Citaj ih i uzivajSarrifufna je napisao/la:Zna se da je pristao na 23, zna se da je u kontaktu sa drugarima starim, zna se da hoce u Barcu, zna se da niko drugi nije poslao ponudu, zna se da se ne moze dogovoriti trampa koja ukljucuje 2-3 igraca, a sve ostalo su - naklapanja. Mitomani katalonski.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
uspjeh neciji nije samo zbrajanje i matematika, treba gledati okolnostiparangal je napisao/la:salkan je napisao/la:Da samo dodam da je Nunjez bio predsjednik Barse od Krojfa pa sve do urnebesa sa Gašparom. A ko je uspješniji stvarno ne mogu cijeniti, znam samo da je sa Laportom došao Ronaldinjo, Eto, Žili, Deko i ostala ekipa - tek kad su se kutarisali Holandskog bataljona.![]()
Mogo bih reć da je Laporta otvorio novi pravac Barseloni - ali i da je Bartmoeu vrlo vrlo uspješan u svome mandatu.![]()
Bravo...najzad neko sa poznavanjem istorije i prilika u klubu
kako je izgledala barcelona koju je preuzeo laporta, i ona koju je preuzeo bartomeu, to je razlika nebo i i zemlja
laporta je od kluba koji se borio za lligu prvaka napravio prvaka evrope i strasnu hegomoniju pred kojom su noge klecali i morao se igrati antifudbal i bunker da ne dobijes 5 komada
bartomeu je dobio vec najbolji tim na svjetu po igracima, i ogroman budzet i svasta nesto, i od svega toga napravio predmet sprdnje
djeca nam se smiju moj reufe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jedino merilo uspešnosti predsednika kluba su rezultati i finansije...to i NIŠTA više....Romariooo je napisao/la:uspjeh neciji nije samo zbrajanje i matematika, treba gledati okolnosti
kako je izgledala barcelona koju je preuzeo laporta, i ona koju je preuzeo bartomeu, to je razlika nebo i i zemlja
laporta je od kluba koji se borio za lligu prvaka napravio prvaka evrope i strasnu hegomoniju pred kojom su noge klecali i morao se igrati antifudbal i bunker da ne dobijes 5 komada
bartomeu je dobio vec najbolji tim na svjetu po igracima, i ogroman budzet i svasta nesto, i od svega toga napravio predmet sprdnje
djeca nam se smiju moj reufe
Ne brukaj se druže moj...Bartomeu je preuzeo Barsu u rasulu kakva crna "hegemonija"

Ko mi kaže.Sarrifufna je napisao/la:Zna se da je pristao na 23, zna se da je u kontaktu sa drugarima starim, zna se da hoce u Barcu, zna se da niko drugi nije poslao ponudu, zna se da se ne moze dogovoriti trampa koja ukljucuje 2-3 igraca, a sve ostalo su - naklapanja. Mitomani katalonski.
Sastaju se kriomice da slave 1-0 iz ofsajda ili nepostojećeg penala u 93.minuti. Zaključavaju sudije u ćenife i svlačionice. Pa do neki dan igrali derbi 8.lige sa FC Spaghetti, oteli im vreću titula zbog mutljavine...u rođenom Torinu više ljudi navija za drugi klub...najbolji im igrači u istoriji s robije puštani da igraju (Rossi, Schilacci)...

Stara "dama".
Čuj "dama".
P.S.
U pravu ste obojica - i Laporta i Bartomeu su klub preuzimali u totalnom rasulu i kretali u ispravnom smjeru, ali su se i obojici osladili fotelja i pare prerano. NIKO od njih ne može nadmašiti Nunjeza. Gospodin vlado 300 godina klubom.

