Umjesto mog imena, stavi @mokes.Evander je napisao/la:Dodje li Neymar, javno obecavam da ove godine idem na utakmicu u Barcelonu i da ide slika sa stadiona sa natpisom imena forumasa koji su bili za njegov dolazak
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ali na pocetku je kao bio protivMElloo je napisao/la:Sta li ce biti sa leoreyom ako neyo ne dodje jbt

Ono, da se ne zamjeri forumskom puku

Ja sam od prvog dana rekao da bi volio da dodje, ili ako nista, onda da ne zavrsi u Realu.
Isto tako i navijaci Reala, ako ne dodje tamo bit ce "neka nije, sta ce nam padavicar", a svi refresuju vojesti u nadi da ce potpisati.
Budi iskren i izjasni se odmah

MElloo je napisao/la:Sta li ce biti sa leoreyom ako neyo ne dodje jbt
Ako ne dodje nista, ja kazem da bi ga volio ponovo u klubu, ali isto tako kazem vise mi njemu falimo nego on nama.
Prva sezona otisao i rezultat? Haman sezona bez poraza u Ligi.
Plus dosli Grizi i Frenkie, valja njih fino gledat, jedva cekam sezonu.
@Evander, objasnio sam sto sam protiv i sto sam za.

27.10.2020
Messija ne mogu da sruse zbog niskog tezista i sto je nevjerovatno jak i cvrst na nogama skoro ko Makelele. Dok Neymara odgurnu malo i on odleti 3 metra.parangal je napisao/la:Neymar je bezobrazan fudbaler, većinu svojih "batina" na terenu dobio je zbog svog karaktera i zbog toga što često voli poniziti protivnika kad je rezultatski meč već rešen....Mesi nema tu karakternu crtu. skoro 15 godina ga gledam i nikad nisam to kod njega primetio....njega rivali tuku jer je opasan i jer ga se odbrane plaše kod Neymara je tome uzrok samo 50%...ReX je napisao/la:Ja stvarno ne pamtim kojeg su igraca ovoliko namjerno udarali po terenu prije Neymara. Messija nemogu uhvatiti pa ga lome, ali ovome bukvalno ne traze loptu vec po nogama.
A što se tiče bilo kakve usporedbe na relaciji Neymar vs Dembele je glupava....ako ništa Neymar je bar nekad nešto pokazao dok Dembele ama baš ništa. Ili uprošćeno...Neymar je bezobrazan ali ima bar neko pokriće Dembaš je samo bezobrazan i ništa više...
27.10.2020
Moje mišljenje ne bi promenili sve i da ste svi na jednoj strani....ne pišem na forumu da bi se nekom moje mišljenje svidelo...
Što se Neymara tiče naravno da sam za povratak ako postoji mogućnost a ako ne dodje opet ništa...
Kao što sam rekao njegov dolazak bi jednostavno primorao ziheraša kakav je Valverde da radikalno menja (čak i on) svoj pogled na igru i formaciju...jer će biti prinudjen na to...
A što se tiče samog Neymara i Barcelone....samo budala može biti protiv toga da ove sezone na terenu gleda 4 napadača koji spadaju u prvih 10 na svetu. To je više nego zanimnjivo za gledati na TV ekranu. Sve i da ne da obećavajući na papiru rezultat svakako obećava ludu zabavu na terenu...Da, igrali bi sva četvorica istovremeno jer ne Valverde nego nema trenera na svetu koji bi imao muda i posadio Mesija Suareza, Neymara ili Grizmana na klupu...
Neko skoro ( zaboravio sam ko) pomenu kako bi Pep ovo ili ono.....manite se budalaština, to je onaj Pep koji trčkara aut linijom sklopljenih ruku i moli Mesija da izadje makar 5 minuta pre kraja da se ne ozledi a ovaj ga odhebe kao slinu....

