FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 18:57

Ma nemoj mu prijavljivat, nek bude ovdje kad ozvanice transfer. Sarma isto, nadam se da ce mu isteci ban hahaha. Mora sracunat u tefericu, pa kuhalo se 3 mjeseca, zamisli kakva ce to operacija u finansijskom smislu za njega biti.
27.10.2020

Moriarty
Kontakt:

Post Postao/la Moriarty » 21 avg 2019, 18:58

najlakše je prijaviti post kad se ne slažeš sa mišljenjem nečijim. koliko sam primjetio samo vas nekoliko ovdje se nada dolasku neymara, ostali su realni i skontali su da od toga nema ništa. pa šeik će ga ostaviti da trune na tribinama prije nego što će ga prodati barci. nije on debilan kao uprava barcelone da najskuplje pojačanje u hsitoriji šalje po nekakvim posudbama za smiješne pare dok mu ugovor ne istekne :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 18:59

Sarrifufna je napisao/la:
Mozes li cetiri puta? "Stari" ti nije mog'o. :kafa:
I ovaj :kafa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 19:00

Moriarty je napisao/la:najlakše je prijaviti post kad se ne slažeš sa mišljenjem nečijim. koliko sam primjetio samo vas nekoliko ovdje se nada dolasku neymara, ostali su realni i skontali su da od toga nema ništa. pa šeik će ga ostaviti da trune na tribinama prije nego što će ga prodati barci. nije on debilan kao uprava barcelone da najskuplje pojačanje u hsitoriji šalje po nekakvim posudbama za smiješne pare dok mu ugovor ne istekne :lol:
Bilo kojeg igraca- DA. Ovako marketinski jakog Nike igraca- NIKAD. Ljudi zaboravljaju da oni oko Verrattija i drugi igraca NIKADA nisu ni pregovarali s nama. Oko Neymara je sasvim druga prica, zna se i zasto.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 19:01

Sarrifufna je napisao/la:
leorey je napisao/la:Ma nemoj mu prijavljivat, nek bude ovdje kad ozvanice transfer. Sarma isto, nadam se da ce mu isteci ban hahaha. Mora sracunat u tefericu, pa kuhalo se 3 mjeseca, zamisli kakva ce to operacija u finansijskom smislu za njega biti.
-222-...=-...
Jednostavna racunica. :kafa:
@Sarma, popuni kad se vratis pliz.
I ovaj :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 19:04

Moriarty je napisao/la:najlakše je prijaviti post kad se ne slažeš sa mišljenjem nečijim. koliko sam primjetio samo vas nekoliko ovdje se nada dolasku neymara, ostali su realni i skontali su da od toga nema ništa. pa šeik će ga ostaviti da trune na tribinama prije nego što će ga prodati barci. nije on debilan kao uprava barcelone da najskuplje pojačanje u hsitoriji šalje po nekakvim posudbama za smiješne pare dok mu ugovor ne istekne :lol:
Sta se ne slazem?
Ne slazem se sa glupostima i glupom pokusaju trolanja.
Ponudim mu opkladu, da potkrijepi ono o cemu prica, picic naravno ne prihvati, jer ni sam ne vjeruje u ono sto pise, ali nastavlja trolati.

Hoces i ti opkladu?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 avg 2019, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 avg 2019, 19:05

-nepotreban

-shupak

-gurbet

-skup

-padavicar

-nepouzdan

-sklon povredama

-sklon partijanju

To je sve ganci, i jos mnogo toga
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 avg 2019, 19:06

Ako Reymar potpise ove sedmice, kad bi mogao nastupiti? Iduci vikend?
@igrajlopte 🐦

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 21 avg 2019, 19:07

slika
Mozel i ovaj. :kafa:
pocasni precjednik @ FK Formula

Moriarty
Kontakt:

Post Postao/la Moriarty » 21 avg 2019, 19:08

leorey je napisao/la:
Bilo kojeg igraca- DA. Ovako marketinski jakog Nike igraca- NIKAD. Ljudi zaboravljaju da oni oko Verrattija i drugi igraca NIKADA nisu ni pregovarali s nama. Oko Neymara je sasvim druga prica, zna se i zasto.
nema šanse da proda neymara za bilo kakvu cijenu ispod 200 miliona koliko i traži ustvari. barcina uprava je i sama svjesna toga ali ova predstava sa pregovorima je ustvari pokušaj da se zamažu oči navijačima i smiri messi. budite realni malo. to bi za njega bila neviđen sramota da najskupljeg igrača u historiji fudbala da za neku siću.

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 21 avg 2019, 19:09

Lakše malo, NaKrilimaNoći-PlamenaLobanja-HordeZla. :)
To i jeste cilj trolanja, da ti ispiče živce, ovi leteći. Šta si se raspalio, pa zar onaj policajac nije ultimativni čmar - a i ova gefufna se vjerovatno ulizuje realovcima jer su slični.
Pustimo nek dođe Neymar u miru, da vidimo reakciju publike pa da ga vidimo i na terenu. Nije čitava poenta u tome da ga dovedeš i uvedeš u prvi tim. 50% poente je da svi rivali znaju da ako mu centriraš loptu sa vrha Jahorine ona mu se zalijepi za nogu u Sanskom mostu. I da je tvoj.
Džeri Drejk

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 21 avg 2019, 19:11

Hvala na komplimentu @salkane
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 21 avg 2019, 19:12

Ite berite baje, svi vi koji ne navijate za Barselonu. Imate pravo podjebavat na ovu temu ako Neymar ne dođe do 2.9.
Džeri Drejk

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 19:13

Moriarty je napisao/la:
leorey je napisao/la:
nema šanse da proda neymara za bilo kakvu cijenu ispod 200 miliona koliko i traži ustvari. barcina uprava je i sama svjesna toga ali ova predstava sa pregovorima je ustvari pokušaj da se zamažu oči navijačima i smiri messi. budite realni malo. to bi za njega bila neviđen sramota da najskupljeg igrača u historiji fudbala da za neku siću.
Kakvu sicu bolan? Dobit ce 200M ovako ili onako. Paris United ti pise maloprije da nema ni teoretske sanse da oni dobiju taj novac u ovih 10 dana od ijednog kluba, jer niko nema vise taj novac, svi su se pojacali i potrosili.

Ali veliki transferi se i tako ne isplacuju odjednom. Neymar ce doci na posudbu i oni ce ti dobiti 60-70M, dok ce jos 120M vjerovatno dobiti kroz sljedecu godinu i to je to.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 avg 2019, 19:14

Romariooo je napisao/la:-nepotreban

-shupak

-gurbet

-skup

-padavicar

-nepouzdan

-sklon povredama

-sklon partijanju

To je sve ganci, i jos mnogo toga
Gdje ti je glavna osobina firge :
- malouman

što bi reko kolega Rajaz.

I bezveze vam je ovo prijavljivanje i uvrede, Sarifufna i Moriarty normala likovi.
Normalno da treba ismijavati krelce iz Barcine uprave. Ništa drugo nisu ni zaslužili, dabome :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 19:14

1. Jako potreban, jer ove koje imas su losiji znatno od njega
2. Njegove karakterne osobine me ne zanimaju, nego igracke. Vidim da ga igraco Barcelone vole, znsco da je ok lik cim je mnogima drag. Ja ga ne poznajem da bih mogao reci supak ili ne, a vala necu ga kuci voditi. Nebitna stavka.
3. Sta znaci gurbet? Kakve to veze ima sa fudbalom?
Isto da ja napisem za Dembelea "majmun"?
4. Skup jeste, ali kad se zbrojis, jeftiniji od Dembelea i Cputhina, koliko god da ga se plati. A njegov marketinski potencijal da ne pominjemo. Sve sto valja i skupo je. Problem je kad ti losu robu uvale, tipa majmun i pizdun.
5. Jeste, ali i igrac kojeg najvise udaraju. To mu je i vid zastite, jer je na stalnoj meti mesara. Imala je Barcelona uvijem padavicara, ima ih i sad. Ne vidim da je to bio neki proble. A sad imas var.
6. Pojasni nepouzdan? Kome ili cemu?
7. Imas ljekarski pregled. Ako doktori kazu da ke zdrav, onda je zdrav. Ako ima nesto hronicno.onda ga i ne potpisujes, nego vratis.
8. Ko nije? I malo se to previse naglasava. Ronaldino, Romario, Ronaldo.... bili su 19 puta gori.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 19:17

Ma ja nikad nisam imao problema da neko drugi pise na ovoj temi, bude jos i zanimljivije, meni je to pravilo realno preglupo, pa kad na official Barcinom forumu mogu da pisu svi, ja ne kontam onda sto ne mogu i ovdje?

Vrijedjanje prijaviti naravno, ali normalni postovi su uvijek dobrodosli, pa i prepucavanja.
27.10.2020

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 21 avg 2019, 19:20

@Policajac
Pa šta drugo da ti kažem, ulizuješ se realovcima.
Zar može postojat na planeti neko da navija za jedan klub (ManU), a kad ga taj drugi (rMd) više puta prepiša u direktnim duelima i još mu svake 3-4 godine uzme najbolje igrače, pa na to i u svakom trenutku kad je tvoj klub postao prijetnja vrhu Evrope lobira protiv njega - i ti da ih kao nešto poštuješ? Zar je to MOGUĆE?
Imaš pravo mrzit Barsu zbog dva finala i nizašta više. Osoba koja je od tvog omiljenog kluba NAPRAVILA IME, jedan veliki gdin Sir Alex je i sam priznao da smo oba puta bili bolji. I šta se imaš ulizivat kome i hajcat nekoga "biće to dobra kombinacija Hazard i Neymar"...i to u trenutku kad NIKO od njih i ne spominje Neymara jer sigurno znaju pravu istinu, da Perez uopšte nije zainteresovan.
I na kraju, šta će ti VanPersie? Zar on nije kao zadnja **** pobjegao iz Arsenala u ManU? Što ne staviš Keana? Palistera? Erica? HUghesa?
Ovo je objašnjenje za ono "ultimativni čmar". Nothing personal, ali stvarno lupaš gluposti na pogrešnim mjestima. Haj zdrav i živ bio.
Zadnja izmjena: salkan, dana/u 21 avg 2019, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Džeri Drejk

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 avg 2019, 19:21

Evander je napisao/la: 2. Njegove karakterne osobine me ne zanimaju, nego igracke. Vidim da ga igraco Barcelone vole, znsco da je ok lik cim je mnogima drag. Ja ga ne poznajem da bih mogao reci supak ili ne, a vala necu ga kuci voditi. Nebitna stavka.
To su te greške u procjeni :mrgreen:
Tebi je to možda nebitna stvar, ali karakter je jako bitna stavka, to jest igracka kvaliteta koju mnogi zanemaruju.
Kad je covjek jad (poput favelaša Juniora) onda se dese izdaje i bježanje iz kluba pred sai pocetak sezone, dese se tužbe, partijanja u po sezone i razna sranja.
Kad je covjek normalan i karakter toga nema.

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 21 avg 2019, 19:22

let3 je napisao/la:
Evander je napisao/la: 2. Njegove karakterne osobine me ne zanimaju, nego igracke. Vidim da ga igraco Barcelone vole, znsco da je ok lik cim je mnogima drag. Ja ga ne poznajem da bih mogao reci supak ili ne, a vala necu ga kuci voditi. Nebitna stavka.
To su te greške u procjeni :mrgreen:
Tebi je to možda nebitna stvar, ali karakter je jako bitna stavka, to jest igracka kvaliteta koju mnogi zanemaruju.
Kad je covjek jad (poput favelaša Juniora) onda se dese izdaje i bježanje iz kluba pred sai pocetak sezone, dese se tužbe, partijanja u po sezone i razna sranja.
Kad je covjek normalan i karakter toga nema.
Prijavljen ti je post zbog iskazane realnosti i racionalnosti. :!:
pocasni precjednik @ FK Formula

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.