AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ljudi uredno odbili ponudu koja je finansijski neozbiljna. A i sam igrač ne želi napustiti Milan, ne znam kako se ložite na ove dezinformacije i jedva čekate da unaprijed popljujete Maldinia i Bobana. Gledaj onakav Juve, pa se ne mogu riješiti onoga što su zacrtali..
Prošlog ljeta se nagomilalo igrača, da se nastavilo sa dovodjenjem Strinića, Halilovića i sl. ne bi se isčupali za 5 godina. Uhljebe se u Milanu i onda zaživaju, boli ih briga, gledaj Laxalta i bi, i ne bi išao..
Prošlog ljeta se nagomilalo igrača, da se nastavilo sa dovodjenjem Strinića, Halilovića i sl. ne bi se isčupali za 5 godina. Uhljebe se u Milanu i onda zaživaju, boli ih briga, gledaj Laxalta i bi, i ne bi išao..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Cuj zadali Boban i Maldini posljednji udarac Milani, i to samo jer je neki klub poslao smijesnu ponudu a oni odbili. Fakat se ne mora uvijek baciti komentar i pljuvati sve nase. Sacekajmo pocetak sezone i par utakmica i onda cemo se svi sloziti da li nesto valja ili ne. Valjda je tako fer.
Cekam samo Rope da pljucne Susa i zapita se zasto su nesposobni ga prodati, makar i ne htio ga niko.
Cekam samo Rope da pljucne Susa i zapita se zasto su nesposobni ga prodati, makar i ne htio ga niko.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Pišite šta hoćete, ovaj transfer rok je jedan od gorih.
- Beduin
- Kontakt:
Kad ne mozes drugacije onda ide ovako
a iskreno ni ne mozes ga prodati niti je za nekih vecih dometa, fer ga je pustiti da igra negdje.
Ivan Strinic has terminated his contract with Milan and is no longer a Rossoneri player. [Di Marzio]
Samo jos jedan u nizu hrvata flopcina u nasem timu, od toliko njih dobrih koji igraju ozbiljan fudbal.

Ivan Strinic has terminated his contract with Milan and is no longer a Rossoneri player. [Di Marzio]
Samo jos jedan u nizu hrvata flopcina u nasem timu, od toliko njih dobrih koji igraju ozbiljan fudbal.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nek se polako rjesavaju ovih viskova, to je odlicno, a vjerujem da ce do kraja prelaznog doci 1-2 nova igraca.
Neki sud ce se moci dati nekad kasnije, treba sacekati barem 4-5 tekmi da vidimo u kom smjeru to ide.
Neki sud ce se moci dati nekad kasnije, treba sacekati barem 4-5 tekmi da vidimo u kom smjeru to ide.
Fantasista je napisao/la:Pišite šta hoćete, ovaj transfer rok je jedan od gorih.

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Fantasista
- Kontakt:
Taj je najgoriSonVolt je napisao/la:Fantasista je napisao/la:Pišite šta hoćete, ovaj transfer rok je jedan od gorih.

Ovog ljeta je pozitivno samo što su se riješili škarta. Još Borinia i Bigliu da su otjerali bilo bi super.
Jedino ovako i znamo otjerati igrača. Berluskonijeva škola. 
Ovo je jedan od najdosadnijih merkata ikada, a sigurno jedan i od lošijih jer se za dva mjeseca nije uradilo maltene ništa pametno. Prije bar nisi ništa ni očekivao pa ti bilo svejedno, a sad kad očekuješ da onaj dvojac napravi nešto od ovog tima, ne dešava se ništa.
Dvadeset treći avgust, a mi još čekamo da se nešto desi...
Biglia se povrijedio, otpada genijalni plan sa njim, Hakanom i Borinijem u vezi.

Ovo je jedan od najdosadnijih merkata ikada, a sigurno jedan i od lošijih jer se za dva mjeseca nije uradilo maltene ništa pametno. Prije bar nisi ništa ni očekivao pa ti bilo svejedno, a sad kad očekuješ da onaj dvojac napravi nešto od ovog tima, ne dešava se ništa.
Dvadeset treći avgust, a mi još čekamo da se nešto desi...

