FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uzivanje ... 3 boda, tekma manje,rutinski a bez pola ekipe
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
viđi tabele
poslije 6 kola rješeno prvenstvo

poslije 6 kola rješeno prvenstvo

Pobjedom u srijedu, prvi smo na reprezentativnoj pauzi 

- crozzer
- Kontakt:
Ima li kakva slika proslave Haretovog gola? ☺
Od 13. kola dalje nemamo nijednu tešku utakmicu. Željezničar i ŠB dočekujemo kući, sa Zrinjskim bi već igrali dvije. Do kraja prvenstva sve apsolutno pobjedive utakmice.
Da se hoce sam urusit al eto kad ne bude tekma i nikad mi vise na njemu da ne zaigramojoker90 je napisao/la:Uđite na zvanicnu, dole u komentarima ljudi stavljaju snimke sa stadiona. Dobro je da mi imamo i ovakvu posjetu.

Opet cu ponoviti grehota je marku u ono uloziti,muzejski stadion,nije za nas ni za fudbal uopsteno vise.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E nisam ovako mokar bio od zenice nekad davno
Strasno bitna pobjeda, nazalost ovako desektovana i umorna ekipa ko nasa je vec odavno zrela za kiks, hvala Bogu pa smo dobili, idemo i u listicu napast ih pa sta Bog da, steta sto ne dobise gurbete manje bi zapeli al i ovako cini mi se da je ovaj siroki losiji nego ilad
Strasno bitna pobjeda, nazalost ovako desektovana i umorna ekipa ko nasa je vec odavno zrela za kiks, hvala Bogu pa smo dobili, idemo i u listicu napast ih pa sta Bog da, steta sto ne dobise gurbete manje bi zapeli al i ovako cini mi se da je ovaj siroki losiji nego ilad
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Valja se širokom vratiti psihološki do srijede
- Osttribine
- Kontakt:
Dobro je, na iskustvo, misice itd. veoma bitna 3 boda. Ovakvu kisu ne pamtim od Sigme Olomuc, bas je totalno unistila posjetu sa nase strane, mostarcima svaka cast, bilo ih je puno i ako navijanje i nije nesto bilo. Pobjedom ovde smo dosta rastereceniji u naredne dvije tekme. Ono sto me malo nervira kod nase ekipe je to sto ne smiju da se usude da cesce sutiraju sa distance, iz sto postotne situacije kada smo trebali zabiti gol izgubimo loptu i u kontri nam sloze onaj smijesan gol, ali hajde desava se to i puno vecim golmanima nego sto je Vladan. Hare je pokazao kako se to radi, golcina bas. Za sada Letic i Guzina nicim nisu pokazali da su pojacanja, ali valjda nadodju u narednim tekmama. Neka nam je sretno u ŠB.
Fudbaleri Sarajeva nastavili su svoj pobjednički niz na stadionu Koševo iako su imali dosta muke i problema protiv ekipe Veleža.
Ipak, Sarajevo je uspjelo dobiti meč, a nakon njega je stigla još jedna dobra vijest za sve pristalice Bordo boje.
Prvotimac FK Sarajevo, Amar Rahmanović, koji zbog povrede već dugo nije na raspolaganju šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću, u ponedjeljak bi trebao početi sa laganim treninzima nakon što je uspješno okončao terapiju zbog svoje povrede.
Već za petnaestak dana, odnosno nakon reprezentativne pauze, Amar Rahmanović bi trebao početi pomalo igrati, a to bez dileme znači da će Sarajevo za nastavak sezone dobiti veliko pojačanje.
Ipak, Sarajevo je uspjelo dobiti meč, a nakon njega je stigla još jedna dobra vijest za sve pristalice Bordo boje.
Prvotimac FK Sarajevo, Amar Rahmanović, koji zbog povrede već dugo nije na raspolaganju šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću, u ponedjeljak bi trebao početi sa laganim treninzima nakon što je uspješno okončao terapiju zbog svoje povrede.
Već za petnaestak dana, odnosno nakon reprezentativne pauze, Amar Rahmanović bi trebao početi pomalo igrati, a to bez dileme znači da će Sarajevo za nastavak sezone dobiti veliko pojačanje.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sad jos dvije pobjede i jesenji prvaci smo.
Bice **** bez Lazica i Gavrica u listici.
Bice **** bez Lazica i Gavrica u listici.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
ŠAMPIONSKI!!!
Mentalitet i manje pritiska, i bez igre, bez pola ekipe, rezultati odlični.
Sa ovom igrom a uz onaj mentalitet i pritisak prošlih sezona, imali bi duplo manje bodova nego trenutno.
Mentalitet i manje pritiska, i bez igre, bez pola ekipe, rezultati odlični.
