Poprilicno sam siguran da se uz tih 14 koje ste platili ide i placa (i to bruto), pa se tek taj ukupni iznos amortizira po godinama ugovora.muxa je napisao/la:Nije baš tako, ako smo ga platili 14 (ne znam jel tačan podatak) taj iznos se dijeli sa brojem godina na koliko je potpisao ugovor (npr 4 - da ne provjerava sad). Ako je bio kod nas god dana od tih 14 mil se oduzima god amortizacija (3.5 mil). Dakle njegova trenutna vrijednost je 10.5 mil. Eh sad ako smo ga prodali uz obavezu otkupa (1+13 mil) kapitalna dobit je 3.5 mil (razlika izmedju prodajne cijene i trenutne vrijednosti).
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
E da zna FIFA da im se na nekom bosanskom forumu tumači FFP, ukinuli bi ga odmah 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Plata se ne amortizira, plata je trošak i računa se za godinu u kojoj je i isplaćena. Ja sam govorio o kapitalnom dobitku, a vjerovatno ti misliš na ukupne troškove koje tretira FFP. U tom slučaju se kao trošak svakog igrača uzima godišnja amortizacija + godišnja plaća.Tritolone je napisao/la:Poprilicno sam siguran da se uz tih 14 koje ste platili ide i placa (i to bruto), pa se tek taj ukupni iznos amortizira po godinama ugovora.muxa je napisao/la:Nije baš tako, ako smo ga platili 14 (ne znam jel tačan podatak) taj iznos se dijeli sa brojem godina na koliko je potpisao ugovor (npr 4 - da ne provjerava sad). Ako je bio kod nas god dana od tih 14 mil se oduzima god amortizacija (3.5 mil). Dakle njegova trenutna vrijednost je 10.5 mil. Eh sad ako smo ga prodali uz obavezu otkupa (1+13 mil) kapitalna dobit je 3.5 mil (razlika izmedju prodajne cijene i trenutne vrijednosti).
Il Club più titolato al mondo!
Da godisnja amortizacija, pa to jedino i bitno za FFP ili sam ja nesto krivo skuzio 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Beduin
- Kontakt:
E onda smo mi uvijek u minusu na kraju godine 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Kako god da okreneš Milan je yeban.
O cemu vi raspravljate grom vas spuco, fino vrijeme vani

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pozdrav rossoneri,da li neko zna koliko je AC Milan prodao sezonksih ulaznica za ovu sezonu.
Pa vani smo, na plažimilanist je napisao/la:O cemu vi raspravljate grom vas spuco, fino vrijeme vani

Valjda 30k, poslije Intera najveći broj prodatih ulaznica.
Al' kad se sjetim ovih epskih scena, kad su igrači preko telefona zvali i molili narod da kupe sezonske ulaznice
Al' kad se sjetim ovih epskih scena, kad su igrači preko telefona zvali i molili narod da kupe sezonske ulaznice

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa uzivaj onda kad ti je bog dao hehmuxa je napisao/la:Pa vani smo, na plažimilanist je napisao/la:O cemu vi raspravljate grom vas spuco, fino vrijeme vani

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Jesi to i ti novi kandidat da duvaš u surlu malo?IlPrincipino je napisao/la:Čekaj memagu ili ševketa da ti pojasne i provjere ti računicu

Šta ima Shevchet objašnjavati, sve sami matematičari ovdje, kod nekih je 1+1=7

Ljudi ne računaju plate, bonuse, poreze što si platio, dobra im računica.

MI SMO U MINUSU 71 MILION € ZA OVU SEZONU ŠTO SE TIČE TRANSFERA, PA ETO DA ODE SUSO I 4-5 HAMELJA, BILI BI OKRUGLO NA NULI, POD USLOVOM DA NIKO NE DODJE!

Uživam, samo ne možeš cijeli dan ni uživati, bojim se da se ne naviknem
Sta ce čovjek na plaži izmedju kupanja radit nego malo citat vijesti, forume...

