FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mora se vise ulagati u igracki kadar bez tog nema napredka. Sarajevo je stabilno dobro se radi al za iskorak još se mora ulagati. CZ, Rijeka i Dinamo su pokazatelj toga konstantno ulaganje donosi rezultat a onda mozes fino zaraditi od transfera i od igranja u europi.
Rosenborg je teska kita, a karali batea ko piloti stuardese. Kad ovo sad vidim cluj izbaci celtik rosenburg batea cinimi se da smo lose rezultate napravili
Nikada. Dok se ne izmjeni ovo pravilo o strancima.scudetto89 je napisao/la:Off topic : gledam dinamo sad sa lakocom igraju sa rosenborgom , kontam u sebi kad ce nase sarajevo bar u pola ovako prolaziti ovakve klubove i zavrsiti u grupnoj
Evo gledaj Zvezdu koliko stranaca, pogledaj YB sve crnci.
- FKS -
Kad budemo imali budzet minimalno 20 miliona mozemo ocekivati borbu za grupe ovako tesko. Taj isti Dinamo ili Zvezda plate 2-3 miliona eura za jednog igraca, dadnu godisnju platu 500k do miliona jednom igracu, a pri tone redovno prodaju igrace za desetine miliona eura. Daleko smo mi od toga na zalost.
Sta se poredite sa nkima ba, pa dinamo nudi olmu 2 mil eura mjesecnu platu, znaci to je 24 mil godisnje u rangu top ekipa svijeta, c.zvezda placa toliko dobro da se boakye vratio iz kine itd. Mi cekamo da igrac ima slobodne papire pa da ga privolimo. Daleko smo mi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Imacemo, polahko, ja se oko toga ne sekiram, ja mislim da nam je lijepa perspektiva i trebamo se za sad svoje avlije drzati, skoce nam ovako apetiti pa se svasta ocekuje, a evrooa tek dogodine
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
2 miliona godišnje, pametnice, kakvih 24 miliona godišnje??? Pa nije Messi sunce ti bogovo!Kamuflazn je napisao/la:Sta se poredite sa nkima ba, pa dinamo nudi olmu 2 mil eura mjesecnu platu, znaci to je 24 mil godisnje u rangu top ekipa svijeta, c.zvezda placa toliko dobro da se boakye vratio iz kine itd. Mi cekamo da igrac ima slobodne papire pa da ga privolimo. Daleko smo mi.

http://****/a1212432/Sport/Fudbal/D ... odina.html
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A realno slabo se i razmislja u klubu u tome pravcu, njihove ambicije su maksimum da se podmire redovni troskovi i sa time imaju problema.Kamuflazn je napisao/la:Sta se poredite sa nkima ba, pa dinamo nudi olmu 2 mil eura mjesecnu platu, znaci to je 24 mil godisnje u rangu top ekipa svijeta, c.zvezda placa toliko dobro da se boakye vratio iz kine itd. Mi cekamo da igrac ima slobodne papire pa da ga privolimo. Daleko smo mi.
I Olmu su tu cifru nudili na godisnjem, a ne na mjesecnom nivou.
Kakvih ba 2 mil eura mjesecno, to mozda imaju Messi i Ronaldo... Mogu mu nuditi 2 mil eura godisnje...Kamuflazn je napisao/la:Sta se poredite sa nkima ba, pa dinamo nudi olmu 2 mil eura mjesecnu platu, znaci to je 24 mil godisnje u rangu top ekipa svijeta, c.zvezda placa toliko dobro da se boakye vratio iz kine itd. Mi cekamo da igrac ima slobodne papire pa da ga privolimo. Daleko smo mi.
I u Srbiji ima pravilo o 4 stranca, ako se ne varam, ali ono ne vazi u Evropi kad se igra.. I na kraju ne bi nama pomoglo ni da nema tog pravila, nemamo mi budzet za velike stvari...Hajdeee je napisao/la:Nikada. Dok se ne izmjeni ovo pravilo o strancima.scudetto89 je napisao/la:Off topic : gledam dinamo sad sa lakocom igraju sa rosenborgom , kontam u sebi kad ce nase sarajevo bar u pola ovako prolaziti ovakve klubove i zavrsiti u grupnoj
Evo gledaj Zvezdu koliko stranaca, pogledaj YB sve crnci.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Prvoo grupe su igrale ekipe koje bi otresli 9 od 10 puta... jednostavno dobar zrijeb... kakvi ba milioni i k*** ... jesul milioni bili protiv cluja? Pa nas stativa dijelila... treba imati kontinuitet u svojoj ligi i da ims samo malo srece u zrijebu...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Aj do mene, imam prenose strasne
. Ocam bi se zakleo da je 2 mil mjesecno. Opet je ta cifra nerealna za nas, hajrovic ima oko 1 mil godisnje itd.