Što se Neymara tiče naravno da sam za povratak ako postoji mogućnost a ako ne dodje opet ništa...
Kao što sam rekao njegov dolazak bi jednostavno primorao ziheraša kakav je Valverde da radikalno menja (čak i on) svoj pogled na igru i formaciju...jer će biti prinudjen na to...
A što se tiče samog Neymara i Barcelone....samo budala može biti protiv toga da ove sezone na terenu gleda 4 napadača koji spadaju u prvih 10 na svetu. To je više nego zanimnjivo za gledati na TV ekranu. Sve i da ne da obećavajući na papiru rezultat svakako obećava ludu zabavu na terenu...Da, igrali bi sva četvorica istovremeno jer ne Valverde nego nema trenera na svetu koji bi imao muda i posadio Mesija Suareza, Neymara ili Grizmana na klupu...

Neko skoro ( zaboravio sam ko) pomenu kako bi Pep ovo ili ono.....manite se budalaština, to je onaj Pep koji trčkara aut linijom sklopljenih ruku i moli Mesija da izadje makar 5 minuta pre kraja da se ne ozledi a ovaj ga odhebe kao slinu....

Ne majem se puno dešavanjima van terena finansijama kluba i ostalim glupostima koje ne trebaju zanimati nekoga ko samo želi uživati u igri tima koji simpatiše...
Ali itekako pamtim sve detalje onoga vezanog za igru i teren. Tako se setih sad kad je Enrike počeo 2014/15 kao debitant da glumi velikog trenera i stručnjaka....posle traljave (igrom) polusezone zbog svojih rotacija i zahebancija Xavi, Inijesta Mesi, Pique i ekipa su ga bukvalno u Februaru smenili posle jednog gostovanja i rekli (karikiram) "seronjo, ne mudruj, sedi tu zavali se i uživaj i okiti se onim u čemu je tvoj doprinos nikakav".....osvojena je tripleta a Enrike je sebi kupio još jednu godinu da glumi "trenera" velike Barcelone...
Ali itekako pamtim sve detalje onoga vezanog za igru i teren. Tako se setih sad kad je Enrike počeo 2014/15 kao debitant da glumi velikog trenera i stručnjaka....posle traljave (igrom) polusezone zbog svojih rotacija i zahebancija Xavi, Inijesta Mesi, Pique i ekipa su ga bukvalno u Februaru smenili posle jednog gostovanja i rekli (karikiram) "seronjo, ne mudruj, sedi tu zavali se i uživaj i okiti se onim u čemu je tvoj doprinos nikakav".....osvojena je tripleta a Enrike je sebi kupio još jednu godinu da glumi "trenera" velike Barcelone...

gledali smo poslije triplete jos jednu sezonu sa tri velika napadaca mesi,suarez nejmar i bas smo se nagledali ljepote i titula, mrtvi real osvoji,pariz nam cetvorku uvali, a juventus nas ko slinu otrese i izbaci, ko nas nije napao nije nam ni dao gol, a sad su ta trojica jos starija, i jos kad im dodas cetvrtog napaca mozemo mislit kakva ce ljepota i divota to gledati i kako cemo trofeje nizatiparangal je napisao/la:Moje mišljenje ne bi promenili sve i da ste svi na jednoj strani....ne pišem na forumu da bi se nekom moje mišljenje svidelo...![]()
A što se tiče samog Neymara i Barcelone....samo budala može biti protiv toga da ove sezone na terenu gleda 4 napadača koji spadaju u prvih 10 na svetu. To je više nego zanimnjivo za gledati na TV ekranu. Sve i da ne da obećavajući na papiru rezultat svakako obećava ludu zabavu na terenu...Da, igrali bi sva četvorica istovremeno jer ne Valverde nego nema trenera na svetu koji bi imao muda i posadio Mesija Suareza, Neymara ili Grizmana na klupu...![]()
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Naravno da smo gledali....klub koji ne ulaže novac u današnje vreme ne može računati ni na nacionalna prvenstva a kamoli triplete....ti bar imaš dovoljno godina da ti to bude jasno...Romariooo je napisao/la: gledali smo poslije triplete jos jednu sezonu sa tri velika napadaca mesi,suarez nejmar i bas smo se nagledali ljepote i titula, mrtvi real osvoji,pariz nam cetvorku uvali, a juventus nas ko slinu otrese i izbaci, ko nas nije napao nije nam ni dao gol, a sad su ta trojica jos starija, i jos kad im dodas cetvrtog napaca mozemo mislit kakva ce ljepota i divota to gledati i kako cemo trofeje nizati

