FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 20 avg 2019, 19:57

ANTIFA ! je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:

Dobro nam dosli Rodjeni!

Bolje vas nasli, sretno nek pobijedi bolji u subotu. Jedno pitanje koliko je cijena karte za gostujuce navijace?
Nisam pronasao podatak, nasi su izbacili sljedece cijene
Sjever 4KM, Istok 6 KM, Zapad 8KM i junior 2KM

Nekom logikom vjerovatno ce biti 4KM i vasa na jugu. Nadamo se da cete doc u sto vecem broju i da napravimo pravu fudbalsku atmosferu! Nek bolji pobjedi :salut:
1946~

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 20 avg 2019, 19:57

belosevic28 je napisao/la:
16022019 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Cavar?
Opet si poceo po starom... Bacas nam igrace koji nemaju teoretske sanse da nam dodju, pa kad odu u drugi klub nas ismijavaju, da nas je kao odbio a nije bio ni u planu niti je moguc.
Sjasi glupko ;)

@miki, ako je posudba upitanju moze, ili sam nesto fulio :o
Ne može ni posudba. Jedino da je slobodan od početka nove sezone, onda može potpisati. Sve ostalo ništa prije januara.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 20 avg 2019, 19:58

Cao Bordo raja,

Stvarno nevidim razlog da o svemu raspravljamo i u svemu trazimo sumnju.
I pametujemo nase je da podrzimo nase Sarajevo jer se vjeruj te jedva ceka nemir sa svih strana.

Nase je da bodrimo nase Sarajevo, pa kada se je sva pozitiva cupala kada smo bili na virslama, kako nece sad!
Ko sad se sjecam koliko nas je samo govorilo da nam je jedan Mamic i nek uzima lopatom, samo nek nam Sarajevo igra LP i uzima milione.

A mi sad imamo i bolje uslove nego tog Mamica
Nemoj te da rusimo lijepu pricu, i svi kao jedan na istu stranu da stanemo a to je nase Rajvosa.
Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 20 avg 2019, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 avg 2019, 19:59

Denchi je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Ja vas ne kontam majke mi.Zbog cega se ubjedujete,prepucavate,objasnjavate???
Ako je vecinski vlasnik dozvolio kupovinu motokultivatora zaboli me neka stvar, ima sigurno neki razlog.A da je neko mogao kupiti preko 30 automobila,a da Nam nije dao zeleno svjetlo je apsurd.
ma kradu brate :rol:
samo da ne bude po sjeveru
Sa sjeverom se konflikt rijesi u roku pola sata, misu to narkomani ni debili sve tamo kako ih vi predstavljate

Sto nam ne kazes po tvom skromnom midljenju jel rak rana kluba sjever ili ovi “ unosni” ugovori, i uhljebi kao sto si ti koji su zaposleni u klubu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2019, 20:01

Slažem se ali opet vidi jednu stvar, postoji neko iznad Sabrine koji upravlja novcem i taj novac niko ne može trošiti bez njegovog znanja. Ako ne sad, to će se vidjeti u izvještaju. Nije tu Nam jedini, upravni odbor je niža instanca od nadzornog odbora gdje su stranci i njima podnose izvještaj. (2 Vijetnamca i 1 Malezijac) Za tu platu možeš dovesti jednog brutalnog igrača koji je iznad naše lige.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2019, 20:02

Ma vjesti su to lopovi, oni u rukavicama, kultura, nivo, a zavrni gdje stignes.
Maskiraju se rezultatom za koje su najmanje oni zasluzni, pa vjesto bace u prvi plan Husrefa i njegovu platu, otkupnu klauzulu, stetu koju su klubu napravili navijaci (koja je simbolicka u odnosu na ono sta oni rade) itd., a njihovi lopovluci se prikazu kao nekakav poslovni uspjeh kluba kao ovo sa autima.
Doveli klub u finansijski minus, igraci im strajkovali zbog neisplacenih plata, navaljali preko 80 uposlenih u administraciji kluba, nista ne rade po pitanju kampa i stadiona.... Ma mars stoko lopovska i uhljebska!!!
Ja prvi sam kritikovao baklje i to placanje kazni zbog toga, ali je to nista u poredenju sa tim kakvu stetu oni nanose klubu i kakve hinjaluke i lopovluke provode preko istog!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2019, 20:03

Inijesta je napisao/la:
Ok , da razrjesimo firma Porsche je zaradila preko pola miliona km( tj zaradit ce), direkoor je Senad Jahic koji je naravno za ovaj uspjesan posao dobio nagradu od firme ( neki postotak),
Znaci firma Porche ima extra zaradu, extra reklamu , a sve ovo je dobila zahvaljujuci Jahicu i bez ikakvog javnog konkursa !!!