Džeri Drejk
-
- Kontakt:
Pozdrav Cules!
Novi kolačić. Samo da pozdravim (su)navijače Barcelona. Prijavih se na forum slučajno, a vidjeh da ovdje ima potencijala za ugodno druženje i raspravu.
Obzirom da sam za Barcelonu vezan jer mi je jednostavno u krvi, uz to bila i poslovno, vjerujem da mogu doprinijeti ovoj temi.
Trenutno sam u obavezama, pišem se kasnije. Ali samo brzinski- da za Neymara (kad je mogao Griez, može i ovaj), ne za odlazak Cou (momak je rizikovao karijeru, žrtvovao se, loša slika za buduće igrače, trebalo se dati barem pola prilika koliko se dalo Ousmanu), ne za Ousmana (Barcelona je institucija, a on je derište sa 22 godine, ne pokazuje ama baš nikakav napredak u ove dvije godine).
Ima se tu još na temu Nunneza, Gasparta, Laporte, Valverdea, stignem drugi put. Žena već treći put zove, ne valja to.
Pozz
Novi kolačić. Samo da pozdravim (su)navijače Barcelona. Prijavih se na forum slučajno, a vidjeh da ovdje ima potencijala za ugodno druženje i raspravu.
Obzirom da sam za Barcelonu vezan jer mi je jednostavno u krvi, uz to bila i poslovno, vjerujem da mogu doprinijeti ovoj temi.
Trenutno sam u obavezama, pišem se kasnije. Ali samo brzinski- da za Neymara (kad je mogao Griez, može i ovaj), ne za odlazak Cou (momak je rizikovao karijeru, žrtvovao se, loša slika za buduće igrače, trebalo se dati barem pola prilika koliko se dalo Ousmanu), ne za Ousmana (Barcelona je institucija, a on je derište sa 22 godine, ne pokazuje ama baš nikakav napredak u ove dvije godine).
Ima se tu još na temu Nunneza, Gasparta, Laporte, Valverdea, stignem drugi put. Žena već treći put zove, ne valja to.

Pozz
Jedan ili dva lika smaraju o Neymaru vec mjesecima, ostali su davno rekli šta imaju reci na tu temu - a vi svjesno generalizujete i sve sa ove teme trpate u isti košPoliceman je napisao/la:Citaj ih i uzivajSarrifufna je napisao/la:Zna se da je pristao na 23, zna se da je u kontaktu sa drugarima starim, zna se da hoce u Barcu, zna se da niko drugi nije poslao ponudu, zna se da se ne moze dogovoriti trampa koja ukljucuje 2-3 igraca, a sve ostalo su - naklapanja. Mitomani katalonski.

I onda se cudite kad vam Evander prijavljuje postove.
Nismo govorili o dužini mandata nego uspešnosti...tu naravno Nunjeza niko dostići neće, svega 22 godinesalkan je napisao/la: P.S.
U pravu ste obojica - i Laporta i Bartomeu su klub preuzimali u totalnom rasulu i kretali u ispravnom smjeru, ali su se i obojici osladili fotelja i pare prerano. NIKO od njih ne može nadmašiti Nunjeza. Gospodin vlado 300 godina klubom.

Ali 7 la liga i isto toliko kupova i jedna liga šampiona 91/92 za 22 godine je malo "mršavo" mada svaka čast bilo je tu i UEFA kupova
Ali on je "podvukao crtu" uostalom i pomenuti kurvar Laporta, Bartomeu još nije....Bartomeu je napravio "blitzkrieg"....5 godina i od domaćih mogućih 10 titula uzeo je 8 (kao što sam napisao jednom bio iza Reala i kup mu je evo tek ove godine izmakao a znamo i kakvim spletom okolnosti

PS. Naravno nisam računao te superkupove, interkontinentalne i šta ja znam...to je više revijalnog karaktera
Znamo svi kakvim spletom okolnosti.parangal je napisao/la:5 godina i od domaćih mogućih 10 titula uzao je 8 (kao što sam napisao jednom bio iza Reala i kup mu je evo tek ove godine izmakao a znamo i kakvim spletom okolnosti![]()
Kad imaš ovakvu spodobu na klupi, naravno da ces izgubiti finale Cope od mrtve Valencije

Dajte mu faul :kava
Da se vratimo na temu

Thomas Tuchel (PSG manager): "Neymar is getting better physically. He took part in all the training sessions but the case remains the same. He will NOT play tomorrow If his situation is not clear." [via
@santiovalle]
Neymar will not play tomorrow waiting for his future to be settled. (Gerard Romero)
Barça takes 24 hours to prepare an irresistible offer and convince PSG to sell Neymar! If the offer reaches PSG demands up close, Neymar WILL speak publicly
The Blaugrana studies a way to fit the operation within the salary cap and the demands of the budget. Nike could be called of course if needed. Also, Rakitic could be included in deal
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gledajte Elif, potpisaće Neymar
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne volim ga ni ja ali i on ima fantastičan domaći skor 3/4....ako uzme tripletu recimo ove sezone (kao što je usrao prošle)....mogli bi 2020-e govoriti "kakav Pep, kakvi bakrači..."let3 je napisao/la:Znamo svi kakvim spletom okolnosti.parangal je napisao/la:5 godina i od domaćih mogućih 10 titula uzao je 8 (kao što sam napisao jednom bio iza Reala i kup mu je evo tek ove godine izmakao a znamo i kakvim spletom okolnosti![]()
Kad imaš ovakvu spodobu na klupi, naravno da ces izgubiti finale Cope od mrtve Valencije

