FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2019, 10:22

Napapijri je napisao/la:Nismo Guzinu platili 150.000 nicega, ali se jesmo odrekli procenta za Andjusica u tom iznosu. Steta u svakom slucaju, ali preuvelicava se kao i obicno. Sjetite se Tatara, isto je poceo, klupa, minute na kapaljku, a onda kad je "procepio" svi smo se poklopili.

Kako smo se odrekli procenta od 150 za Anjdusica kad je Mladost za njega dobila 50?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 avg 2019, 10:24

miky_hz je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Nismo Guzinu platili 150.000 nicega, ali se jesmo odrekli procenta za Andjusica u tom iznosu. Steta u svakom slucaju, ali preuvelicava se kao i obicno. Sjetite se Tatara, isto je poceo, klupa, minute na kapaljku, a onda kad je "procepio" svi smo se poklopili.

Kako smo se odrekli procenta od 150 za Anjdusica kad je Mladost za njega dobila 50?
Cega 50.000? Zar nije cifra bila 300-400.000 eura?! Tako se, cini mi se, vrtilo po portalima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 24 avg 2019, 10:26

Pošto se piše o lizanju HZ i RA molim vas da shvatite jednu stvar: Utakmicu bi željeli gledati i žene,djeca penzioneri bez obzira za koga navijaju,,šta mislite koliko na njih utiče priča o HZ i RA?Zamisli jutros čovjek pije kafu i misli šta danas?Ma odoh s djecom na derbi igraju Sarajevo-Velež neće biti belaja,lupanja auta mogu djecu lijepo dovesti da gledaju.Fudbal se igra zbog navijača ne zbog internet huligana,i ostalih kretena kojima se život svodi na to da nekome razbiju auto ili ga polome 5/1.Ovo je put ka boljem sutra kako za mase klubove tako i za BH fudbal,o tome kako smo svi uz BiH kao državu suvišno je govoriti.Lijep pozdrav i dobru tekmu da budete bolji,ali da ne pobijedite.... Forzza Velež
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2019, 10:28

Napapijri je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Cega 50.000? Zar nije cifra bila 300-400.000 eura?! Tako se, cini mi se, vrtilo po portalima.
50 dobili odmah,ostalo su sve neki eventualni bonusi(ako odigra ovoliko,ako da golova ovoliko itd itd).S obzirom da je odmah poslat u drugi klub od tih bonusa nema nista(sad za sad).Tuska politika i njihovi transferi.

slikafree pic hosting sites
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 avg 2019, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2019, 10:31

paulus je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo, u čijoj akademiji je Nikolić napravio prve ozbiljnije nogometne korake, ipak neće dobiti dio procenta od naknade, jer je tako dogovoreno sa rukovodstvom Mladosti prilikom realizacije transfera Gedeona Guzine u bordo tim.

Ja ovo ne razumjem , mi smo dosad popusili jedno 300 000 na tog Guzinu . Hocel se iko izjasnit zasto?! Platili ga 150 000 odustali od djela sa Andjusicem , sad i sa Nikolicem , ko zna kolko para smo popusili zbog bezveze igraca
ti kako si krenuo jos malo ce ispasti da je guzina placen milion ili dva... Jel znas uopste koliko ce para mladost dobiti za ove transfere i kada ?
Oni izgledaju ovako. Mladost će odmah dobiti 50.000 eura za ovaj transfer, a nakon prve utakmice na kojoj Anđušić bude na spisku 21 igrača još isto toliko.

50.000 eura će Mladost dobiti i nakon Anđušićevog debija u Trabzonu, te još 50.000 eura nakon odigranih 20 zvaničnih utakmica u kojim počne od prve minute u svim takmičenjma.

Dodatnih 50 hiljada eura će na račun Mladosti leći nakon što Anđušić postigne pet pogodaka za novi klub.

U slučaju transfera u drugi klub, iznos od 30% ukupnog do tog trenutka isplaćenog iznosa Mladosti
I ti si siguran jos da bi tu sarajevo neke velike pare od procenta izvuklo...jedina steta je sto im je crnicki otisao na posudbu jer mislim da je mogao vec ove sezone igrati. Nemoj misliti da branim ovaj transfer i ja mislim da nam nije trebao al ti preuvelicavas stvari. Nazalost ovaj transfer je najmanje urađen iz sportskih razloga a vise zbog veze hadžije i naseg kluba sa mladost dk. Nazalost kako stvari stoje i kako musija prodaje mogli bi nam prijatelji ispasti iz lige.

