koju su trebali u transfer roku je dovesti poštenog stopera a ne čekat zadnji dan da rupu dofuraju

ovdje trebaju realno dva stopera.a ne dva panja kikserska koja su došla lovu pokupiti pred kraj karijere,da sam im trener jučer bio, dobili bi obojice dvije zidarske šamarčine u svlačioni

od ovog luiza najbolje šta možemo dobiti je koja duga lopta ili koji put da igra dmf-a,a da će on kvalitetno braniti je komedija,grčki sumohrvač je isto kiksara svoje vrste iako tu na forumu vojaeorljupci drkaju na njega

**** ga onaj skaut šta ga je doveo