FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Što se tiče Hebibovića, ima upita i moguće je da ode do kraja prelaznog roka." 

Na transfermarkt-u trenutna, vrijednost 350k pa moguce da traže oko 600. 000€ElCartel11 je napisao/la:I 500.000€ bi se isplatilo dati za Serbecica, jer ga mi u svakom momentu mozemo prodati za priblizno 1.000.000€.
Dobar intervju sa hadzijom i to je to sto se tice pojacanja za ovaj transfer rok.
Neka se vrati u rodni krajStroj1946 je napisao/la:"Što se tiče Hebibovića, ima upita i moguće je da ode do kraja prelaznog roka."

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Zar Serbecica Rosenborg nije platio milion KM,nisam siguran mislim da jeste,pa.mi nerealno zvuci da ga puste za istu cifru
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
-
- Kontakt:
Kakvo uriniranje Hadzica po zagovornicima teorija zavjere !!! Alal ti vjera kralju.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Rece Hadzija da i on misli da he jedan od razloga povreda odlazak Jeleskovica, nek si Husrefe covjeku **** mater, sta ce nam kondicioni
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Mozemo mi pricati sta hocemo, nedostajat ce nama Heba.Kulesza je napisao/la:Neka se vrati u rodni krajStroj1946 je napisao/la:"Što se tiče Hebibovića, ima upita i moguće je da ode do kraja prelaznog roka."
Ako ne racunaju na njega, naravno da ce ga pustiti za istu cifru.Sjeverjecudo je napisao/la:Zar Serbecica Rosenborg nije platio milion KM,nisam siguran mislim da jeste,pa.mi nerealno zvuci da ga puste za istu cifru
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
I ja mislim da ce falitifks74 je napisao/la:Mozemo mi pricati sta hocemo, nedostajat ce nama Heba.Kulesza je napisao/la:Neka se vrati u rodni krajStroj1946 je napisao/la:"Što se tiče Hebibovića, ima upita i moguće je da ode do kraja prelaznog roka."
29 mu je godina. Imamo mi mladje igrace koji nadolaze. A i bilo bi za njega lijepo da ode vani.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Amin da hoce, valjalo bifks74 je napisao/la:Ako ne racunaju na njega, naravno da ce ga pustiti za istu cifru.Sjeverjecudo je napisao/la:Zar Serbecica Rosenborg nije platio milion KM,nisam siguran mislim da jeste,pa.mi nerealno zvuci da ga puste za istu cifru
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Placen je oko 200kfks74 je napisao/la:Ako ne racunaju na njega, naravno da ce ga pustiti za istu cifru.Sjeverjecudo je napisao/la:Zar Serbecica Rosenborg nije platio milion KM,nisam siguran mislim da jeste,pa.mi nerealno zvuci da ga puste za istu cifru
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Al ovi su mi najjači što mole da Hebib ode, i ovi koji će slavit kada isti ode.
Šabanović je daleko, daleko od Hebibovića trenutno, u odbrani su tu negdje ali se u ofanzivnom dijelu ne mogu niti porediti, trenutno. Moje mišljenje. Al ako ode, što će najvjerovatnije i desiti, nažalost, vidjet ćete šta je značio Hebib.
Šabanović je daleko, daleko od Hebibovića trenutno, u odbrani su tu negdje ali se u ofanzivnom dijelu ne mogu niti porediti, trenutno. Moje mišljenje. Al ako ode, što će najvjerovatnije i desiti, nažalost, vidjet ćete šta je značio Hebib.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Taman kad ode Hebib, doci ce Oremus
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Po meni je Hebib jedan od najboljih kod nas zadnjih sezona,jeste da nema zavrsnicu al da ima zavrsnicu davno bi on prerastao nasu ligu i igrao u nekim jacim klubovima,al.mislim da ce se adekvatno poouniti njegovo mjesto kada ode.
Falit ce normalno,ali treba mu izaci u susret svakako,zadnji mu je voz da uzme neki dinar i sa ljudske strane bi ruzno bilo nedozvoliti mu to,i to i Hadzija spominje u ovom intervju.
Sa zdravim Hodzicem svakako imas 2 igraca za poziciju RB . A za poziciju krila Tatar je svakako prva opcija tu,tako da ako ima priliku da ide i da zaradi nek mu je sretno,nema se sta prigovoriti.
Sa zdravim Hodzicem svakako imas 2 igraca za poziciju RB . A za poziciju krila Tatar je svakako prva opcija tu,tako da ako ima priliku da ide i da zaradi nek mu je sretno,nema se sta prigovoriti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da se nama hoće vratiti neko od ovih povrijeđenih veznih igrača, a ova krila i bekove vala imamo fino popunjene. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mozel ko postavit link gdje je interview sa hadzicem
https://sportsport.ba/fudbal/hadzic-rad ... aha/330644Pitar6785 je napisao/la:Mozel ko postavit link gdje je interview sa hadzicem
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
@amkec na insta pozvao sve navijace na tekmu uz poruku da je povrijedjen i svim srcem uz ekipu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''