Kolika je veličina "triplete" govori podatak da su samo 6-7 evropskih timova u istoriji to uspeli ostvariti....Real Madrid npr. NIKADA

Pise mundo da vlada totalna konfuzija oko Neymara na relaciji igrac-Real. Marca je izjavila valjda da je Real poslao delegaciju u Pariz dok njihovi (mundo) izvori bliski Realu javljaju da uopste ne postoji interes da se dovede Ney u glavni grad Spanije.
S drugim rijecima, sva ova prica oko Reala je toliko napumpana da bi ponovo Barca platila vise. Sjecate se da je i za dolazak Neya iz Santosa Barca morala platiti vise jer je Perez uhljup poslao iznenada "masnu" ponudu.

S drugim rijecima, sva ova prica oko Reala je toliko napumpana da bi ponovo Barca platila vise. Sjecate se da je i za dolazak Neya iz Santosa Barca morala platiti vise jer je Perez uhljup poslao iznenada "masnu" ponudu.
@igrajlopte 🐦
Skrti talijanski.Barça have discarded Inter's loan offer for Arturo Vidal and would only be willing to get rid of him through a sale - not a loan. Vidal remains calm. [@moillorens, @samuelmarsden, ESPN]

A sve nece Rakitica jer imaju viska vezni igraca. Ma hajte molim vas.Klub sa Parka prinčeva je navodno kontaktirao Pjanićevog zastupnika Falija Ramadanija, koji je u vezi toga održao jednosatni sastanak sa sportskim direktorom “Stare dame” Fabiom Paraticijem.
@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa niko normalan neće Rakitića ni za džabe. Toga ćeš iduće ljeto samo moći u Kinu prodati a i to je upitno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakav si ti hejter. Nemoj niposto to na FCBalkan da napises.
Ide on ko da gledam iduce godine u MLS, zajedno sa Sukijem.

@igrajlopte 🐦
LažReX je napisao/la:Ja stvarno ne pamtim kojeg su igraca ovoliko namjerno udarali po terenu prije Neymara. Messija nemogu uhvatiti pa ga lome, ali ovome bukvalno ne traze loptu vec po nogama.
Messija su udarali i udaraju X puta više nego mentalno zaostalog Neymara,
samo što jedan u 90% slučajeva radi ovo
a drugi ovo

i tako bere statistiku iznuđenih prekršaja
Aj nadji kako ga igraci Bolbaoa udaraju, jer im je prodao "sombrero"?
E sad, da li je taj sombrero zabava za publiku koja skupo placa ulaznice, ili ponizavanje protivnika pa ga ovi mlate namjerno po nogama?
E sad, da li je taj sombrero zabava za publiku koja skupo placa ulaznice, ili ponizavanje protivnika pa ga ovi mlate namjerno po nogama?
To je jedina istina. Klasicno pumpanje cijene. Ljudi vec doveli bruku igraca, zapravo doveli su top 5 igraca svijeta na njegovoj poziciji. Nisu prodali Jamesa i Balea sa OGROMNIM platama. Zidane ga ne zeli, niti Neymar razmislja o tome ispred Barce. Ali svima godi da se spominju u medijima. Mediji naravno nista ne znaju, cak ni oni najpouzdaniji.ReX je napisao/la:Pise mundo da vlada totalna konfuzija oko Neymara na relaciji igrac-Real. Marca je izjavila valjda da je Real poslao delegaciju u Pariz dok njihovi (mundo) izvori bliski Realu javljaju da uopste ne postoji interes da se dovede Ney u glavni grad Spanije.![]()
Pa ako ga Rejal zeli, kako to da za ova 3 mjeseca ( javno se zna 90 dana da on zeli otici), nisu niti jedan jedini sastanak odrzali ni pregovarali s PSG? Nemojte samo govorit da cekaju da interes Barce ohladi