Biglia se povrijedio, otpada genijalni plan sa njim, Hakanom i Borinijem u vezi.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
prelako ste se odrekli acerbija, no, hvala vam :kafa:
- Fantasista
- Kontakt:
Za Bigliu se zna da je hodajuća bolnica. Lazio za panjugu 20M uzeo, mora im se čestitat na tome.
panj je postao kod vas, kod nas je bio odlicanFantasista je napisao/la:Za Bigliu se zna da je hodajuća bolnica. Lazio za panjugu 20M uzeo, mora im se čestitat na tome.
pritom smo kao zamjenu doveli lucasa leivu za €5 mil :kafa:
nije milan bezrazlozno pokusao ukrast igli tarea hehe
Jedna lijepa vijest za poslijepodne, lezbin transfer u Atalantu bi mogao propasti jer ne želi pristati na smanjenje plate.
Ja ne znam jesu li Maldini i Boban toliko nesposobni ili imamo go.vna od igrača. Ili oboje.
Razumijem da neke bukve ne možeš prodati jer ih niko neće, ali lezba je pristojan igrač za pristojnu cijenu, dobro će leći Gasperiniju... i opet ga se ne može prodati.

Ja ne znam jesu li Maldini i Boban toliko nesposobni ili imamo go.vna od igrača. Ili oboje.
Razumijem da neke bukve ne možeš prodati jer ih niko neće, ali lezba je pristojan igrač za pristojnu cijenu, dobro će leći Gasperiniju... i opet ga se ne može prodati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Biglia povrijeđen, moguće da Hakan glumi Pirla. Borku ne može ni mitraljez iz prvih 11 izbacit.
Igramo sa deset igrača u nedjelju, Borini će igrati i 'svoju' poziciju i poziciju Biglie.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da je bar deset, bilo bi super. Hakan na registi, Borini na veznom, Samu u napadu i Suso na desetci... to su četiri igrača koji će igrati na neprirodnim pozicijama. I jadni Paqueta, koji neće imati pojma šta ga je snašlo među ovim debilima.
Tačno navijam za kiks, da onom diletantu dođe do mozga da mu ovo nije Sampdoria i da se prestane diviti igračima poput Borinija.
I ne pušim te priče ko je spreman, a ko ne, ima da igraju oni najbolji. Donekle razumijem da ne žele gurati Benacera u vatru jer se stvarno prekasno priključio, ali ne znam koji debil moraš biti da guraš Borinija prije Kessia. Momak trenira već dvadesetak dana, kakva crna nespremnost.
Tačno navijam za kiks, da onom diletantu dođe do mozga da mu ovo nije Sampdoria i da se prestane diviti igračima poput Borinija.
I ne pušim te priče ko je spreman, a ko ne, ima da igraju oni najbolji. Donekle razumijem da ne žele gurati Benacera u vatru jer se stvarno prekasno priključio, ali ne znam koji debil moraš biti da guraš Borinija prije Kessia. Momak trenira već dvadesetak dana, kakva crna nespremnost.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sad su Maldini i Boban krivi i sto lezbejka ne želi prihvatiti manju platu. Podiže se nivo, idemo dalje
Il Club più titolato al mondo!
Pa Muxo onda možemo ja i ti komotno biti sportski direktori u Milanu. Probamo dovesti nekoga, ako hoće super, ako neće nije do nas, igrač neće da dođe, isto tako probamo prodati nekoga, ako prodamo super, ako ne prodamo nije do nas, igrač ne želi da ide i to je to, posao bez pritiska, idealan, bolji nego biti na budžetu u Bosni 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jesu krivi jer se čekalo ovoliko dugo, šta su koji qurac krasni radili zadnja dva mjeseca? Ne može me niko ubjediti da lezba nije imala ponuda, to se još davno s njim trebalo završiti.
Svaka roba ima svog kupca. Al' šta očekivati kad dovedeš dva neiskusna tipa koji nemaju dana staža na ovim pozicijama, naravno da se ne zna ništa prodati i da ih svi vuku za nos. Da je tu neko iskusniji, išli bi igrači kao halva.
Tačno svi znaju koliko su ovi iz uprave očajni da prodaju neke igrače, pa šalju zahtjeve za posudbe ili nude daleko manji novac nego što naši traže.
Al' opet, ko im je kriv što čekaju završetak avgusta da se pokrenu, znali su da će ovako biti.
Svaka roba ima svog kupca. Al' šta očekivati kad dovedeš dva neiskusna tipa koji nemaju dana staža na ovim pozicijama, naravno da se ne zna ništa prodati i da ih svi vuku za nos. Da je tu neko iskusniji, išli bi igrači kao halva.
Tačno svi znaju koliko su ovi iz uprave očajni da prodaju neke igrače, pa šalju zahtjeve za posudbe ili nude daleko manji novac nego što naši traže.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !