FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sarrifufna

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sarrifufna » 21 avg 2019, 17:30

leorey je napisao/la:
Barça's initial offer was a loan fee, covering Ney's salary & a non-mandatory buy option paid in one year. PSG want that to be a mandatory one, and for it to be paid in one year, to continue negotiations. [COPE]
To je to, dakle detalji samo da se srede, do kraja ove sedmice bi mozda i mogli biti blizu dogovora.

40-50M razdvaja Neya od Barcelone. Dogovorit ce se na kraju, uvjeren sam, da Ney ne zeli samo u Barcu ne bi ni dosli dovde, nikad PSG s nama ne bi pregovarao, ne bi sjeli za stol. Bit ce to gotovo brzo.
Nisi mi azuran nikako zadnjih par minuta :kafa:
RMC confirms that the second Barça offer has been rejected, adding that the PSG values ​​Neymar at 200M and will not lower these claims. RMC adds that the relations between the 2 clubs are detestable and that the PSG will not do KDO Barça dnc no installment payment!
pocasni precjednik @ FK Formula

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 17:48

Opet ovaj dusebriznik sto nema damu da prihvati opkladu?

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 avg 2019, 17:51

La MLS tienta a Luis Suárez
David Beckham lo quiere para que lidere su nuevo proyecto en el Inter de Miami, aunque también suena Cavani
Beckham zeli Suarez u Inter Miamiju. U pitanju je eventualni transfer u januaru 2020 ili ljeto 2020. Osim Suareza takodjer se spominje Cavani. Mundo prenosi da Suarez nebi imao nista protiv da karijeru nastavi u SADu ali da trenutno ne razmislja o odlasku. :kafa:
@igrajlopte 🐦

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 21 avg 2019, 18:06

Evander je napisao/la:Opet ovaj dusebriznik sto nema damu da prihvati opkladu?
Dogovorit cemo se, nisam racionalan trenutno, na moru sam.
Evo i slika koja to dokazuje.

slika

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 18:15

To si slikao partnera sa kojim si otisao na more?
Haj neka te dobro iskaridndza, kao sto je Barcelona Juventusa u Berlinu :kafa:

Joj al ce vam svima cirevi popucati do kraja mjeseca :kralj: :rol: :rol:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 21 avg 2019, 18:18

Meni samo nije jasno kako možete biti toliko sigurni da ćemo dovesti Neymara kada se uzme u obzir da je do kraja prelaznog roka ostalo nekih desetak dana i da pregovaramo sa **** šeikom koji nam nije htio dati yebenog Verrattija, a sad će nam kao dati Neymara?
Već mjesec dana se piše kako je sve završeno te da se samo treba još ozvaničiti :rol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 21 avg 2019, 18:20

Leorey na vrijeme mijenja pricu, dok je jos vakta, sad je bitnije otjerati Valverdea :mrgreen:

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 21 avg 2019, 18:23

sljivo je napisao/la:Leorey na vrijeme mijenja pricu, dok je jos vakta, sad je bitnije otjerati Valverdea :mrgreen:
Barcelona's second offer for PSG star
Neymar turned down.(COPE)
mora promijeniti i izvor :mrgreen:

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 21 avg 2019, 18:23

Mokes je napisao/la:Nije valjda da smo @rajaz, @let3 i ja jedini ostali protiv dolaska cigića :o
Ni ohladio se nisam a već si me zaboravio.
Mokes je napisao/la:Znači treba prodati Dembelea jer je stalno povrijeđen, a takođe treba dovesti Neymara koji je u zadnje 2 sezone bio više povrijeđen od Dembelea. Ima logike.
Zanimljivo je kako su selektivni po pitanju Neymara.
Spomenuo si povrede. To je jedan.
I on je kasnio na treninge, pravio pi.zdarije sa svakakvim odlascima i rođendanima, al' to se zaboravilo. To je dva.
Igra s njim zadnju sezonu nije bila ništa bolja od mravove. To je tri.
Messiju se zamjera što ga nema na gostovanjima u LP, a Ney hladno nulirao sva ta ista gostovanja dok je bio kod nas, pa poslije izgubio 3-1 protiv Reala, a dogodine ništa bolja gostovanja Napulju i Liverpoolu. x4

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 21 avg 2019, 18:25

BoixosNois1899 je napisao/la: Već mjesec dana se piše kako je sve završeno te da se samo treba još ozvaničiti :rol:
Kaze Holifild da ce se sve znat kroz par sati. Mislim, zna se vec sve, ali ce se znat ono pravo. :kafa:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 21 avg 2019, 18:27

Sarrifufna je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la: Već mjesec dana se piše kako je sve završeno te da se samo treba još ozvaničiti :rol:
Kaze Holifild da ce se sve znat kroz par sati. Mislim, zna se vec sve, ali ce se znat ono pravo. :kafa:
Ovako se nekad i Coutinho isčekivao svaki petak poslije džume pa evo gdje smo završili :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 21 avg 2019, 18:28

Blejzer10 je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Nije valjda da smo @rajaz, @let3 i ja jedini ostali protiv dolaska cigića :o
Ni ohladio se nisam a već si me zaboravio.
E moj, naivče
PostPostao/la Mokes » 04 jul 2019, 11:15
viewtopic.php?f=115&t=1057&p=7121670&hi ... 0#p7121670

Šutnja je znak odobravanja :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 18:29

sljivo je napisao/la:Leorey na vrijeme mijenja pricu, dok je jos vakta, sad je bitnije otjerati Valverdea :mrgreen:
Kakva promjena price, dolazi Ney 100000 %, da nije tako, nikad oni s nama i ne bi pregovarali. Ovaj forsira i to je to. Rejal niti jednu jedinu ponudu nije poslao, pusti chiringuito patke, lafo cekaju hahaah. 10 dana do kraja rok, cuj cekaju da se mi povucemo :urnebes:

Valverde ce svakako maksimalno do ljeta, ostat ce svi ovi igraci.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 21 avg 2019, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 avg 2019, 18:31

Niti jedna zvanicna ponuda nije dosla za Neymara od Reala i Juventusa. Usput Neymar evo nekoliko sedmica iskljucivo govori da hoce u Barcelonu (ne zvanicno), dok opet se postavlja tu Real i Juve kao opcija.

Sto bi ovi sa NBA pdfa rekli - Barca or bust. :D
@igrajlopte 🐦

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 18:32

Sarrifufna je napisao/la:
Kukavice, ili prihvati opkladu, ili razligu sa teme. Koliko sam vjerujes u gluposti koje pises, dovoljan je dokaz da svoj profil od 400 posotva ne smijes ugroziti opkladom.
Ne znam ko ti u opste dozvoljava trolanje ovdje?
Od sad, svaki tvoj naredni post cu prijaviti administraciji.

P. S. Pomenu neko, Neymar kasnio na trening? Kad i gdje?
Ne izmisljajte gluposti.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 avg 2019, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 18:33

ReX je napisao/la:Niti jedna zvanicna ponuda nije dosla za Neymara od Reala i Juventusa. Usput Neymar evo nekoliko sedmica iskljucivo govori da hoce u Barcelonu (ne zvanicno), dok opet se postavlja tu Real i Juve kao opcija.

Sto bi ovi sa NBA pdfa rekli - Barca or bust. :D
Ma to su ubacili te klubove samo tako da ne bude dosadno, i da stave pritisak na Barcu mediji. Pa uvalili bi i City da jos traje rok u Engleskoj, 100 %.

U Parizu ostat nece. Barca je jedina opcija, jedina je poslala ponudu, e sad cemo vidjet sta ce da bude na kraju.

Kakvi HAPARATI ce da budu kad predstavimo Neya, prvo na ovom PDFU :rol: :plac:
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 18:37

BTW za raju koja nas pomno prati, navijace Juventusa i Rejala, evo vam, ne moj izvor, vec najrelevantniji moguci:
"Paris United", portal dobro upućen u dešavanja unutar PSG-a, tvrdi da, iako je pariška ekipa odbila ponudu Barcelone za Neymara, uprava ovog kluba želi što prije riješiti pitanje Brazilčeve budućnosti. Namjera PSG-a je da pokušaju pronaći rješenje koje je optimalno za sve uključene strane, tako da ovaj izvor navodi kako opcija posudbe uz obaveznu kupovinu NIJE odbačena od strane PSG-a. Navodno je sporan novac, tačnije visina posudbe te određene klauzule. Suprotno pisanjima španskih medija, "PU" navodi da madridski Real nije poslao niti jednu ponudu za Neymara, a činjenica da su odlučili zadržati Garetha Balea i Jamesa Rodrígueza govori da su odustali od Brazilca.
:kafa: :salut:
27.10.2020

Moriarty
Kontakt:

Post Postao/la Moriarty » 21 avg 2019, 18:39

ne mogu da vjerujem kako ste spremni prihvatiti nazad čovjeka koji se na sve moguće načine popišao po klubu kojeg navodno toliko voli. kao zadnja ljiga napustio klub u predsezoni, tužio ga, i sad bi ga svi raširenih ruku primili nazad :lol: nevjerovatno kakvi ste beskičmenjaci.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 18:44

Moriarty je napisao/la:ne mogu da vjerujem kako ste spremni prihvatiti nazad čovjeka koji se na sve moguće načine popišao po klubu kojeg navodno toliko voli. kao zadnja ljiga napustio klub u predsezoni, tužio ga, i sad bi ga svi raširenih ruku primili nazad :lol: nevjerovatno kakvi ste beskičmenjaci.
Ja mu jedino zamjeram nacin na koji je otisao i to sam vise puta rekao. Tj sto nije odmah se izjasnio vec zavlacio navijace i ekipu do sredine augusta.

Sta drugo da zamjeram? Covjek osvojio sve zivo, odbio Rejal, na kraju donio 222M eura. Tuzio klub? Ako mu zakon i ugovor to omogucavaju, ako su sve strane to potpisale i ako ima osnove na tuzbu, ja ne znam ko od nas to ne bi napravio.

Da se razumijemo, nije mi drago zbog toga, ali ne volim dvostruka moralisanja, dobar je samo sto nas nije zayebao, nema veze sto je druge. I tako.

Ko covjek je zna se: cigo, pohlepan, ali ja gledam teren. Da bude 20 % bolji od Coutinha i Dembelea po statistici i doprinosu, ja zadovoljan.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 21 avg 2019, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 18:45

Sarrifufna je napisao/la:Gdje je to i kad Neymar rekao da hoce u Barcelonu?
Pitam ako Sarmin legalni predstavnik, ne kao trol i odgrizac usiju. :kafa:
Post prijavljen radi konstantnog trolanja. Ocekujemo odgovor administracije.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.