FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ih extra bi bilo tako

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ovi sa yr.no nikad nisu pogrijesiliDenchi je napisao/la:ih extra bi bilo tako
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ni FK Sarajevobenko21 je napisao/la: ovi sa yr.no nikad nisu pogrijesili

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la:ni FK Sarajevobenko21 je napisao/la: ovi sa yr.no nikad nisu pogrijesili![]()
![]()

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Je l' parking na Koševu, onaj prema porodilištu, samo za VIP članove kluba il je dostupan svima? Stalno to mijenjaju, ako neko zna pouzdano...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I na Accuweatheru piše da padavine prestaju u 17:00benko21 je napisao/la:ovi sa yr.no nikad nisu pogrijesiliDenchi je napisao/la:ih extra bi bilo tako
- Orangina85
- Kontakt:
Samo onaj manji dio do stadiona...ja se normalno parkiram na ostatku parkingaskoroalen je napisao/la:Je l' parking na Koševu, onaj prema porodilištu, samo za VIP članove kluba il je dostupan svima? Stalno to mijenjaju, ako neko zna pouzdano...
Malo poranis i mozes se normalno parkirati tu.skoroalen je napisao/la:Je l' parking na Koševu, onaj prema porodilištu, samo za VIP članove kluba il je dostupan svima? Stalno to mijenjaju, ako neko zna pouzdano...
Btw. Gifovi na Instagramu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A sta je sa Cruzom? Moze li on dobiti bar w0 minuta da ga vidimo na djelu? Ili ga cuva za Klis u kupu?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj Husrefa, kaže Milanović se vraća
bit će ko i s Hodžićem....
GIFovi prejje.beni, šta se to dešava u marketingu?

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
dosao momak koji zna svoj posaoBordoSarajevo je napisao/la:Joj Husrefa, kaže Milanović se vraćabit će ko i s Hodžićem....
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Evo prilike za "novinare" da u moru vecerasnjih pitanja ( nakon pobjede
), pitaju i kada ce konacno biti spremni Milanovic i Hodzic?

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
O ovom sam pisao prije tri mjeseca možda. Instagram, viber, aplikacije... To je 21. vijek, mora se ić u korak s vremenom. Svaka čast.

@miky @orangina hvala momci.

@miky @orangina hvala momci.

- Kockoglavi
- Kontakt:
Prati malo bolje forum pa ces znati, napisano zadnjih dana nekoliko putaNapapijri je napisao/la:Evo prilike za "novinare" da u moru vecerasnjih pitanja ( nakon pobjede), pitaju i kada ce konacno biti spremni Milanovic i Hodzic?
Uh vlaznost u vazduhu skoro 70 % , mogu onu amazoniju posadit ovdje, to je fakat nenormalno za nasu umjereno-kontinetalnu klimu. Al fakat ne sjecam se puno velikih tekmi na kosevu da nije bila kisa , to je nevjerovatno.benko21 je napisao/la:ovi sa yr.no nikad nisu pogrijesiliDenchi je napisao/la:ih extra bi bilo tako
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Za Hodzica da je poceo trenirati i nije u konkurenciji, da. Ali, za Milanovica je receno da je spreman, tj.da su spremni svi osim onih navedenih od ranije.Kockoglavi je napisao/la:Prati malo bolje forum pa ces znati, napisano zadnjih dana nekoliko putaNapapijri je napisao/la:Evo prilike za "novinare" da u moru vecerasnjih pitanja ( nakon pobjede), pitaju i kada ce konacno biti spremni Milanovic i Hodzic?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Najzrelije evropska utakmica fc Sarajeva je protiv Rapida 1:0
Taj Rapid je bio nikad jači ! kad se sjetim 90-te i gola
Taj Rapid je bio nikad jači ! kad se sjetim 90-te i gola

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, nedimmmm1337, Proximic, Tatamata1946 i 14 gostiju.