Ne volim Valverdea...ali ga smatram daleko boljim stručnjakom od Enrikea npr.....a taj ušljivi Enrike ima 4/4 + LP + tripletu što ga čini najuspešnijim u istoriji kluba (procentualno) ali ipak su samo 2 godine klupe u pitanju kao i Valverdeu tako da....I to samo govori o učinku Bartomeua kao predsednika, da je svojom transfer politikom i takvoj dvojci ublehaša doveo igrače sa kojima su ušli u "Hall of Fame" trenera FC Barcelone...dakleM ćora i od govana napravi pitu...

Izvinjavam se....Enrikeu sam "ukrao" jednu sezonu...učinak mu je 5/6 domaćih titula 

Ovo je stroga kontradikcija, valjda si svjestan toga.parangal je napisao/la:Ne volim ga ni ja ali i on ima fantastičan domaći skor 3/4....ako uzme tripletu recimo ove sezone (kao što je usrao prošle)....mogli bi 2020-e govoriti "kakav Pep, kakvi bakrači..."let3 je napisao/la:Znamo svi kakvim spletom okolnosti.parangal je napisao/la:5 godina i od domaćih mogućih 10 titula uzao je 8 (kao što sam napisao jednom bio iza Reala i kup mu je evo tek ove godine izmakao a znamo i kakvim spletom okolnosti![]()
Kad imaš ovakvu spodobu na klupi, naravno da ces izgubiti finale Cope od mrtve Valencije![]()
Ne volim Valverdea...ali ga smatram daleko boljim stručnjakom od Enrikea npr.....a taj ušljivi Enrike ima 4/4 + LP + tripletu što ga čini najuspešnijim u istoriji kluba (procentualno) ali ipak su samo 2 godine klupe u pitanju kao i Valverdeu tako da....I to samo govori o učinku Bartomeua kao predsednika, da je svojom transfer politikom i takvoj dvojci ublehaša doveo igrače sa kojima su ušli u "Hall of Fame" trenera FC Barcelone...dakleM ćora i od govana napravi pitu...
Tebi je, kao što sam veliš, glavna referenca kod trenera trofeji koje je osvojio - a smatraš pokemona Valvreda boljim trenerom (i to daleko

I za ovaj dobar vic kako ce EV osvojiti tripletu se mogu samo grohotom nasmijati

Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 avg 2019, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Enrique je mozda manji strucnjak od Valverdea, medjutim mnogo je "blizi" filozofiji koju igra Barcelona, bolje shvata to jednostavno.parangal je napisao/la:Ne volim ga ni ja ali i on ima fantastičan domaći skor 3/4....ako uzme tripletu recimo ove sezone (kao što je usrao prošle)....mogli bi 2020-e govoriti "kakav Pep, kakvi bakrači..."let3 je napisao/la:Znamo svi kakvim spletom okolnosti.parangal je napisao/la:5 godina i od domaćih mogućih 10 titula uzao je 8 (kao što sam napisao jednom bio iza Reala i kup mu je evo tek ove godine izmakao a znamo i kakvim spletom okolnosti![]()
Kad imaš ovakvu spodobu na klupi, naravno da ces izgubiti finale Cope od mrtve Valencije![]()
Pustite se price tipa: sjedi i uzivaj a mi cemo da igramo Lucho. Sto ne igraju onda dobro i pod ovim ublehasom? Naravno da se vidi trenerova ruka, uvijek je bilo tako. Zato ne mozes vise od 3 sanse po tekmi stvorit, a napad ti vrijedi 500M najmanje.
27.10.2020
leorey je napisao/la: Enrique je mozda manji strucnjak od Valverdea, medjutim mnogo je "blizi" filozofiji koju igra Barcelona, bolje shvata to jednostavno.

Pa kako taj veliki strucnjak Valverde dopusti sebi blamaže protiv Rome, Liverpoola, Valencije

Izdižete ovu neznalicu iznad Lucha koji je osvojio LP na najubjeljiviji nacin otkako postoji LP, Barca pobjedila sve same šampione liga petice.
Naravno da nije kontradikcija....sve je lepo objašnjeno da je procentualno dobio priznanje da je najuspešnijilet3 je napisao/la:
Ovo je stroga kontradikcija, valjda si svjestan toga.