Cluj je bio slucajan i nikad se vise nije ponovio, mislim da su te sezone i bili u padu dobrom, ne sjecam se. Ugl, treba jos dosta ulaganja u igracki kadar, strucni, klupski, tehnoloski itd. Mi imamo najbolje uslove u ligi za oporavak, doktore, masazere, u evropskim okvirima smo mi u 98oj godini tek.

Cluj je bio slucajan i nikad se vise nije ponovio, mislim da su te sezone i bili u padu dobrom, ne sjecam se. Ugl, treba jos dosta ulaganja u igracki kadar, strucni, klupski, tehnoloski itd. Mi imamo najbolje uslove u ligi za oporavak, doktore, masazere, u evropskim okvirima smo mi u 98oj godini tek.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Nek i mreze skinu da im ne poderemo ko prosli put
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Zvezda prije par dana platila ovog iz malca mario 2m eura, ne mozemo se mi mjeriti prvo sa srbijom koja ima bdp 3x veci od bih, pa od broja pristalica broja sponzora itd itd tu sva prica i uproredivanke sa njima prestaje
-
- Kontakt:
:
Ne moramo tako skupo placati al zelim da jacamo svake godine, hocu da mozemo dovesti koga god zelimo iz nase lige da mozemo dovesti zadnjeg veznog a ne da se krpimo.Pitaristok je napisao/la:Zvezda prije par dana platila ovog iz malca mario 2m eura, ne mozemo se mi mjeriti prvo sa srbijom koja ima bdp 3x veci od bih, pa od broja pristalica broja sponzora itd itd tu sva prica i uproredivanke sa njima prestaje
- siroliver69
- Kontakt:
Samo cu se nadovezati na ovog @poetu i Velež i napisati da se i ja sjecam ne tako prijateljskih utakmica s njima, više nego ovih lijepih, normalnih. Dobro je da se sad 'puše' u jednu kad su navijaci u pitanju ali opet kontam kad pocne tekma i borba za bodove sve pada u vodu.
Sretno nam svima sa ovom pricom o prijateljstvu i neka potraje.
2:0 aBd.
Šta bi sa onim brojem od vodomjera?
Sretno nam svima sa ovom pricom o prijateljstvu i neka potraje.
2:0 aBd.
Šta bi sa onim brojem od vodomjera?
- ElCartel11
- Kontakt:
Normalno da kad pocne tekma, da sve pada u vodu, nece se valjda ljudi naguziti zbog dobrih odnosa.
Bice tvrda utakmca sa njima, nadam se pobjedi 1:0 dosta.
Bice tvrda utakmca sa njima, nadam se pobjedi 1:0 dosta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A sta se desavalo sa Dzaficem, nisam upratio?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jah eto milionemil02in je napisao/la:Pa sad mislim da ispod 2000 neće sad opet vidjet ćemo....MortemHz je napisao/la:Šta misliš koliko će vas biti na jugu?emil02in je napisao/la:Trebali su nam staviti 5 maraka bolan,sad se prodavači fataju za glavu zbog marke kusura
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zanimalo me nešto oko povrede Amara Rahmanovića, istražio sam malo kakva je to povreda upala pubične kosti pa da podijelim sa vama šta sam našao.
Upala pubične kosti vrlo je rijetka, ali izrazito neugodna ozljeda koja za početak iziskuje ono najteže za svakoga sportaša – dugotrajno mirovanje ili višetjedni izostanak bilo kakve sportske aktivnosti. Osnovna internetska pretraga otkrit će sljedeća saznanja: »Osteitis pubis je upala preponske simfize, odnosno spoja preponskih kostiju s prednje strane zdjelice. Čest je uzrok kronične boli u području prepona koja se može širiti i u okolne strukture. Često se javlja kod sportaša.
Upala nastaje kao posljedica pretjeranog naprezanja (opterećenja) i nagomilavanja malih oštećenja kroz duže vrijeme. Najčešći uzrok je intenzivno bavljenje sportskim aktivnostima kod kojih su prisutne česte i nagle promjena smjera kretanja, sprintevi ili udarci nogom.
