FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

harden
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la harden » 24 avg 2019, 02:36

Rajaz je napisao/la:Prođe mu ljeto u safunjari Neymar slika
Mozes zamisliti samo koliko je Neyu stresno ovo ako je leoreyu ovoliko :problem:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 10:46

harden je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Prođe mu ljeto u safunjari Neymar slika
Mozes zamisliti samo koliko je Neyu stresno ovo ako je leoreyu ovoliko :problem:
Nema stresa samo pozitiva, done deal je to

Jos Senioru nac kakvu pic.oku i bit ce official
27.10.2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 avg 2019, 11:40

Dovedi Miralema. :ljepota:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2019, 12:43

parangal je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Pola milijarde za nepotrebnog igraca, po naravi klasicnog gurbeta

Ma genijalno, koji je bartomeu mag, najjaci predsjednik od svih predsjednika sto ikada i bilo gdje predsjedavali, sto bi reko nas cijenjeni i uvazeni kolega parangal
Naravno....kod parangala sve ARGUMENTOVANO....Josep Maria Bartomeu stupio na dužnost 23. Januara 2014....i od tada do danas

La Liga

2014/15 Barcelona
2015/16 Barcelona
2016/17 Real Madrid, Barcelona druga
2017/18 Barcelona
2018/19 Barcelona

Hoćemo kupove druže?

2015 Barcelona
2016 Barcelona
2017 Barcelona
2018 Barcelona

Hoćemo o LP?

2014/15 Barcelona

Hoćemo o tripleti 2014/15?

Izvoli demantuj me brojkama.....KO je taj uspešniji od njega? Ali ne uvijaj nego budi konkretan ;)

O tome kakav je transfer mag i da ne govorim....od kad je došao za predsednika u Barsi uvek neizvesno leto i prelazni rok....pa tako i ovaj. Kao što jednom već napisah...kupuje, prodaje, menja, trampi za brašno, ulje, šećer :lol: ....sve radnje radi...Klub NIKAD finansijski nije tako dobro poslovao u istoriji... Vidiš i ovde na forumu da su sve teme mrtve osim teme FC Barcelona :lol:

Da....zameram mu samo još makar jednu LP...pogotovo ovosezonsku.....ali hebiga onda bi bio SAVRŠEN...a to nije niko ;) :lol:

Druže moj...ovo su sve neoborivi FAKTI ma šta i ko mislio o njemu pa i lično ja... ;)

TO BE CONTINUED...

Hoćemo o LP?

2014/15 Barcelona

hocemo o ligi prvaka, u 5 godina jedna osvojena, a imali kako kazete goata, i ovog gancija kojeg proglasavate spasiteljem nekim, i jos dosta jako dobrih igraca svjetske kreme. i samo jedna liga prvaka, a real smijesni uzeo 3

a nacin na koji se klub sramotio je skandalozan, najvece bruke u ligi prvaka u historiji kluba su se desavale u vrijeme ovog pacova

al trebamo pricati o njegovoj ulozi, nije sve do njega ni u pobjedama ni u porazima, bitno je da pricamo ono sto je negov posao, kako radi il ne radi

titule u spaniji nisu njegova neka zasluga, konkurencija je bila smijesna imi smo te titule osvajali i bez neko kvaliteta i igre, real bio losiji od nas i to je to, ono sto je njegova posao, da smijeni trenera s kojim smo se obrukali ko niko u ligi prvaka nije uradio, dozvolio je da glavni igraci buduveci od kluba, da rade sta hoce, da se brukamo a niko ne smije nista reci,

onda tu su ogromni i preplaceni glupi transferi, a vrhunac je nejmar

pa ti genijem proglasavas covjeka koji ce kao dovesti nejmara, a taj genije ga je vec imao i izgubio hahah, i to kad je bio mladji i bolji, nakon smijesnog pokusaja da ga zamijeni dembom i kutinjom i istresanja 300 miliona skoro na te zamjene, sad se rjesavas tih zamjena posto poto, a dace 200 miliona ponovo za nejmara da ga vratis

znaci imo je pacov nejmara, izgubio ga, za odlicne pare doduse 222 miliona, koja on nije ugovorio nego jednostavno ljudi isplatili klauzulu i on se nista nije tu pitao, doveo zamjene i osto u minusu 80 miliona, sad opet skrhaj 200 miliona i na kraju ispadne da imo nejmara, pa ga nisi imo 2 godine, i sad ces ga opet imati a nemas vise 280 miliona,koja genijalna situacija hahah

znaci da si bio pametan mogo si zadrzat nejmara i imati i njega sad i jos tri neka igraca jos svjetske klase s parama od ovog minusa strahovitog haha

stvarno je strucnjak el presidente
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 24 avg 2019, 12:57