Poslusaj me, ugasi tel i uzivaj maksimum i ja sam tako skoro, ako budes i na odmoru citao o Milanu neces se plaho odmoriti hah. Udri po ukrstenicama ha yamuxa je napisao/la:Uživam, samo ne možeš cijeli dan ni uživati, bojim se da se ne naviknemSta ce čovjek na plaži izmedju kupanja radit nego malo citat vijesti, forume...
- Beduin
- Kontakt:
A zamisli nakon Tunisa kad se vrstis u Tuzlu, ostaje ti samo lijepo sjecanje na pjescane plaze i ruskinje, a izmedju toga pratis Milan i Slobodu pa ne znas sta je gore.muxa je napisao/la:Pa vani smo, na plažimilanist je napisao/la:O cemu vi raspravljate grom vas spuco, fino vrijeme vani

To ti je onaj osjecaj kad ustanes ujutro u pola 7 i znas da moras za Afganistan za par sati :p prelose brate
075 ❤
075 ❤
Ajd ako ti je lakse imas extra dobrodoslicu na Pax Terminalu haha.Beduin je napisao/la:A zamisli nakon Tunisa kad se vrstis u Tuzlu, ostaje ti samo lijepo sjecanje na pjescane plaze i ruskinje, a izmedju toga pratis Milan i Slobodu pa ne znas sta je gore.muxa je napisao/la:Pa vani smo, na plažimilanist je napisao/la:O cemu vi raspravljate grom vas spuco, fino vrijeme vani
![]()
To ti je onaj osjecaj kad ustanes ujutro u pola 7 i znas da moras za Afganistan za par sati :p prelose brate
- Beduin
- Kontakt:
I'm done with that. Ostajem kuci i hocu odgledam sezonu tekmi rahat, ljencarit u krugu porodice i zaj3bavat pojedince po forumu iz dosademilanist je napisao/la:Ajd ako ti je lakse imas extra dobrodoslicu na Pax Terminalu haha.Beduin je napisao/la: A zamisli nakon Tunisa kad se vrstis u Tuzlu, ostaje ti samo lijepo sjecanje na pjescane plaze i ruskinje, a izmedju toga pratis Milan i Slobodu pa ne znas sta je gore.![]()

Nije valjda na Paxu jos vise da peglaju?
075 ❤
075 ❤
Ide na plažu i još gleda ruskinje, super, da zapišemo u tekicu. 
To ne smeta, a smeta kad pero11 nešto napiše.

To ne smeta, a smeta kad pero11 nešto napiše.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam druze, ja evo kod kuce treci mjesec odmorio da valja, pocet gledat seriu A uskoro, pa onda opet na arbajt, Baf majka hahaBeduin je napisao/la:I'm done with that. Ostajem kuci i hocu odgledam sezonu tekmi rahat, ljencarit u krugu porodice i zaj3bavat pojedince po forumu iz dosademilanist je napisao/la:Ajd ako ti je lakse imas extra dobrodoslicu na Pax Terminalu haha.Beduin je napisao/la: A zamisli nakon Tunisa kad se vrstis u Tuzlu, ostaje ti samo lijepo sjecanje na pjescane plaze i ruskinje, a izmedju toga pratis Milan i Slobodu pa ne znas sta je gore.![]()
To ti je onaj osjecaj kad ustanes ujutro u pola 7 i znas da moras za Afganistan za par sati :p prelose brate![]()
Nije valjda na Paxu jos vise da peglaju?
- Fantasista
- Kontakt:
Izgleda da je Monaco poslao ponudu za Kesu, vjerovatno ćemo ostati bez jednog od rijetkih koji liči na veznjaka. Hvala Bobanu i Maldiniu što su zadali završni udarac. Pogledaš sastav za nedjelju i jasno ti je da smo grohnuli totalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.