Sezona 2014/15 je jedinstven slučaj u istoriji fudbala....to je prvi put da je jedna ekipa odlučila da trenera pošalje u publiku i sama sebe vodi (kao samoupravljanje druga Tite

Naravno, ali ne treba zaboravit zadnju Luchovu sezonu gdje smo dobili 4 od Pariza i 3 od Juventusa na gostovanju. Dakle krenulo je odatle. Ne treba se ni zaboraviti sta se sve pisalo o Enriqueu tu zadnju sezonu, ti prvi, imaju postovi, moze se lagano naci, svi smo jedva cekali da ode.let3 je napisao/la:leorey je napisao/la: Enrique je mozda manji strucnjak od Valverdea, medjutim mnogo je "blizi" filozofiji koju igra Barcelona, bolje shvata to jednostavno.![]()
mene stid ovakvih nebuloza. Iskreno.
Pa kako taj veliki strucnjak Valverde dopusti sebi blamaže protiv Rome, Liverpoola, Valencije![]()
Izdižete ovu neznalicu iznad Lucha koji je osvojio LP na najubjeljiviji nacin otkako postoji LP, Barca pobjedila sve same šampione liga petice.
A dobili smo jos goreg, covjeka bez ikakvog identiteta. Kad mislim na identitet, covjek hoce da igra na sigurno, zatvara utakmice a prima golove. Pa kako to yebemu?
Dakle pod njim nit imas napad, niti odbranu. Prva sezona Mravova moze se i rec da je bila dobra, skoro sezona bez poraza, nakon onakvog odlaska Neymara.
Za ove zadnju nema nikakvog izgovora, pa imao je covjek siru i izbalansiraniju ekipu nego Enrique zadnju sezonu definitivno. Dobio sve zivo sto je trazio. Placeno 300M 2 igraca, nije uklopio niti jednog. Velika zamjerka.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je covjek prezivio 2 puta da ne dobije otkaz poslije onih sramocenja, to ne moze biti slucajno, vidi se iz aviona ko mu ledja cuva. Zasto je to tako? Ja ne mogu da objasnim.
27.10.2020
Sve u redu, slažem se s vecinom, ali kako si uspio napisati ovu nebulozu :leorey je napisao/la:Naravno, ali ne treba zaboravit zadnju Luchovu sezonu gdje smo dobili 4 od Pariza i 3 od Juventusa na gostovanju. Dakle krenulo je odatle. Ne treba se ni zaboraviti sta se sve pisalo o Enriqueu tu zadnju sezonu, ti prvi, imaju postovi, moze se lagano naci, svi smo jedva cekali da ode.let3 je napisao/la:leorey je napisao/la: Enrique je mozda manji strucnjak od Valverdea, medjutim mnogo je "blizi" filozofiji koju igra Barcelona, bolje shvata to jednostavno.![]()
mene stid ovakvih nebuloza. Iskreno.
Pa kako taj veliki strucnjak Valverde dopusti sebi blamaže protiv Rome, Liverpoola, Valencije![]()
A dobili smo jos goreg, covjeka bez ikakvog identiteta. Kad mislim na identitet, covjek hoce da igra na sigurno, zatvara utakmice a prima golove. Pa kako to yebemu?
Dakle pod njim nit imas napad, niti odbranu. Prva sezona Mravova moze se i rec da je bila dobra, skoro sezona bez poraza, nakon onakvog odlaska Neymara.
Za ove zadnju nema nikakvog izgovora, pa imao je covjek siru i izbalansiraniju ekipu nego Enrique zadnju sezonu definitivno. Dobio sve zivo sto je trazio. Placeno 300M 2 igraca, nije uklopio niti jednog. Velika zamjerka.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je covjek prezivio 2 puta da ne dobije otkaz poslije onih sramocenja, to ne moze biti slucajno, vidi se iz aviona ko mu ledja cuva. Zasto je to tako? Ja ne mogu da objasnim.
Znaci, i sam priznaješ da je EV ubleha, ali ti je opet mnogo veci strucnjak od Enrique koji je osvojio tripletu na brutalan nacin. Što znaci da je Lucho kar.ina neviđena, ako je ovaj za njega veci strucnjak.Enrique je mozda manji strucnjak od Valverdea
Pa kako to, hajd probaj mi to objasniti samo

Pa nisam ja rekao to vec ponavljam @parangalove rijeci.
Meni je Enrique drazi zbog x stvari, ali daleko od toga da je neki strucnjak, parekselans, budimo realni.
Meni je Enrique drazi zbog x stvari, ali daleko od toga da je neki strucnjak, parekselans, budimo realni.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.