Adebayor je napisao/la:Ja kad odigram tenis, zavrsi XRadovan2006 je napisao/la:To ti je zato sto odaberes par koji zavrsi nerjesenim rezultatom.turok je napisao/la:Ja kad odigram basket igraju x....
Gdje si druže. Nema te vec dugo. Kako ti ide?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Adebayor je napisao/la:Ja kad odigram tenis, zavrsi XRadovan2006 je napisao/la:To ti je zato sto odaberes par koji zavrsi nerjesenim rezultatom.turok je napisao/la:Ja kad odigram basket igraju x....
Zadnjih par dana uzeo velike pare na bingu i cukama pa sam malo prestao igrati kladu.turok je napisao/la:
pametno sam nastavi s bingom i cukama tu je spasRadovan2006 je napisao/la:Zadnjih par dana uzeo velike pare na bingu i cukama pa sam malo prestao igrati kladu.turok je napisao/la:
Ti si od onih 3% izgleda koji dobijaju na to sranje tzv bingoRadovan2006 je napisao/la:Zadnjih par dana uzeo velike pare na bingu i cukama pa sam malo prestao igrati kladu.turok je napisao/la:
Ma sipak,potopio sam se jucer bas.kladionicar03 je napisao/la:Ti si od onih 3% izgleda koji dobijaju na to sranje tzv bingoRadovan2006 je napisao/la:Zadnjih par dana uzeo velike pare na bingu i cukama pa sam malo prestao igrati kladu.turok je napisao/la:
Mozes li blokirati tu opciju? Da nemas cash out?turok je napisao/la:2 puta uradim cash out i 2 puta bi sve došlo u produžetke.
Jednom za 230 Eura. Tu sma skino Español sa 3, 40
I jednom 184 eura tu je Bratislava protiv Paok dao u 95+
Ovaj cashout je veliki šejtan
turok je napisao/la:2 puta uradim cash out i 2 puta bi sve došlo u produžetke.
Nemožeš blokirati. To je nova taktika kladionice. Kao cash out za igrača. To je bolje za njih. Nikad tako nemožeš doći do velikog novca kad uvjek prodaš.stulic89 je napisao/la:Mozes li blokirati tu opciju? Da nemas cash out?turok je napisao/la:2 puta uradim cash out i 2 puta bi sve došlo u produžetke.
Da te sejtan ne navodi na pogresno?![]()
Al bi osijedio cekajuci go u 95-oj minuti...![]()
Mene braga 2+ sjebala da bude dan bas za pohvaliti.
Pare jednostavan. Ako možeš vratiti ulog svoj ili čak malo vise i to 5-10 minuta pred kraju!Oikamid je napisao/la:Ko te tjera da klikneš cashout?
Willy koju dobitnu cifru ganjas?Willy je napisao/la:Poćelo se kačiti više tiketa.Biće još bolje, nadam se, kad počnu sve lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.