PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Dao Bog da prestane sad ova prica..Osim13 je napisao/la:Nisi dobro vidio ondasimidobar je napisao/la:Potpuno se slazem.let3 je napisao/la:
Zato što naletim na ovu kanalizaciju od teme otprilike jednom godišnje i vidim uvijek iste debile koji smaraju temu vrteci iste price sa ratom, tenkovima, paljenjem grbavice, ratnim zločincima, moždanim udarima i slicne price.
Takve maloumnike treba kastrirati, da se ne nipošto ne mogu razmnožavati.
I nema tu vaši, naši, njihovi, debil je debil, boli me q za koga navija, taman da mi je brat rođeni.
Par puta sam skrenuo paznju vasim normalnim navijacima, da uticu malo, al niko nista, valjda im bilo simpaticno. Tek kad im odgovoris istom mjerom pocnu svatat, na zalost..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ima jarane pitare, komšije, školske drugove još iz osnovne, bukvalno znam ih citav život....zayebancija nakon derbija vazda, sad nakon trice je bilo baš gadnog šukanja i poruka jedno mjesec dana, nema veze, ispoštuje se sve, cekam da vratimsimidobar je napisao/la:Potpuno se slazem.let3 je napisao/la:
Zato što naletim na ovu kanalizaciju od teme otprilike jednom godišnje i vidim uvijek iste debile koji smaraju temu vrteci iste price sa ratom, tenkovima, paljenjem grbavice, ratnim zločincima, moždanim udarima i slicne price.
I nema tu vaši, naši, njihovi, debil je debil, boli me q za koga navija, taman da mi je brat rođeni.
Par puta sam skrenuo paznju vasim normalnim navijacima, da uticu malo, al niko nista, valjda im bilo simpaticno. Tek kad im odgovoris istom mjerom pocnu svatat, na zalost..

Ali nikad u tim šukovima nema pominjanja rata, tenkova, pogotovu onog zlikovca Radovana, opsade grada, stadiona koji gori i slicnih sranja. Nikad se ne ismijavaju velicine poput Osima, Musemića,rahmetli Haseta ili Djilde, to se ne dira, o tome se nikad ne prica. Momci normalni, odgojeni, kultivisani. Znaju za gradsku zayebanciju.
Ovo ovdje

Evo, ovaj Denchi je muzejski primjer primitivnog covjeka iz pelaozoika.
- WestTrebina
- Kontakt:
Nije oda zapalio gwbavicu!!!!!
simidobar je napisao/la:GOAT je napisao/la: Pa vi uvjek pokrenete pricu...Ja nikad nisam prvi spoemno vaseg bivseg uposlenika.![]()
![]()
Sreca pa nisi retardiran...
Priznaj fino ljudima da si ti zapalio smetljarnik.. Glup si, bahat si, nemas mozga, lazes profesionalno.. realno ti si najsumnjiviji...

Slika i prilika jednog pitara.
Sta drugo ocekivati od navijaca kluba kojeg su osnovali clanovi zlocinacke organizacije tzv.udbe za koju je radio Arkan.Kluba u kojem je radio ratni zlocinac kojem su direktno pomogli da u godinama prije rata zaradi novac pomocu kojeg ce realizovati svoje bolesne planove.Kluba kojeg j.ebe ko stigne i kojeg prodaju ko neku kur.avu.Kluba kojeg Dino Merlin otjera u drugi grad jer on mora da pjeva na Kosevu.Klub ciji su navijaci dolazili na utakmice da bi dobili besplatan burek.Klub koji je sakrio od javnosti trovanje djece bordo cokoladama.Pisao bi jos al nemam toliko vremena.
23
Isti sam ti.. uzivam u tim medjusobnim provokacijama citav zivot..let3 je napisao/la:Ima jarane pitare, komšije, školske drugove još iz osnovne, bukvalno znam ih citav život....zayebancija nakon derbija vazda, sad nakon trice je bilo baš gadnog šukanja i poruka jedno mjesec dana, nema veze, ispoštuje se sve, cekam da vratimsimidobar je napisao/la:Potpuno se slazem.let3 je napisao/la:
Par puta sam skrenuo paznju vasim normalnim navijacima, da uticu malo, al niko nista, valjda im bilo simpaticno. Tek kad im odgovoris istom mjerom pocnu svatat, na zalost..sve u redu.
Ali nikad u tim šukovima nema pominjanja rata, tenkova, pogotovu onog zlikovca Radovana, opsade grada, stadiona koji gori i slicnih sranja. Nikad se ne ismijavaju velicine poput Osima, Musemića,rahmetli Haseta ili Djilde, to se ne dira, o tome se nikad ne prica. Momci normalni, odgojeni, kultivisani. Znaju za gradsku zayebanciju.
Ovo ovdjepa ovo je leglo primitivnih brđana najgoreg tipa ! oni s gađaju tim gadostima, sa ponosom pišu takva sranja, niko da im kaže Halo majmuni jel vas dosta, uvjereni da tim govorom nekom nešto šukaju
jednim drugim pokušavaju spuštati sa ratnim zločincima i moždanim udarima
vrhunac primitivizma.
Evo, ovaj Denchi je muzejski primjer primitivnog covjeka iz pelaozoika.
Za mene je Djilda legenda grada, buraza mu znam dobro, Ivica isto legenda, svjetski covjek.. Oni kao najveci ispred vaseg kluba..
Meni je stvarno zao sto sam napisao gluposti, znam da je nisko i odvratno al... ponesu emocije jbga... kako je tebe zabolilo ovo moje, tako je meni vec duze vrijeme.. je*o ga rat vise, hocemol dalje negdje...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Cuj goata sad sunce ti poljubim hahaha a znam ga kad je ovdje pisao danima o karadzicu i sarajevu i to mu furka glavna bila. Pa i danas je isto to napisao 
To je to, sta mi imamo vjerovati svojim ocima.