**** close to Barça have denied reports that PSG have the club an ultimatum in regards to agreeing a fee. However, that offer will come this weekend and the plan is to finalise matters on Monday.
Due to those restrictions, it appears clear that Barça will need to include at least two players - and convince both to leave the Camp Nou for Paris. Ivan Rakitic is certain to be one of those. The value of those two players needs to be around €100m.
Nista do ponedjeljka znaci :mrgreen: :lol: Mozete slobodno i mirno provesti ovaj vikend! :mrgreen:
@igrajlopte 🐦

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 24 avg 2019, 13:00

Ponedjeljaka nikada nestati neće hehe :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 13:33

parangal je napisao/la: Izvoli demantuj me brojkama.....KO je taj uspešniji od njega? Ali ne uvijaj nego budi konkretan ;)
@Romario

Ja te čitam kao knjigu... :lol: Dakle mani me uvijanja i filozofije druže....ARGUMENTE daj....daj ime uspešnijeg? ;)

Čovek se poslom bavi (tek) 5 godina a rezultati su mu impresivni....a rezultati su druže moj jedino merilo uspešnosti nečijeg rada. Pored rezultata drugo merilo uspešnosti rada nekog na vrhu kluba su naravno finansije. Bartomeu je FC Barcelonu prvi put u istoriji doveo na No1 mesto klubova u prihodima...čovek vlada fudbalskim svetom na svim nivoima...od rezultata, finansija, markrtinga i svega ostalog...GENIJE ;)

I naravno ne zaustavlja se...klubu, navijačima i simpatizerima priprema nešto novo...pokušava da im napravi DREAM TEAM....totalnu ofanzivu. Bartomeu pravi ekipu u kojoj će zbog jake konkurencije Neymar igrati levog a Grizman desnog beka....JA GA OBOŽAVAM :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2019, 13:55

parangal je napisao/la:
parangal je napisao/la: Izvoli demantuj me brojkama.....KO je taj uspešniji od njega? Ali ne uvijaj nego budi konkretan ;)
@Romario

Ja te čitam kao knjigu... :lol: Dakle mani me uvijanja i filozofije druže....ARGUMENTE daj....daj ime uspešnijeg? ;)

Čovek se poslom bavi (tek) 5 godina a rezultati su mu impresivni....a rezultati su druže moj jedino merilo uspešnosti nečijeg rada. Pored rezultata drugo merilo uspešnosti rada nekog na vrhu kluba su naravno finansije. Bartomeu je FC Barcelonu prvi put u istoriji doveo na No1 mesto klubova u prihodima...čovek vlada fudbalskim svetom na svim nivoima...od rezultata, finansija, markrtinga i svega ostalog...GENIJE ;)

I naravno ne zaustavlja se...klubu, navijačima i simpatizerima priprema nešto novo...pokušava da im napravi DREAM TEAM....totalnu ofanzivu. Bartomeu pravi ekipu u kojoj će zbog jake konkurencije Neymar igrati levog a Grizman desnog beka....JA GA OBOŽAVAM :lol:
mislim da je laporta uspjesniji po rezultatima, 2 lige prvaka i ne znam tacno koliko liga, a i ko je bio predsjednik pocetkom devedesetih u vrijeme krojfovog dream teama kad su 4 godine zaredom osvajane lige, i liga prvaka kad je osvojena, al nebitno, ima normalno velikih zasluga predsjednika u titulama, al ja ti gledam prvenstveno ono sto je njegov poso, titule mogu i zamazati oci, zadnje dvije lige ove nase npr da je braco iz vrbanjuse bio i predsjednik i trener, osvojili bi, nit smo igrali neki dream tim, nit je igra bila lijepa, imali smo dosta kikseva i opet realu bjezali po 20 bodova, pa ja ne znam sta ti mislis, da je neko drugi bio umjesto zmire da bi prosuli jos 20 boda, ma ajde pobogu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 14:10