Sa ovom igrom a uz onaj mentalitet i pritisak prošlih sezona, imali bi duplo manje bodova nego trenutno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prije utakmice kontam, kad smo zadnji put gubili u ligi, na Koševu i ne sjeti se, jer je baš malo bilo utakmica gdje gubimo u zadnje vrijeme (sad znam). Primismo go, vraćam film, nisam reko džaba o tom razmišljo. Zatim ide razmišljanje, pa ybt kaf smo zadnji put preokrenuli kad smo gubili, eh to je baš davno bilo. Na kraju, idealno.
Uh, nakon prvog poluvremena, ne znam ni kako pobjedismo kada uzmeš sve činjenice u obzir, oluja, kiša, gubimo, mogli primit još koji da su ovi bili kvalitetniji, loša i nepovezana igra...
Uh, nakon prvog poluvremena, ne znam ni kako pobjedismo kada uzmeš sve činjenice u obzir, oluja, kiša, gubimo, mogli primit još koji da su ovi bili kvalitetniji, loša i nepovezana igra...
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 24 avg 2019, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Bez pola ekipe gazimo ovu ligu, to je odlican pokazatelj da nam je liga i dalje krs (iako je znatno bolja nego proslih godina), sta samo znaci kada se jedan klub digne na veci nivo i koliko ostali samo zaostaju za nama...
Kada dodje evropa nije ni cudo da nemamo znacajnijih rezultata kada nas nekvalitetni protivnici sputavaju godinu dana sa svojim fudbalom.
Kada dodje evropa nije ni cudo da nemamo znacajnijih rezultata kada nas nekvalitetni protivnici sputavaju godinu dana sa svojim fudbalom.
NEMA NAZAD
3 jako bitna boda danas, remi u listici idealan s obzirom kakav cemo sastav imati.
Danas prvo poluvrijeme u sredini katastrofalni, Guzina ne zna jel poš'o il' je doš'o. Kako bih volio da zaganjamo malog Zeljkovica sto je bio kod nas, pratim ja te nase igrace mlade kad odu od nas, vjerujte mi da necemo pogrijesiti ni sekunde, sportski zivot i fudbalska inteligencija koju momak posjeduje za postavljanje to je nesto nevjerovatno, a da ne govorim o fizickim predispozicijama. Buducnost bh fudbala. Eno Hasanovic mali opet dao go u prvoj ligi, zao mi je sto nije dobio kod.nas ove godine priliku zvjerka je mali.
Danas prvo poluvrijeme u sredini katastrofalni, Guzina ne zna jel poš'o il' je doš'o. Kako bih volio da zaganjamo malog Zeljkovica sto je bio kod nas, pratim ja te nase igrace mlade kad odu od nas, vjerujte mi da necemo pogrijesiti ni sekunde, sportski zivot i fudbalska inteligencija koju momak posjeduje za postavljanje to je nesto nevjerovatno, a da ne govorim o fizickim predispozicijama. Buducnost bh fudbala. Eno Hasanovic mali opet dao go u prvoj ligi, zao mi je sto nije dobio kod.nas ove godine priliku zvjerka je mali.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
benko21 je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva nastavili su svoj pobjednički niz na stadionu Koševo iako su imali dosta muke i problema protiv ekipe Veleža.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Od Melunovica se ne sjecam kada sam kritikovao i pljuvao nekog igraca,Al vala ovaj Guzina je najblaze receno cist promasaj,daj boze da me demantuje,Al mislim da je to nemoguce u njegovom slucaju
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Zadnja šansa mu je DerbiSjeverjecudo je napisao/la:Od Melunovica se ne sjecam kada sam kritikovao i pljuvao nekog igraca,Al vala ovaj Guzina je najblaze receno cist promasaj,daj boze da me demantuje,Al mislim da je to nemoguce u njegovom slucaju

Ma mislim da nije toliko ni los, danas je imao par finih poteza, vise mi se cini da igra sa nekakvom tremom u nekakvom grcu, ne znam...Sjeverjecudo je napisao/la:Od Melunovica se ne sjecam kada sam kritikovao i pljuvao nekog igraca,Al vala ovaj Guzina je najblaze receno cist promasaj,daj boze da me demantuje,Al mislim da je to nemoguce u njegovom slucaju
Nije meni nesto ni Milanovic aman pokazao, a ni Letic vala. Vidjecemo na proljece kakvi ce biti kad prode period adaptacije, tada cemo moci donijeti konacni sud.
Je li u Sirokom neko fasovao suspenziju? Ko se mora cuvati kartona za derbi?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Djulboni, Google Adsense [Bot], Lavcina, napoleon72 i 54 gosta.