Nas klub ima auta za igrace sto svakako smatam pozitivnim, al kao sto se sklopio ugovor sa ovom firmom tako je mogao i sa nekom drugom mozda i povoljniji

Ko je ovdje vise na dobitku ??? I ko ima sukob interesa?
firma je naš sponzor, ako si naš sponzor imaš drugačiji status nego kad nisi, ako neko drugi hoće bit sponzor welcome i nek ponudi bolji deal
to postotke i ostalo buncaš...po povlaštenim uslovima smo dobili ovo...

naravno da je čovjek iskoristio svoje veze i završio posao, ZATO JE TU! zašto je naš sponzor neka voda naša oficijelna voda, zašto nema konkursa??? pa baš zato Betmeni

ko što rekoh ko hoće ponuditi welcome postani sponzor i ponudi šta god hoćeš....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2019, 20:04

16022019 je napisao/la:Boze ti mene sacuvaj kako ti nista ne kontas ili neces... Ne finansira ali ako su baklje problem, zar nije problem i to sto je klub mozda mogao dobiti bolju ponudu i ostaviti nesto novca u kasi ?!
Ja tebe mogu pitati sto se ne brines kad su kazne za baklju u pitanju a brines se jel ovsj ugovor stetan ili nije ?

A bolju ponudu ne mogu dobiti kad je Porsche Sarajevo vlasnik automobila, tj oni su glavni zastupnici vozila u BIH.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 avg 2019, 20:04

Ama hocel mi iko objasniti koji Ce nam k.... Ikako ti **** Seati??Kome?? sto?
Koja je ekonomska opravdanost?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2019, 20:05

zagorski je napisao/la:Ma vjesti su to lopovi, oni u rukavicama, kultura, nivo, a zavrni gdje stignes.
Maskiraju se rezultatom za koje su najmanje oni zasluzni, pa vjesto bace u prvi plan Husrefa i njegovu platu, otkupnu klauzulu, stetu koju su klubu napravili navijaci (koja je simbolicka u odnosu na ono sta oni rade) itd., a njihovi lopovluci se prikazu kao nekakav poslovni uspjeh kluba kao ovo sa autima.
Doveli klub u finansijski minus, igraci im strajkovali zbog neisplacenih plata, navaljali preko 80 uposlenih u administraciji kluba, nista ne rade po pitanju kampa i stadiona.... Ma mars stoko lopovska i uhljebska!!!
Ja prvi sam kritikovao baklje i to placanje kazni zbog toga, ali je to nista u poredenju sa tim kakvu stetu oni nanose klubu i kakve hinjaluke i lopovluke provode preko istog!!!
haj dogovorite se jel 8 ljudi il 80 u administraciji?
:rol: :rol: :rol:

ovaj kae 3 u UO + 3 u NO, sve prolazi a ovaj 80 :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 avg 2019, 20:05

Morteme brate nekad je i Tan bio iznad svih i imao odbore razne pa znamo kakve su ugovore Dino Ibrak i kompanija stetne ugovore pravili i koliko su nas unazadili da ih i dan danas proklinjemo

Da ne bude ova prica Nam je odobrio sta koga onda briga, pa kad covjek digne ruke i zavrne pipu onda raspad sistema
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 avg 2019, 20:08

Meni ovo postalo apsurdno bgm. Kockica se bacila na tribinu, sad ovi s tribine bacaju na upravu, dok u medjuvremenu se desava sta?
1946~

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 20 avg 2019, 20:08

Zip je napisao/la:
16022019 je napisao/la:Boze ti mene sacuvaj kako ti nista ne kontas ili neces... Ne finansira ali ako su baklje problem, zar nije problem i to sto je klub mozda mogao dobiti bolju ponudu i ostaviti nesto novca u kasi ?!
Ja tebe mogu pitati sto se ne brines kad su kazne za baklju u pitanju a brines se jel ovsj ugovor stetan ili nije ?