Romariooo je napisao/la: mislim da je laporta uspjesniji po rezultatima, 2 lige prvaka i ne znam tacno koliko liga, a i ko je bio predsjednik pocetkom devedesetih u vrijeme krojfovog dream teama kad su 4 godine zaredom osvajane lige, i liga prvaka kad je osvojena, al nebitno, ima normalno velikih zasluga predsjednika u titulama, al ja ti gledam prvenstveno ono sto je njegov poso, titule mogu i zamazati oci, zadnje dvije lige ove nase npr da je braco iz vrbanjuse bio i predsjednik i trener, osvojili bi, nit smo igrali neki dream tim, nit je igra bila lijepa, imali smo dosta kikseva i opet realu bjezali po 20 bodova, pa ja ne znam sta ti mislis, da je neko drugi bio umjesto zmire da bi prosuli jos 20 boda, ma ajde pobogu
Znaš ti druže moj odlično....nisi spavao celu noć, googlao si i googlao i ćorak... :lol:

Evo zamisli da su sutra izbori za predsednika kluba i da si ti njegova opozicija i pretendent na mesto....kakav bi govor održao a da ne ispadneš smešan? Čega bi se držao i na šta bi se fokusirao da pokažeš slabosti konkurenta ....znaš ono "doveo je firmu na ivicu propasti rezultatski i finansijski..." :rol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2019, 14:12

parangal je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: mislim da je laporta uspjesniji po rezultatima, 2 lige prvaka i ne znam tacno koliko liga, a i ko je bio predsjednik pocetkom devedesetih u vrijeme krojfovog dream teama kad su 4 godine zaredom osvajane lige, i liga prvaka kad je osvojena, al nebitno, ima normalno velikih zasluga predsjednika u titulama, al ja ti gledam prvenstveno ono sto je njegov poso, titule mogu i zamazati oci, zadnje dvije lige ove nase npr da je braco iz vrbanjuse bio i predsjednik i trener, osvojili bi, nit smo igrali neki dream tim, nit je igra bila lijepa, imali smo dosta kikseva i opet realu bjezali po 20 bodova, pa ja ne znam sta ti mislis, da je neko drugi bio umjesto zmire da bi prosuli jos 20 boda, ma ajde pobogu
Znaš ti druže moj odlično....nisi spavao celu noć, googlao si i googlao i ćorak... :lol:

Evo zamisli da su sutra izbori za predsednika kluba i da si ti njegova opozicija i pretendent na mesto....kakav bi govor održao a da ne ispadneš smešan? Čega bi se držao i na šta bi se fokusirao da pokažeš slabosti konkurenta ....znaš ono "doveo je firmu na ivicu propasti rezultatski i finansijski..." :rol:
prvo bi poselamio prisutne, pa onda fatiha za one koji nisu s nama, a onda bi objasnio da je put kojim nas vodi žmiro autostrada koja nas vodi u propast, a mozda i u nestanak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 14:14

Laporta je sarlatan kojem je kampanja gora bila od SDA

Nakon malo losijih rezultata imali su sanse svk, i svi su syebali priliku.

Laporta je klub ostavio u dubiozi od preko 600M eura, troseci nesnosno pare, a zanimljivo je da se samo sada pacov spominje u tom kontekstu, iako je recimo samo od Neymara zaradio 222M.

Koga to je Laporta prodao? Da je postojao tad FFP, bili bi u drugoj ligi.

