Generalno Željo ima kriminalnu odbranu, sa ovakvom odabranom teško da mogu do titule.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gdje faul zavrsava, tu se svira. To je novo pravilo od ove swzone. Tako da je ovo cist penal.LegendKiller je napisao/la:Sličan penal je Bateu sviran posle faula Lazica. Moguće da su to ta neka nova pravila, i kada je blizu penal je![]()
Generalno Željo ima kriminalnu odbranu, sa ovakvom odabranom teško da mogu do titule.
Ma znali smo mi da nam je odbrana loša, ali nismo očekivali da će doći jedna tekma gdje će odbrana biti kriva za sva tri gola.LegendKiller je napisao/la:Sličan penal je Bateu sviran posle faula Lazica. Moguće da su to ta neka nova pravila, i kada je blizu penal je![]()
Ništa posebno, mislio sam da kontaš da Čelik i Sloboda igraju međusobno ?RollingPaper je napisao/la:Sta ti nije jasno Mančesterovcu iz Kladuše?Daduli je napisao/la:Koje Slobode?RollingPaper je napisao/la:Jel moguće pored Čelika i Slobode da prenose mrtvi Radnik i Mladost?
To jest novo pravilo ali po meni, faul je i počeo i završio se van 16.prisonbreak je napisao/la: Gdje faul zavrsava, tu se svira. To je novo pravilo od ove swzone. Tako da je ovo cist penal.
Ma jok drug, vec prenose utakmicu 2 nepopularna kluba koju gleda uzivo 200 ljudi a mi moramo na radiju slusatDaduli je napisao/la:
Ništa posebno, mislio sam da kontaš da Čelik i Sloboda igraju međusobno ?
Iz Zenice.
Gdje se to Sarajevo dokazalo pa je bolje od ostalih?JonSnow je napisao/la:Svi osim Sarajeva su u 5 deka, a to je i ovo kolo potvrdilo.
Iako im fali dosta bitnih igrača, svaku tvrdu utakmicu (osim ptoiv nas) do sad su dobili na mišiće, iskustvo i individualnu kvalitetu, a jake ekipe to i rade.kovacic je napisao/la:Gdje se to Sarajevo dokazalo pa je bolje od ostalih?JonSnow je napisao/la:Svi osim Sarajeva su u 5 deka, a to je i ovo kolo potvrdilo.
Sloboda igra dobro, stigla je danas do nove pobjede nad Zvijezdom 09, no očito postoje ogromni problemi unutar samog kluba i oni su prije svega financijske prirode.
"Pored problema koje imamo u samoj ekipi, imamo ogromne probleme u samom radu i uslovima u kojima radimo. Igračima nemam dati nikakvu primjedbu. Idemo po terenima, ne znamo gdje i kad treniramo, da ne pričam o teškoj financijskoj situaciji. Igrači nisu primili plate, pod upitnikom je i naše ostajanje u klubu", poručio je Lazarević večeras u razgovoru za SportSport.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.