PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
svrakino1921 je napisao/la:znamo to vecMokes je napisao/la:Niste toliko takmičenja igraliBosniaBoston je napisao/la:FK Željezničar je 2001. osvojio troduplu krunu,nesto sto FK Sarajevu nikad nije uspjelo za rukom
ISTINA ILI LAŽ![]()
trostruko ili troduplo
Piše se trostruko.
U značenju u trostrukoj meri, tri puta više pravilan je isključivo prilog trostruko. Izraz troduplo u tom značenju nije pravilan, jer duplo znači dvostruko, dva puta više, pa kad se logički sagleda, taj izraz, u stvari, znači šestostruko.
to nam je Skoro iz Breze objasnio
a nas Skoro studira Masinski fakutet koji se nalazi u Vilsu

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Na listi najboljih fudbalera fali Enver Hadziabdic. Jedini Zeljovac koji je i kao igrac i kao trener osvojio titulu. Na svjetskom prvenstvu 1974 uvrsten u najboljih 11.Admir74 je napisao/la:
A o pismenosti nećemo ovdje, Jel ok? "TReBINa
Gdje su Ilijas Pasic (prvi igrac iz nekog BiH kluba koji je igrao za reprezentaciju Jugoslavije - 1958), pa Fikret Mujkic Pike, Ciko Radovic, Edin Spreco, Mirsad Baljic Zvaka, Refik Sabanadzovic, Vlado Capljic, Mario Stanic, Suad Katana. . .
Realno Saracevic i Curic su zalutali na tu listu. Dobri fudbaleri ali ne na nivou ostalih sa liste ili ovih koje sam dodao.
-
- Kontakt:
Ara, Coca, Stila, Kjosa, Bogi, Baja, Kvesa, Seha, OdaZaZelju je napisao/la:Na listi najboljih fudbalera fali Enver Hadziabdic. Jedini Zeljovac koji je i kao igrac i kao trener osvojio titulu. Na svjetskom prvenstvu 1974 uvrsten u najboljih 11.Admir74 je napisao/la:
Gdje su Ilijas Pasic (prvi igrac iz nekog BiH kluba koji je igrao za reprezentaciju Jugoslavije - 1958), pa Fikret Mujkic Pike, Ciko Radovic, Edin Spreco, Mirsad Baljic Zvaka, Refik Sabanadzovic, Vlado Capljic, Mario Stanic, Suad Katana. . .
Realno Saracevic i Curic su zalutali na tu listu. Dobri fudbaleri ali ne na nivou ostalih sa liste ili ovih koje sam dodao.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
IFFHSAdmir74 je napisao/la:

Ne , dalje nastavljaju strumfovi.Goosman je napisao/la:Jel igraju divovi grupnu fazu ili ne?

- BosniaBoston
- Kontakt:
Priznato od UEFEStroj1946 je napisao/la:IFFHSAdmir74 je napisao/la:
A o pismenosti nećemo ovdje, Jel ok? "TReBINa![]()
![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Asim Ferhatovic je odigrao 8 utakmica u Turskoj ligi ciji su klubovi tada imali fudbalske terene na kojima je bila sljaka a ne trava, te se nakon toga vratio u mladjeg sarajevskog premijerligasa.
ISTINA
ISTINA
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
- invincible1921
- Kontakt:
Došli im pomoći da ne navijajuinvincible1921 je napisao/la:
Kaki su ovo momenti

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- samoposteno
- Kontakt:
To su ti isti momenti kao kad vi pjevate grbavicu svaku utakmicu a izvodjac pjesme istetovira vas grb na ramenuinvincible1921 je napisao/la:
Kaki su ovo momenti
Predavanje na temu: "Pravi trenutak za bakljadu i kolektivno ludilo sa primjesama pljeskavice i badela", samo čekaju da Dinamo primi gol pa će krenuti loodilo.Rokoko87 je napisao/la:Došli im pomoći da ne navijajuinvincible1921 je napisao/la:
Kaki su ovo momenti
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- samoposteno
- Kontakt:
Mozda je radio to je jedno ali kod vas i dalje rade ili su legende ratni zlocinci to je velika razlikaGOAT je napisao/la:U FK Sarajevo je radio ratni zlocinac.
Istina ili Laz ?
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam hejt bacio uospte nego mi nije jasno otkud ovo, kakva je ovo relacijasamoposteno je napisao/la:To su ti isti momenti kao kad vi pjevate grbavicu svaku utakmicu a izvodjac pjesme istetovira vas grb na ramenuinvincible1921 je napisao/la:
Kaki su ovo momenti
=\_1921_/=
- samoposteno
- Kontakt:
Nisi bacio hejt a postavio na temu premijer liga prepucavanjeinvincible1921 je napisao/la:Nisam hejt bacio uospte nego mi nije jasno otkud ovo, kakva je ovo relacijasamoposteno je napisao/la:To su ti isti momenti kao kad vi pjevate grbavicu svaku utakmicu a izvodjac pjesme istetovira vas grb na ramenuinvincible1921 je napisao/la:
Kaki su ovo momenti

- invincible1921
- Kontakt:
@samoposteno pa gdje cu stavit
ne fkt nemam uospte nikakvo misljenje o ovome ni lose ni dobro nego me fkt zanima, eto ako si ti upucen kako se ovo desilo, otkud ovo na maksimirau ?

=\_1921_/=
- samoposteno
- Kontakt:
Nemam poima mozda je Tarik objesioinvincible1921 je napisao/la:@samoposteno pa gdje cu stavit![]()
ne fkt nemam uospte nikakvo misljenje o ovome ni lose ni dobro nego me fkt zanima, eto ako si ti upucen kako se ovo desilo, otkud ovo na maksimirau ?

Pudlice pitarska, uz nogu!samoposteno je napisao/la:Mozda je radio to je jedno ali kod vas i dalje rade ili su legende ratni zlocinci to je velika razlikaGOAT je napisao/la:U FK Sarajevo je radio ratni zlocinac.
Istina ili Laz ?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
kuku lele, lele kuku, šiptari vam vode grupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.