Ovo kazem ja, kao veliki mrzitelj pacova, sto se moze vidjet i u mom potpisu, koji mozda i nece jos dugo tu da stoji.
27.10.2020

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 24 avg 2019, 14:19

!OJO! BREAKING NEWS!
:mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 14:21

Romariooo je napisao/la: prvo bi poselamio prisutne, pa onda fatiha za one koji nisu s nama, a onda bi objasnio da je put kojim nas vodi žmiro autostrada koja nas vodi u propast, a mozda i u nestanak
:thumbup: :lol:

I usred tvog usplahirenog govora u sali prepunoj novinara koji bleje u svoje mobilne i ne slušaju te stiže vest da je ćora doveo i Neymara....svi napuštaju tvoju salu jer je ćora zakazao za 10 minuta vanrednu press conference....i ti ostaješ sam u sali sa svojim ličnim sekretarom... :rol: :rol: :rol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2019, 14:24

parangal je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: prvo bi poselamio prisutne, pa onda fatiha za one koji nisu s nama, a onda bi objasnio da je put kojim nas vodi žmiro autostrada koja nas vodi u propast, a mozda i u nestanak
:thumbup: :lol:

I usred tvog usplahirenog govora u sali prepunoj novinara koji bleje u svoje mobilne i ne slušaju te stiže vest da je ćora doveo i Neymara....svi napuštaju tvoju salu jer je ćora zakazao za 10 minuta vanrednu press conference....i ti ostaješ sam u sali sa svojim ličnim sekretarom... :rol: :rol: :rol:
sekretaricom, a onda ...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 24 avg 2019, 14:26

Abel Ruiz, Ansu Fati i Carles Perez u opciji za sutrasnji mec. Vrlo zeleni igraci, pogotovo Ansu koji ima svega 16 godina, ali eto "lijepo" vidjeti da je La Masija i dalje ziva.
@igrajlopte 🐦

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 14:26

Romariooo je napisao/la: sekretaricom, a onda ...
:lol:

a onda.....onda shvatiš da ti je i kita napustila salu i izdala te.... :rol:
Zadnja izmjena: parangal, dana/u 24 avg 2019, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 24 avg 2019, 14:29

Da samo dodam da je Nunjez bio predsjednik Barse od Krojfa pa sve do urnebesa sa Gašparom. A ko je uspješniji stvarno ne mogu cijeniti, znam samo da je sa Laportom došao Ronaldinjo, Eto, Žili, Deko i ostala ekipa - tek kad su se kutarisali Holandskog bataljona. :D
Mogo bih reć da je Laporta otvorio novi pravac Barseloni - ali i da je Bartmoeu vrlo vrlo uspješan u svome mandatu.
Sad čitam ova silna sranja kako Neymar sad nešto ZAHTIJEVA od Barse. Iskreno, teško je povjerovati u sve te dezinformacije, s obzirom da se znalo od prije mjesec-dva da je pristao na 23 mil. godišnje, da je potvrđeno da je stalno u kontaktima sa svojim starim jaranima, da je i njima više puta napomenuo da hoće nazad - ali AKO JE IŠTA od ovih naklapanja istina, da on NEŠTO ZAHTIJEVA od Barselone - istog trenutka se treba povuć iz pregovora. Kolko god da smatram da je njegovo dovođenje strašno bitno za klub - to sebi ne smijemo dozvoliti. Nadam se da su ovo samo neke od patki iz Madrida i da se Bartomeu proziva da lično istupi sa ponudom koja će biti 40+130M posudba.
Ali brate dosta više. :!:
Džeri Drejk

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 14:32

Mir Salkane, stize Ney
27.10.2020

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 24 avg 2019, 14:33

Zna se da je pristao na 23, zna se da je u kontaktu sa drugarima starim, zna se da hoce u Barcu, zna se da niko drugi nije poslao ponudu, zna se da se ne moze dogovoriti trampa koja ukljucuje 2-3 igraca, a sve ostalo su - naklapanja. Mitomani katalonski. :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 14:34

salkan je napisao/la:Da samo dodam da je Nunjez bio predsjednik Barse od Krojfa pa sve do urnebesa sa Gašparom. A ko je uspješniji stvarno ne mogu cijeniti, znam samo da je sa Laportom došao Ronaldinjo, Eto, Žili, Deko i ostala ekipa - tek kad su se kutarisali Holandskog bataljona. :D
Mogo bih reć da je Laporta otvorio novi pravac Barseloni - ali i da je Bartmoeu vrlo vrlo uspješan u svome mandatu.
:thumbup:
Bravo...najzad neko sa poznavanjem istorije i prilika u klubu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.