To je to, sta mi imamo vjerovati svojim ocima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
A arkan je radio za milosevica koji je dobar drug sa radovanom pa ih je seselj stari manijak sve skupio u prostorijama selje da fino usaglase stavove i na kraju si im ti kao poznavaoc okoline i materije pomogao da zapale smetljarnik sve radi brisanja dokaza... Postoje slike na kojim se sve jasno vidi.. ti ga pusis radovanu a on nesto supljira sa seseljem..GOAT je napisao/la:simidobar je napisao/la:GOAT je napisao/la: Pa vi uvjek pokrenete pricu...Ja nikad nisam prvi spoemno vaseg bivseg uposlenika.![]()
![]()
Sreca pa nisi retardiran...
Priznaj fino ljudima da si ti zapalio smetljarnik.. Glup si, bahat si, nemas mozga, lazes profesionalno.. realno ti si najsumnjiviji...![]()
Slika i prilika jednog pitara.
Sta drugo ocekivati od navijaca kluba kojeg su osnovali clanovi zlocinacke organizacije tzv.udbe za koju je radio Arkan.Kluba u kojem je radio ratni zlocinac kojem su direktno pomogli da u godinama prije rata zaradi novac pomocu kojeg ce realizovati svoje bolesne planove.Kluba kojeg j.ebe ko stigne i kojeg prodaju ko neku kur.avu.Kluba kojeg Dino Merlin otjera u drugi grad jer on mora da pjeva na Kosevu.Klub ciji su navijaci dolazili na utakmice da bi dobili besplatan burek.Klub koji je sakrio od javnosti trovanje djece bordo cokoladama.Pisao bi jos al nemam toliko vremena.
Znas ti dobro sta mozes ocekivat poslije ovog... samo da vidimo reakcije...
- WestTrebina
- Kontakt:
Novinar: Protiv koga ste dozivjeli najtezi poraz u karijeri?
Odovic: Protiv Armije BiH

- invincible1921
- Kontakt:
@stroj 1946 kad smo se mi sa njima ganjali po grbavici i skenderiji pola raje ovdje nije znalo sta je lopta 

=\_1921_/=
Evo ovaj Denchi je u hitnoj zbog kurcobolje na tvoje mišljenjelet3 je napisao/la: Evo, ovaj Denchi je muzejski primjer primitivnog covjeka iz pelaozoika.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Nikad mi necemo ko drustvo napredovati dok su nam legende i neki idoli presuđeni krimosi, Mirze Hatici, Zike Turkovici, Ivice Osimi i ti sitni prevaranti. Prodao je svoj klub, presuđeno mu je na sudu, dzaba poslije sva gluma finoce i poštenja. Jednak je onim trebicama sto se kod Karabega zakrpe ko dronjak. MATIC JE LEGENDA! Da GRAM **** obraza imaju ovi plavi umobolnici, njega bi slavili ko legendu jer je branio postenje i cast kluba, a tukao i samarao nepravdu personificiranu u jednoj osobi!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U normalnoj državi bi te odmah poslali na CT mozga, pa onda na MRT. Nakon čega bi te hospitalizovali, dok se tačno ne ustanovi šta ti je i da li je izliječivo.simidobar je napisao/la:A arkan je radio za milosevica koji je dobar drug sa radovanom pa ih je seselj stari manijak sve skupio u prostorijama selje da fino usaglase stavove i na kraju si im ti kao poznavaoc okoline i materije pomogao da zapale smetljarnik sve radi brisanja dokaza... Postoje slike na kojim se sve jasno vidi.. ti ga pusis radovanu a on nesto supljira sa seseljem..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zamalo promačeWestTrebina je napisao/la:Novinar: Protiv koga ste dozivjeli najtezi poraz u karijeri?
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eeeee...Virtu4l je napisao/la:U normalnoj državi bi te odmah poslali na CT mozga, pa onda na MRT. Nakon čega bi te hospitalizovali, dok se tačno ne ustanovi šta ti je i da li je izliječivo.simidobar je napisao/la:A arkan je radio za milosevica koji je dobar drug sa radovanom pa ih je seselj stari manijak sve skupio u prostorijama selje da fino usaglase stavove i na kraju si im ti kao poznavaoc okoline i materije pomogao da zapale smetljarnik sve radi brisanja dokaza... Postoje slike na kojim se sve jasno vidi.. ti ga pusis radovanu a on nesto supljira sa seseljem..
Idi sakri se jos koji mjesec, pametnije ti je..
Ne znam zašto se odmah ljutiš, to je najbolje što ti se može desiti. Dok još ima vremena, ako ima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uopste se ne ljutim, samo kazem..Virtu4l je napisao/la:Ne znam zašto se odmah ljutiš, to je najbolje što ti se može desiti. Dok još ima vremena, ako ima.
Zamislite sta bi Astana uradila jufkicama
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 22 avg 2019, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.