1 % je sigurno da ce ostati u Parizu, ali su opet vece sanse nego da ga kupi Madrid. Cut cemo se drugog septembra da i potvrdimo ovo.
27.10.2020
Samo 7 igrača ima više nastupa. Valdesa i Miguelija bi već ove sezone mogao stići. Puyol imao malo manje od 100 nastupa više od njega.Gerard Piqué bi u nedjelju protiv Real Betisa mogao upisati svoj 500. službeni nastup u dresu Barcelone. Dosadašnjih 499 rasporedio je ovako:
LaLiga - 312 nastupa,
Liga prvaka - 107 nastupa,
Kup kralja - 59 nastupa,
Superkup Španije - 14 nastupa,
Svjetsko klupsko prvenstvo - 5 nastupa,
Evropski Superkup - 2 nastupa.
Gerard je svoj debi u LaLigi upisao 13. septembra/rujna 2008. godine, kada je odigrao svih 90 minuta u remiju (1-1) s Racing Santanderom na Camp Nou stadionu. Prije toga, svoju prvi meč uopšte odigrao je u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Barça je tada savladala Wislu Krakow rezultatom 4-0, a Piqué je na terenu proveo posljednjih 15 minuta.
Iako igra na poziciji stopera, uspio je postići 46 golova za Blaugranu. Rasporedio ih je ovako:
LaLiga - 27 golova,
Liga prvaka - 12 golova,
Kup kralja - 6 golova,
Superkup Španije - 1 gol.
Prvi pogodak se pamti zauvijek, a Piqué će svoj prvi ligaški gol posebno pamtiti, obzirom da ga je postigao u spektakularnoj pobjedi nad Real Madridom na Santiago Bernabéu stadionu. Izabranici Pepa Guardiole su tog 2. maja/svibnja 2009. slavili visoku pobjedu rezultatom 2-6. Prije toga se upisivao u strijelce u okviru Lige prvaka, 26. novembra/studenog 2008. protiv Sportinga iz Lisabona.
Za 12 godina provedenih u prvom timu Barçe, Gerard Piqué osvojio je 29 titula. Rasporedio ih je ovako:
LaLiga - 8 titula,
Kup kralja - 6 titula,
Superkup Španije - 6 titula,
Liga prvaka - 3 titule,
Evropski Superkup - 3 titule,
Svjetsko klupsko prvenstvo - 3 titule.
Samo su Leo Messi i Andrés Iniesta, kao igrači Barçe, osvojili više trofeja od Piquéa.
Na kraju, Gerard Piqué u dosadašnjih 499 nastupa u dresu Blaugrane ima učinak od:
359 pobjeda,
90 remija,
50 poraza.
Messi, Xavi, Iniesta, Puyol, Busquets, Pique, Valdes. Kakva generacija i svi među 10 s najviše nastupa za Barcu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bilaš nit je prešao igrača nit ga je ovaj fauliraoEvander je napisao/la:Aj nadji kako ga igraci Bolbaoa udaraju, jer im je prodao "sombrero"?
propali sombrero bilaša Neymara
Rajaz vidim vec preorderovo njegov dresRajaz je napisao/la:Bilaš nit je prešao igrača nit ga je ovaj fauliraoEvander je napisao/la:Aj nadji kako ga igraci Bolbaoa udaraju, jer im je prodao "sombrero"?
propali sombrero bilaša Neymara

27.10.2020
u toj situaciji se više ljute jer ih je kao ponizio, što je niđe veze
igrači u Španiji nisu cvjećke, a pogotovo Baskijci na svom terenu... pa šta su samo Maradoni uradili, dovoljno je to spomenuti
igrači u Španiji nisu cvjećke, a pogotovo Baskijci na svom terenu... pa šta su samo Maradoni uradili, dovoljno je to spomenuti
Kad je Ronnie radio i gore stvari onda svi pljeskali. Dvostruki standardi, covjek tako igra, sto bi mijenjao svoj stil igre?
Realnost je da su igraci postali prave princezice, u svakom smislu, za 5 godina ih nece smijet covjek ni predriblat. To je ljepota nogometa.
Realnost je da su igraci postali prave princezice, u svakom smislu, za 5 godina ih nece smijet covjek ni predriblat. To je ljepota nogometa.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.