Prilikom izvedbe ovakvih naglih pokreta dolazi do neravnomjernog prijenosa sile na zdjelicu, kao i do pomaka zdjeličnih kostiju u preponskoj simfizi. Učestalo bavljenje ovakvim aktivnostima može dovesti do nastanka mikrooštećenja preponske simfize, a nakon nekog vremena i do njene upale, odnosno razvoja. Prvo dolazi do pojave boli u području prepona na samoj simfizi. Bol se može širiti u donji dio trbuha ili u kukove.
Bol se obično pojačava kod aktivnosti (podizanja trupa ili nogu, promjena smjera kretanja, trčanja, i sl.), kod ležanja na boku, te kod kašljanja ili kihanja. Upala pubične kosti se u većini slučajeva ne liječi operativnim putem. Nakon što se mirovanjem smiri upala slijedi rehatilitacijski proces (kineziterapijske vježbe), odnosno vježbe za jačanje mišića, a glavni fokus terapije je na povećanju fleksibilnosti u području zdjelice. Rehabilitacijski program traje nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci, a potpuni se oporavak očekuje nakon 7 do 10 mjeseci.
Iz priloženog se vidi da je povreda jako neugodna i da treba dosta vremena da se upotpunosti izliječi. Tako da svi koji pričaju gluposti o namjernom izbjegavanju utakmica nisu u pravu.
Rahmanoviću želim brz oporavak,da se vrati još jači i da nas povede do nove titule.
Vamos Sarajevo!
Upala pubične kosti vrlo je rijetka, ali izrazito neugodna ozljeda koja za početak iziskuje ono najteže za svakoga sportaša – dugotrajno mirovanje ili višetjedni izostanak bilo kakve sportske aktivnosti. Osnovna internetska pretraga otkrit će sljedeća saznanja: »Osteitis pubis je upala preponske simfize, odnosno spoja preponskih kostiju s prednje strane zdjelice. Čest je uzrok kronične boli u području prepona koja se može širiti i u okolne strukture. Često se javlja kod sportaša.
Upala nastaje kao posljedica pretjeranog naprezanja (opterećenja) i nagomilavanja malih oštećenja kroz duže vrijeme. Najčešći uzrok je intenzivno bavljenje sportskim aktivnostima kod kojih su prisutne česte i nagle promjena smjera kretanja, sprintevi ili udarci nogom.
Prilikom izvedbe ovakvih naglih pokreta dolazi do neravnomjernog prijenosa sile na zdjelicu, kao i do pomaka zdjeličnih kostiju u preponskoj simfizi. Učestalo bavljenje ovakvim aktivnostima može dovesti do nastanka mikrooštećenja preponske simfize, a nakon nekog vremena i do njene upale, odnosno razvoja. Prvo dolazi do pojave boli u području prepona na samoj simfizi. Bol se može širiti u donji dio trbuha ili u kukove.
Bol se obično pojačava kod aktivnosti (podizanja trupa ili nogu, promjena smjera kretanja, trčanja, i sl.), kod ležanja na boku, te kod kašljanja ili kihanja. Upala pubične kosti se u većini slučajeva ne liječi operativnim putem. Nakon što se mirovanjem smiri upala slijedi rehatilitacijski proces (kineziterapijske vježbe), odnosno vježbe za jačanje mišića, a glavni fokus terapije je na povećanju fleksibilnosti u području zdjelice. Rehabilitacijski program traje nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci, a potpuni se oporavak očekuje nakon 7 do 10 mjeseci.
Iz priloženog se vidi da je povreda jako neugodna i da treba dosta vremena da se upotpunosti izliječi. Tako da svi koji pričaju gluposti o namjernom izbjegavanju utakmica nisu u pravu.
Rahmanoviću želim brz oporavak,da se vrati još jači i da nas povede do nove titule.
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja mislim ipak da su Ismar Hadžibajrić i Marevac u klanu Rahmana, pa se sve to zataškava. Doće vrijeme, saznaćete sve. Ne bih dalje iznosio, moramo se fokusirati na Velež. LPLecler je napisao/la:Zanimalo me nešto oko povrede Amara Rahmanovića, istražio sam malo kakva je to povreda upala pubične kosti pa da podijelim sa vama šta sam našao.
Vamos Sarajevo!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.