Samo da pohvalim za veliki broj navijaca red army !

Tipični bosanski mentalitet..čovjek pogriješi i sve mu psuješ, a do juče si mu analni otvor lizao..scudetto89 je napisao/la:Bas je vrijeme pokvarilo ovaj derbi, no sta je tu je do kraja se nadam da ce neko postici taj drugi pogodak![]()
Jel meni ovo upuceno??realancojk je napisao/la:Tipični bosanski mentalitet..čovjek pogriješi i sve mu psuješ, a do juče si mu analni otvor lizao..scudetto89 je napisao/la:Bas je vrijeme pokvarilo ovaj derbi, no sta je tu je do kraja se nadam da ce neko postici taj drugi pogodak![]()
Htjeo sam drugog citirati pa greskom tebe.scudetto89 je napisao/la:Jel meni ovo upuceno??realancojk je napisao/la:Tipični bosanski mentalitet..čovjek pogriješi i sve mu psuješ, a do juče si mu analni otvor lizao..scudetto89 je napisao/la:Bas je vrijeme pokvarilo ovaj derbi, no sta je tu je do kraja se nadam da ce neko postici taj drugi pogodak![]()
Ako jeste objasni mi ovu tvoju recenicu pasa !!
Sto je jedan dio navijaca onako kasno usao ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Rezultat i liga nebitni. Ponos kad se okrenes na tribini a preko hiljadu brace forca ko jedan. Ovo je nas Velez i nasa ljubav. Radi toga i jesmo mrski svima i radi toga nam zavide. Yebote od 15 bodova jedva 4 skupili i ovakvo izdanje![]()
prevelika ljubav i cestitke svima danas koji su dosli i forcali po onom prolomu i kisi. **** sve,**** ligu,**** titule mozemo opet ispast i opet ce nas 2000 otici u Visoko,Kakanj,Gorazde ili Gracanicu. Radi ovoga se zivi i ovo je strast. Avangarda brato
Navijači koji su odmah ušli su obični Veležovi navijači, malo kasnije dolazi RA.Sjeverjecudo je napisao/la:Sto je jedan dio navijaca onako kasno usao ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Rezultat i liga nebitni. Ponos kad se okrenes na tribini a preko hiljadu brace forca ko jedan. Ovo je nas Velez i nasa ljubav. Radi toga i jesmo mrski svima i radi toga nam zavide. Yebote od 15 bodova jedva 4 skupili i ovakvo izdanje![]()
prevelika ljubav i cestitke svima danas koji su dosli i forcali po onom prolomu i kisi. **** sve,**** ligu,**** titule mozemo opet ispast i opet ce nas 2000 otici u Visoko,Kakanj,Gorazde ili Gracanicu. Radi ovoga se zivi i ovo je strast. Avangarda brato
Znam znam,Al sta je bio razlog ? I svaka cast za posjetu,aatmosferu nam je malo kisa pokvarila ma da bilo je dobro i hvala vam za skandiranje Vedran Puljic i ono zajednicko navijanjeKulesza je napisao/la:Navijači koji su odmah ušli su obični Veležovi navijači, malo kasnije dolazi RA.Sjeverjecudo je napisao/la:Sto je jedan dio navijaca onako kasno usao ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Rezultat i liga nebitni. Ponos kad se okrenes na tribini a preko hiljadu brace forca ko jedan. Ovo je nas Velez i nasa ljubav. Radi toga i jesmo mrski svima i radi toga nam zavide. Yebote od 15 bodova jedva 4 skupili i ovakvo izdanje![]()
Hvala na odgovoru,cudi me to ne mogu da vjerujem da se tako nesto moglo desiti sto se.tice karti,jer su nasi uradili sve da imate pogodnosti kao I domaci,e.jedino da mozda nisu odstampali.dovoljno,mozda.se nisu nadali da ce te doci u tolikom broju,a ne bi me cudilo ni da policija ima neke veze sa tim,sve sjajno,sjajna atmosfera,sjajni odnosi izmedju nas i mora se naci Neko da bar pokusa to pokvarit,a sto se Bradine tice,standardno nista novo,namjerno to rade i to iz gostovanja u gostovanje.MostarskaKotlina je napisao/la:@Sjeverjecudo
policijski pretres , 45min na bradini i nakon svega ciganluk ispred ulaza gdje nam govore kako nema vise karata za jug i morali smo one 6km kupovati
Manjčini vas blokirao na Bradini,oćete se vi zayebavat.MostarskaKotlina je napisao/la:@Sjeverjecudo
policijski pretres , 45min na bradini i nakon svega ciganluk ispred ulaza gdje nam govore kako nema vise karata za jug i morali smo one 6km kupovati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.