Edit: evo imenjak me prestigao, brz si miki nema sta :-)
You are someone else I am still right here

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 24 avg 2019, 10:41

Legao dio para, pa se sad i marketing radi kako Bog zapovjeda... Hvala Nam
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 avg 2019, 10:54

Opet medju 18 nema Milanovica, a navodno se oporavio.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 avg 2019, 10:58

Za utakmicu protiv Rođenih trener Sarajeva Husref Musemić računa na sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Hebibović, Letić, Šerbečić, Lazić, Gavrić, Đokanović, Handžić, Velkoski, Tatar, Šišić, Cruz, Ahmetović, Guzina, Mustafić, Kurdić, Šabanović.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 avg 2019, 11:19

Ispasce Guzina na kraju najskuplji igrac lige :D

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 24 avg 2019, 11:24

Guzina je Karrina.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 avg 2019, 11:27

Treba Cruza u vezu ubaciti , kad moze Pjanic moze i Cruz

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 avg 2019, 11:27

Napapijri je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

50 milja za transfer i to su naplatili
ostalo je bilo vezano za klauzule, nastupi za trabzon,asistencije,golovi...
momak posuđen odmah tako da ništa nisu naplatili osim tih 50 milja
pa računajte 5% od 50 milja....eto koliko nas je koštao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 24 avg 2019, 11:28

mma_hz je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:Dobro došli RA iz najljepšeg grada i Rođeni jedan od najvećih timova ex. Juge i da ostavite bodove na Koševu.

2:0.-
Valjda dobro došli u najljepsi grad..

Sto se tice tekme,odmah ostro,jako u svaki duel bez kalkulacija.Odmah im pokazati ko je gazda ove lige,ova 3 boda su nam bitna psihicki pred ove dvije tekme.
Jedno je što mi najviše volimo naš grad, a drugo što je starMo najljepši grad na svijetu. :bih:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2019, 11:31

Denchi je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
50 milja za transfer i to su naplatili
ostalo je bilo vezano za klauzule, nastupi za trabzon,asistencije,golovi...
momak posuđen odmah tako da ništa nisu naplatili osim tih 50 milja
pa računajte 5% od 50 milja....eto koliko nas je koštao....
evo trojica nas je to napisala vec a vidjeces za desetak dana ce opet prica kako smo se odrekli stotina hiljada radi guzine...
You are someone else I am still right here

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 24 avg 2019, 11:33

emil02in je napisao/la:Pošto se piše o lizanju HZ i RA molim vas da shvatite jednu stvar: Utakmicu bi željeli gledati i žene,djeca penzioneri bez obzira za koga navijaju,,šta mislite koliko na njih utiče priča o HZ i RA?Zamisli jutros čovjek pije kafu i misli šta danas?Ma odoh s djecom na derbi igraju Sarajevo-Velež neće biti belaja,lupanja auta mogu djecu lijepo dovesti da gledaju.Fudbal se igra zbog navijača ne zbog internet huligana,i ostalih kretena kojima se život svodi na to da nekome razbiju auto ili ga polome 5/1.Ovo je put ka boljem sutra kako za mase klubove tako i za BH fudbal,o tome kako smo svi uz BiH kao državu suvišno je govoriti.Lijep pozdrav i dobru tekmu da budete bolji,ali da ne pobijedite.... Forzza Velež

:bale: :bale: :bale: :bih:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 avg 2019, 11:33

AngelDiMaria je napisao/la:Legao dio para, pa se sad i marketing radi kako Bog zapovjeda... Hvala Nam
vratilo se 40 ljudi iz administracije sa godišnjeg ;) :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 avg 2019, 11:53

Za utakmicu protiv Rođenih trener Sarajeva Husref Musemić računa na sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Hebibović, Letić, Šerbečić, Lazić, Gavrić, Đokanović, Handžić, Velkoski, Tatar, Šišić, Cruz, Ahmetović, Guzina, Mustafić, Kurdić, Šabanović.

Kovačević
Šabanović,Šerbečić,Lazić,Letić
Đokanović,Gavrić
Hebibović,Velkoski,Tatar
Ahmetović

Dizdarević,Kurdić,Mustafić,Šišić,Cruz,Guzina,Handžić

ako budemo bez problema i vodili minutažu dati:Kurdić,Cruz,Guzina
sa problemima:Mustafić,Šišić,Handžić

:kafa:

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 24 avg 2019, 11:57

@ emil02in slazem se u svemu, samo ovo na kraju da mi pobjedimo abd ! :D :tralala:

Dobro nam dosli mladi, stari bujrum na Kosevo, osjecajte se kao kod kuce rodjeni ! ;)

Jedino mozda su mogli staviti termin 19h ili 20h ali dobro boze moj nije lose ni u 18h, valjda nece bas biti toplo. :mrgreen:
04.10.2009 !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 avg 2019, 12:02

od 17h kiša pada naredna 2 sata pa eto, toplo neće bit garant :D

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 avg 2019, 12:06

Denchi je napisao/la:od 17h kiša pada naredna 2 sata pa eto, toplo neće bit garant :D
slikaexxon gas station near my location
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88 i 28 gostiju.