FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Poznavajući Kovača Perišić će dobiti više minuta na terenu danas od Coutinha
Ovako igra i moje Jedinstvo pod Vladom Jagodicem, bukvalno nikakve razlike u koncepciji.sljivo je napisao/la:Kao da gledam Šalke Ajntraht, grdnija igra se odavno nije igrala.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav majstor
Lewat 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nadam se da ćemo uskoro prestati diskutovati na relaciji Gomez-Lewat.
Jestel vidjeli onaj pogled Lewe dok procjenjuje udaljenost

tu nema diskusije, ali vec Manzo - Lewat ce biti gusto, dajem malu prednost Mariucoelho41 je napisao/la:Nadam se da ćemo uskoro prestati diskutovati na relaciji Gomez-Lewat.
Nadam se da će što manje puta ove sezone ova dvojica imati priliku da komentarišu Bayern i da ponavljaju ovu priču o Coutinhu, danas već dva puta i još do kraja makar jednom.
Osim toga zaključili su da je Periša jače pojačanje od Coutinha.
Osim toga zaključili su da je Periša jače pojačanje od Coutinha.
- Konigsblau
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kao mala djecica su se pogubili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
2 čista penala nisu svirana Schalkeu
Imajj li svabe var?coelho41 je napisao/la:2 čista penala nisu svirana Schalkeu
Ako je nešto penal onda je ovo, čovjek rukom izbio loptu.
- Konigsblau
- Kontakt:
3 penala. Da je Lewandowski oboren k'o McKenie i dan danas bi se valjao. Kradja cista.
Wir leben dich Schalke 04!
Ne znam šta rade braća Kovač na našim treninzima, ali kod nas odbrane nema, bilo koja ekipa koja se malo jače zaleti može nam dati jedan/dva gola, Schalke samo nije imao sreće.
Je.bo vam liverpul pleme ono mahalsko komantatorsko
- Konigsblau
- Kontakt:
Bilo koja ekipa koja se otvori protiv vas moze vam parirat. Ova zadnja linija ne zna na kojem se svijetu nalaze.coelho41 je napisao/la:Ne znam šta rade braća Kovač na našim treninzima, ali kod nas odbrane nema, bilo koja ekipa koja se malo jače zaleti može nam dati jedan/dva gola, Schalke samo nije imao sreće.
Wir leben dich Schalke 04!
mene stid, a vas?
- anelbavarac
- Kontakt:
Sta kaze onaj pacenik za Lewu 

Imal neko neki mail da pošaljem eurosportu jer ova dvojica stvarno pretjeruju, ne mogu vjerovat kako ljudi prenose utakmicu sa koliko amaterizma.
joj hamo vidi mu glave
njih dvojica su prije citali mailove kao komentare tokom utakmice, sad ne znam koji je tacno mailrobben je napisao/la:Imal neko neki mail da pošaljem eurosportu jer ova dvojica stvarno pretjeruju, ne mogu vjerovat kako ljudi prenose utakmicu sa koliko amaterizma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.