A bolju ponudu ne mogu dobiti kad je Porsche Sarajevo vlasnik automobila, tj oni su glavni zastupnici vozila u BIH.
Zato sto ja ne palim baklje ali isto tako ne osudjujem,one koji to rade jer svi smo to prosli i vecina se divila tome... Problem je za mene tu sto je to uprava uradila na kvaran nacin ali sta tebi da objasnjavam kad ti imas svoje... Hoces reci za sva auta u BiH samo porsche zaduzen ?! Za seat mozda da ali nije to jedino auto koje se moze kupiti.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2019, 20:10

Trebaju se sve razmirice na tribinama halaliti i sve tribine da se ujedine da se ova gamad stavi u prvi plan i da se ukaze na njihov nerad i lopovluk!
-doveli klub u finansijsku dubiozu preko 4 miliona
-igraci im strajkovali zbog neisplacenih plata
-na kampu se vec duze vrijeme nista ne radi
-akademci vec duze vrijeme ne idu na ozbiljne turnire kao prije
-nabacali su nepotreban broj uposlenih u administraciji kluba
-sad ovaj ugovor u automobilima
-itd., itd., itd.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2019, 20:10

mma_hz je napisao/la:Ama hocel mi iko objasniti koji Ce nam k.... Ikako ti **** Seati??Kome?? sto?
brate
da im(igračima) se gurne dodatna cifra za koju imaju pokriveno računom...da se izbalansira malo šuplja u svlačioni(ko šta vozi/plate)...da ih ne boli glava hoće li im neko sjebat vozilicu...da se Akademci lakše uklope(svi smo isti - ekipa)...ujedno i reklama, korak naprijed, organizacija, kao veći klubovi, itd.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 avg 2019, 20:11

Denchi je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ama hocel mi iko objasniti koji Ce nam k.... Ikako ti **** Seati??Kome?? sto?
brate
da im(igračima) se gurne dodatna cifra za koju imaju pokriveno računom...da se izbalansira malo šuplja u svlačioni(ko šta vozi/plate)...da ih ne boli glava hoće li im neko sjebat vozilicu...da se Akademci lakše uklope(svi smo isti - ekipa)...ujedno i reklama, korak naprijed, organizacija, kao veći klubovi, itd.
Hvala na odg.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2019, 20:11

Inijesta je napisao/la:Morteme brate nekad je i Tan bio iznad svih i imao odbore razne pa znamo kakve su ugovore Dino Ibrak i kompanija stetne ugovore pravili i koliko su nas unazadili da ih i dan danas proklinjemo

Da ne bude ova prica Nam je odobrio sta koga onda briga, pa kad covjek digne ruke i zavrne pipu onda raspad sistema
Ja ali obavljeni su dodatni sastanci za dodatno osiguranje baš radi toga a i Nam stalno dolazi u Sarajevo a i ide na gostovanja u BiH, kada on to može naravno. Znaš da je Tan bio samo dva puta u ovih par godina. Može Sabrina izvršiti nešto, zato i jeste tu postavljena ali samo kažem da neki loš potez može doći na naplatu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2019, 20:11

zagorski je napisao/la:Trebaju se sve razmirice na tribinama halaliti i sve tribine da se ujedine da se ova gamad stavi u prvi plan i da se ukaze na njihov nerad i lopovluk!
-itd., itd., itd.
oštetili klub u evropskoj tekmi

a ja..... :facepalm: :damn:

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 20 avg 2019, 20:15

zagorski je napisao/la:Trebaju se sve razmirice na tribinama halaliti i sve tribine da se ujedine da se ova gamad stavi u prvi plan i da se ukaze na njihov nerad i lopovluk!
-itd., itd., itd.
Bravo kralju,sve odlicno receno,na ovo ce ti Neko vjerovatno reci,ma boli me briga dok imamo ovakve igrace I rezultate uprava radi sjajan posao, I slazem se da.je Taj dio sjajan,Ali treba se postavit pitanje i dokad ce igraci igrati bez Plata, stupit ce opet u strajk,pa nista ne traje vjecno,pa tako ni njihovo strpljenje.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2019, 20:15

Pa evo ako logički razmišljamo, bolje je ponuditi igraču 10K+stan+auto nego 10K+stan. Ne mora se brinuti da će trošiti svoje a i nekako mi je ovo najbolje leglo za akademce jer oni inače i nemaju auta pa će im baš koristiti a i jako je dobra reklama mada opet kažem ja bi vjerovatno ovo na nešto korisnije preusmjerio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Haksss, MNON, r3m1 i 37 gostiju.