I Bundesligu i Kup.Jedini nacin da vas zaustavimo je sto raniji odlazak Kovaca.kraljttbvb je napisao/la: Sta ocekivati od BVB-a ove sezone![]()
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Desperado09
- Kontakt:
U kupu kući protiv BMGa.
Balerdi dobio poziv za A selekciju Argentine.
Guerreiro dobio novu poboljšanu ponudu za ugovor. Valjda produži.
Balerdi dobio poziv za A selekciju Argentine.
Guerreiro dobio novu poboljšanu ponudu za ugovor. Valjda produži.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bivsi BVB-ovci dobri u Rusiji
Schurle u LE gol i asistencija za Spartak, a Philip gol u prvenstvu za Dinamo

Schurle u LE gol i asistencija za Spartak, a Philip gol u prvenstvu za Dinamo

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ako neko igra fantasy pridružite se Discord grupi 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Mislim da je Koln slabiji od Augsburga, pa je i optimizam večeras veliki 
Sretno Žuti

Sretno Žuti

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Illmatic09
- Kontakt:
kraljttbvb je napisao/la:Mislim da je Koln slabiji od Augsburga, pa je i optimizam večeras veliki
Sretno Žuti
Köln je imao par uspješnih pripremni utakmica, dok je Augsburg slabije prošao, mislim da je Köln spremniji za Bundesligu i da će biti teža utakmica od Augsburga. Treba biti strpljiv, važno je da odbrana stoji dobro, očekujem puno od dvojca Hummels-Akanji.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tanko vala do sad. Opet beskonačno dodavanje oko protivničkog gola, a ništa konkretno...
- Illmatic09
- Kontakt:
Najgore su greške i lopte koje se gube bezveze, isto kao prošle sezone, valjda se u drugom poprave.
- Illmatic09
- Kontakt:
Mora se reći da Köln igra jako dobro, pogotovo pressing na zadnju liniju koji izbacuje BVB iz ritma.
Lijepa akcija 

- Sarrifufna
Zna li ko provjereno moze li se nabaviti karta za Dortmundovu domacu tekmu, a da nije Viagogo, Stubhub? Dakle, po normalnim, a ne 3-5x vecim cijenam. Moze li se kupiti prije tekme ispred stadiona?
pocasni precjednik @ FK Formula
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hakimi za Schulza space shuttle
Julian Brandt kao playmaker
6 bodova, idemo dalje

Julian Brandt kao playmaker

6 bodova, idemo dalje

Momak nije ništa bolje odigrao ako izuzmemo da se našao na pravom mjestu kod gola, Schulz je bio sasvim solidan.kraljttbvb je napisao/la:Hakimi za Schulza space shuttle![]()
Slatka pobjeda na kraju, Brandt bolje igra Witsela nego Axel sam sebe.

- Illmatic09
- Kontakt:
Brandt bi trebao dobiti i priliku da počinje od početka kod ovakvih utakmica, a zavisno od protivnika kad treba odigrati defanzivnije onda početi varijantom Weigl ili Delaney pored Witzela. Kad zamisliš da je Dahoud ulazio prošle sezone na toj poziciji ovo je upgrade i to veliki.
Ne znam šta je sa Guerreirom? Negdje pročitah da je moguće da će promjeniti sredinu i zato ga nije danas bilo, a Favre je izjavio da će biti spreman a njega ni na klupi.
Ne znam šta je sa Guerreirom? Negdje pročitah da je moguće da će promjeniti sredinu i zato ga nije danas bilo, a Favre je izjavio da će biti spreman a njega ni na klupi.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Schulz je obični teškas koji nema ni dribling ni centarsut. Nije baš neki veliki upgrade u odnosu na Smelcera.kovacic je napisao/la:Momak nije ništa bolje odigrao ako izuzmemo da se našao na pravom mjestu kod gola, Schulz je bio sasvim solidan.kraljttbvb je napisao/la:Hakimi za Schulza space shuttle![]()
Hakimi s druge strane lagan na nogama, i u odbrani i u napadu jako lako rješava situacije i daje jako dobre lopte. A i brzi je od Schulza...
Ja bih protiv ovih slabijih ekipa igrao sa Hakimijem desno, a Guererom lijevo. Dva moderna ofanzivna beka koji imaju snage da stalno trče gore dole

- Illmatic09
- Kontakt:
Schulz je verzija Schmelzera kad je bio na vrhuncu karijere.
-
- Kontakt:
Sančo će vjerovatno sljedeće ljeto napustiti Dortmund. Baš me zanima ima li ikakve šanse da ga zamjene Havercom, tj. bi li Kai pristao na Dortmund. 

Kai traži napredak i promociju kroz LP (što će i dobiti ove godine u Bayeru), nema nikakav dogovor s klubom vezano za transfer, protivno onome što drugi misle, ne mislim da bi imao išta protiv ako bi Dortmund pokazao da je ozbiljan klub osvajanjem Bundesa.CarlitoBrigante je napisao/la:Sančo će vjerovatno sljedeće ljeto napustiti Dortmund. Baš me zanima ima li ikakve šanse da ga zamjene Havercom, tj. bi li Kai pristao na Dortmund.
Dok Sancho ima odriješene ruke da ide 2020, ali još nije donio odluku, ima neke šanse da ostane u Dortmundu, možda kad bi otišli daleko u LP i uzeli tanjir konačno.

- Desperado09
- Kontakt:
Izgleda da će propasti pregovori s Gotzeom oko novog ugovora. Iz krugova bliskih igraču se priča da ta plata 2 mil manje po sezoni nije problem nego njegova perspektiva u klubu jer je grijač klupe, samo što se predstavlja javno da su ipak pare problem.
Šta reći, odmah prodati i dovesti napadača. Kad ne zna cijeniti sve što je klub za njega uradio i oprostio mu, odmah špic u dupe.
Šta reći, odmah prodati i dovesti napadača. Kad ne zna cijeniti sve što je klub za njega uradio i oprostio mu, odmah špic u dupe.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da se mene pitalo ja ga ne bih nikada ni vracao
Prije svega nacin na koji je otisao, pravi Juda
. Da nije propao ko zeton, ostao bi u Bajernu. Znaci nije ni BVB-u trebao.
Ovako se vratio u Dortmund za veliku platu, a nije vala bilo puno fajde od njega
Ako ga se ikako moze utopiti do kraja prelaznog roka, ja bih ga pustio neka ide
Kad vidim kako onaj Dzeko igra i zabija, a Roma samo 20 milki trazila za njega, tacno mi dodje da placem

Prije svega nacin na koji je otisao, pravi Juda

Ovako se vratio u Dortmund za veliku platu, a nije vala bilo puno fajde od njega

Ako ga se ikako moze utopiti do kraja prelaznog roka, ja bih ga pustio neka ide

Kad vidim kako onaj Dzeko igra i zabija, a Roma samo 20 milki trazila za njega, tacno mi dodje da placem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.