FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 22 avg 2019, 23:26

sljivo drug previse analiziras, zaboljet ce te glava kad vidis da nista od toga sto zamislis se ne moze izvesti na terenu. Opusti se do dolaska drugog trenera i ne ocekuj previse :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 avg 2019, 23:33

harden je napisao/la:sljivo drug previse analiziras, zaboljet ce te glava kad vidis da nista od toga sto zamislis se ne moze izvesti na terenu. Opusti se do dolaska drugog trenera i ne ocekuj previse :kafa:
Meni je najjače kad se on ovako zada, pripremi i onda potone sat vremena pred tekmu kad vidi Muliju :rol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 22 avg 2019, 23:41

Ali stvarno šteta sva ova pojačanja kad to nema ko da posloži kako valja. Mi tek sad posle 5 godina skrojili ekipu koju bi čak i Pep blagoizvoleo :twisted:

Čini mi se nešto da ćemo sa Nagelsmanom pogresiti kao i sa Kloppom onomad. Uzece nam ga neki Englezi.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 avg 2019, 23:55

Volio bih da nas u buducnosti vodi recimo Xabi Alonso, covjek ce biti odlican trener.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2019, 00:20

Biće Klop vjerujem za koju godinu, a ko će prije uletiti ne znam. Iduće godine ide nova uprava i SD pa vidjet ćemo. Ne znam, poslije Klinsmana i Kovača ogadili su mi se svi koji su igrali za nas.

Moja neka lista bi bila, ne ovim redosljedom: Klop, Poketino, Alegri, Pepun (ovo se neće desiti al eto), Tuhel, Nagelsman i Ten Hag.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2019, 00:23

sljivo je napisao/la:Biće Klop vjerujem za koju godinu, a ko će prije uletiti ne znam. Iduće godine ide nova uprava i SD pa vidjet ćemo. Ne znam, poslije Klinsmana i Kovača ogadili su mi se svi koji su igrali za nas.

Moja neka lista bi bila, ne ovim redosljedom: Klop, Poketino, Alegri, Pepun (ovo se neće desiti al eto), Tuhel, Nagelsman i Ten Hag.
Allegri ispred TTa i Juliana? Mozes onda dodati i Mourinha, isti nogomet bi igrali sa njima dvojicom. 1-0 i onda bunker protiv Freiburga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 23 avg 2019, 00:48

Ne sviđa mi se Allegri, ne bi da igramo na ubačke, slično Niki.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 23 avg 2019, 00:56

Iduće sezone Rangnick, a od 2022. Löw.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 23 avg 2019, 10:17

Vincent Kompany je sad slobodan, moze cak i pomoci ponekad u odbrani ako bude falilo igraca.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2019, 10:40

Ode Sanches u Lille za 25 miliona.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 23 avg 2019, 10:49

Sanches Out, a Roca IN, nadam se barem, treba nam jedan tip igraca poput Javi Martineza...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 avg 2019, 10:50

SWOT je napisao/la:Vincent Kompany je sad slobodan, moze cak i pomoci ponekad u odbrani ako bude falilo igraca.
Noup :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 avg 2019, 11:32

sljivo je napisao/la:A Perišić je pod većim upitnikom. Gledam statistiku, lik ima 3 asistencije na 2700 minuta. !?. Pa taj ne dodaje ili nema pojma kako se to radi, gori je od Comana (a znate Comana). Ima osam golova, slično Comanu sa duplo više minuta, i 3 šuta po tekmi što je duplo više od Comana. Znači to je neko ili povučeno krilo više sa zadacima u defanzivi, sa dosta slobode u šutu ili je karinana igrač. Mislim da obje opcije nisu dobre gledajući šta mi igramo. A ono što još nije je da je neki individualac, brz igrač, koji riješava jedan na jedan, a da jedan na dva ne spominjem (a u tome se mi najviše nalazimo). Ne znam šta da se desi pa da bude bolji od Comana ili Gnabryja odnosno da doprinese više našem timu. Ako Periša bude iznad ove dvojice spomenutih, to će samo reći kakvi su oni i onda ih bi se trebalo rješavati, ili njih ili trenera koji je to napravio.
Dobro si ti to.Svakom novom utakmicom je sve sebičniji bio i uzimao šuteve i kad treba i kad ne treba.A i ta njegova defanziva koja mu je kao jača strana je precijenjena do bola.1 na 1 pak nije prosao igrača ima 2 sezone najmanje :mrgreen:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 avg 2019, 12:07

harden je napisao/la:
sljivo je napisao/la:Biće Klop vjerujem za koju godinu, a ko će prije uletiti ne znam. Iduće godine ide nova uprava i SD pa vidjet ćemo. Ne znam, poslije Klinsmana i Kovača ogadili su mi se svi koji su igrali za nas.

Allegri ispred TTa i Juliana? Mozes onda dodati i Mourinha, isti nogomet bi igrali sa njima dvojicom. 1-0 i onda bunker protiv Freiburga.
TT je gori od Allegrija i Mourinha skupa. Sa ovom dvojicom bar znaš na čemu si - ne biraju sredstva. Znaju i 'lijepo' i 'ružno', ali ne biraju sredstva.

TT se prodaje kao neki revolucionar, ljepota, vrhunski fudbal, a ništa od toga ne pokazuje + nema ni rezultate koje ova dvojica imaju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2019, 13:43

Kad "legne" lova za Sanchesa idemo u operaciju Roca i onda u nove pobjede. I jos kad bi nogirali Kovaca tamo do novembra, mozda i bude nesto.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 23 avg 2019, 14:05

Dosadni ste s novim trenerima
Sad kad dovedemo 6ticu idemo po triple da izgorite svi skupa sa svojim blacenjem svega i svačega

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2019, 14:38

Samo da Kovača smaknemo i idemo daleko.

Koliko je ovo pouzdano:
Bayern have reached an agreement with Marc Roca to replace Renato Sanches. The club will pay his €40m release clause and Roca will join Bayern on a 5-year contract [@lequipe]

mimmo79
Kontakt:

Post Postao/la mimmo79 » 23 avg 2019, 14:44

Bayern je unistio njemački fudbal i njihovu reprezentaciju.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2019, 14:46

schickeria je napisao/la:Dosadni ste s novim trenerima
Sad kad dovedemo 6ticu idemo po triple da izgorite svi skupa sa svojim blacenjem svega i svačega
Eto Kovac kao nije zasluzio da ga se blati, daj molim te. Nek izgorim ako ce Bayern uzeti tripletu opet, al se to sa ovim parmakom nece desiti. Nabildani Frankfurt.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 23 avg 2019, 14:54

harden je napisao/la:
schickeria je napisao/la:Dosadni ste s novim trenerima
Eto Kovac kao nije zasluzio da ga se blati, daj molim te. Nek izgorim ako ce Bayern uzeti tripletu opet, al se to sa ovim parmakom nece desiti. Nabildani Frankfurt.
Sto je to Pep napravio sa jacom ekipom, koliko je daleko dosao u ligi prvaka
Sto je jupp napravio u zadnjoj sezoni, dosao do polufinala preko seville i besiktasa
Debeli carlo?

Kontrolirati lanjsku ekipu s onoliko potrosenih igraca sa egom u rangu mount everest nije lako, i tu mu se mora odati priznanje

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.