FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Hahahaha Emre Can hahaha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo su izlike da momak nije stabilan i jak i slicno.
Ja vjerujem da se odustalo iz razloga sto je 40 miliona puno a da Espanjol nece da spusti cijenu na nesto razumniju cifru pa se iz tog razloga traze neka opravdanja.
Vjerujem da ako je Can opcija da je on puno jeftinija varijanta ili se pak sprema nesto drugo i nesto veliko?
Ja vjerujem da se odustalo iz razloga sto je 40 miliona puno a da Espanjol nece da spusti cijenu na nesto razumniju cifru pa se iz tog razloga traze neka opravdanja.
Vjerujem da ako je Can opcija da je on puno jeftinija varijanta ili se pak sprema nesto drugo i nesto veliko?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Nece nikoga dovesti, doveli su ovog malog iz Gladbacha i to je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zamisli večeras Kovač stavi Mullera u sredinu, a Coutinha na klupi ostavi, zvuči kao nešto što bi on uradio
-
- Kontakt:
Ostavit ce Coutinha na klupi sigurno ali zato sto je nespreman, ne zbog Mullera. Ne moze covjek od 120 miliona grijati klupu, iako je na posudbi. Neko drugi bi mogao nagrabusiti zbog Mullera.
I am not yet born; O hear me.
Ma nece Cou odmah igrati jer nije fizicki spreman za citavu utakmicu.coelho41 je napisao/la:Zamisli večeras Kovač stavi Mullera u sredinu, a Coutinha na klupi ostavi, zvuči kao nešto što bi on uradio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rafinha: "Coutinho contacted me and asked me a bit about the club and the environment, I told him that Bayern is a great club and Munich is definitely the most beautiful city in Germany. As a Brazilian you feel good there. I'm sure he'll integrate quickly and win many titles"
Rafinha uvijek bio gospodin iz Minhena
Rafinha uvijek bio gospodin iz Minhena
Mora i Perišu ubaciti, tu Gnabry najvjerojatnije puši.
To bi tek bio vrhunac gluposti. Gnabry nam je najbolji ofanzivac. Ubjedljivo. Svakako pravi test za Kovača.Bayo je napisao/la:Mora i Perišu ubaciti, tu Gnabry najvjerojatnije puši.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ispada da Kovač baš i nema izbora. Coutinho mora igrati, to je jasno (inače čemu posudba i 13 milki neto plaće), Lewat je jedini golgeter i kao takav siguran, Müller također mora igrati inače je pobuna na brodu bounty, Gnabry je među vašim najboljim igračima pa bi bilo glupo da ga se izostavi, Perišić je izričita Kovačeva želja i mora mu nać mjesto... i evo to je već 5 u napadu.
Ali to je zapravo i ono što imate, Coman će ionako biti ozlijeđen a Goretzka će se izmjenjivat sa rovitim Martinezom za centralnu poziciju uz Thiaga. Tolisso je prva zamjena kad se neko ozlijedi, a takvih će bit sigurno. To je dosta knap kad se ide na tri fronta.
Ali to je zapravo i ono što imate, Coman će ionako biti ozlijeđen a Goretzka će se izmjenjivat sa rovitim Martinezom za centralnu poziciju uz Thiaga. Tolisso je prva zamjena kad se neko ozlijedi, a takvih će bit sigurno. To je dosta knap kad se ide na tri fronta.
Thiago is out of today's game with cervical spine problems. Oh shit.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bayern XI against Schalke:
Neuer (c) -
Pavard, Süle, Hernández, Alaba -
Müller, Kimmich, Tolisso -
Gnabry, Lewandowski, Coman.
Neuer (c) -
Pavard, Süle, Hernández, Alaba -
Müller, Kimmich, Tolisso -
Gnabry, Lewandowski, Coman.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Jel to opet 4-3-3 s Mullerom u sredini 

I ovdje neki kažu da će Miler ove sezone uglavnom biti rezerva. Nivo naivnosti kao i kod mađarske sobarice.Balance je napisao/la:Jel to opet 4-3-3 s Mullerom u sredini
Ma moze i on igrati, ali iza Lewe u 4-2-3-1 kad nema Coutinha. To je ujedno nasa najbolja formacija i nadam se da ce to pocet konacno igrat.
Evo komentatora, za koje neki dan neko tvrdio da su stručnjaci, nek uživa ako može
2/3 gola u ovih 135 minuta nove sezone smo dali iz penala, što će reći da stvarno puno vremena provodimo u tuđem šesnaestercu, al dok nas neko ne klepi po nogama ne dajemo gol, realizacija je užasna, sviju osim Lewandowskog, Schalke je također mogao do gola, da je bio malo pametniji
3/3 dao Lewandowski, mislim da npr Gomez u ovom Bayernu ne bi bio od koristi jer prvo ne zna pucat penale, drugo ne zna driblat, a Lewa je čitavo poluvrijeme šetao na lijevo krilo i na sredinu, mijenjao se sa Mullerom
3/3 dao Lewandowski, mislim da npr Gomez u ovom Bayernu ne bi bio od koristi jer prvo ne zna pucat penale, drugo ne zna driblat, a Lewa je čitavo poluvrijeme šetao na lijevo krilo i na sredinu, mijenjao se sa Mullerom
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ekipa izgleda bezglavo a Muller jos bezglavije.
Lik je izgubio sve dobre karakteristike i na terenu je fakat samo visak.
Vjerujem da bi za nijansu bio bolji da ga Niko koristi na poziciji desetke koja u ovoj formaciji ne postoji a doveden je Coutinho.
Za uigravanje ove formacije treba puno vremena a takodjer treba puno hrabrosti pa dati sansu igracima koji su pogodni za istu.
Lik je izgubio sve dobre karakteristike i na terenu je fakat samo visak.
Vjerujem da bi za nijansu bio bolji da ga Niko koristi na poziciji desetke koja u ovoj formaciji ne postoji a doveden je Coutinho.

Za uigravanje ove formacije treba puno vremena a takodjer treba puno hrabrosti pa dati sansu igracima koji su pogodni za istu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Muller
desni vezni
ja mislim da se i on smijao kad mu je Kovac objasnjavao sta treba raditi
desni vezni
ja mislim da se i on smijao kad mu je Kovac objasnjavao sta treba raditi
Kao da gledam Šalke Ajntraht, grdnija igra se odavno nije igrala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.