Postao/la Bordeaux46 » 20 avg 2019, 20:18
baklje su problem, treba ga riješiti uprava zajedno s navijačima. sve ovo oko uprave ako je istina riješit će većinski vlasnik. ko da će navijači mogu nekog tjerat radi leasing ugovora. ne mogu krasti, kad sve mora proć preko nadzornog odbora u kojem je većinski vlasnik. ulazi se u sukob s upravom, drugi smo na tabeli, s utakmicom manje, solidan europski nastup (nismo se obrukali), imamo najbolju ekipu u ligi. tjeramo upravu radi leasing ugovora i lošeg marketinga. ma daj. mi, navijači znamo koliko treba imat radnika, klub u dugu prema većinskom vlasniku, akademci ne idu na turnire, akademija u zadnje 2 godine izbacuje igrače u prvi tim redovno. radi se onako kako Nam kaže, s parama koje su planirane za budžet, šta tu nije jasno. činjenica je i da je marketing loš, i da se kašnjenje plata moglo riješiti bez bojkota priprema, i da nismo finansijski održivi, ali prema svemu tome treba težiti i popravljati, a ne tjerati upravu i zvati ih kriminalnom organizacijom. najveća greška uprave je što toliko informacija iz poslovanja izlazi do vas sviju, a ne izbacuju na vrijeme stvari koje bi trebali (zdravstveni bilten, utakmice, karte, iako su sad sa Veležom me pozitivno iznenadili)
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!