FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Daj Alexisa da uzmemo tu kantu.
Nisam odusevljen ni sa Biraghijem ni sa Alexisom, a necu biti ni sa Vidalom ako je on to ime za vezni red.
Za kantu se jedino možemo boriti ako dovedemo Eriksena.
Za kantu se jedino možemo boriti ako dovedemo Eriksena.
#SuningOUT
U Jomi se ne zna tko pije,a tko placa.Čak i ovo što se dovelo i što će se dovest ce bit dovoljno.Za Europu je pak druga prica.Ne mozes kopirat način rada koji nije prolazio u Europi i očekivat da ce sad proc.Tu ce se morat pametnije.
Nama treba pod hitno jedan madionicar u veznom redu i dobar krilni napadac!
15M moguci otkup.Još jednom pokrali manji klub iz Manchestera.Postaju nam novi Real.Alexis Sanchez is one step closer to returning to Serie A. Inter and Manchester United continue to work on the final details of the agreement on a loan with option to buy, the Red Devils will pay part of the Chilean striker’s wages for this season.
Sanchez’ agent is currently talking to Manchester United, while the striker had offers from other teams, he has picked Inter. The negotiation is progress well and best case scenario, Sanchez could arrive in Italy on Tuesday to take the medical.
Nakon Sneijdera,Samuela i Cambiassa došli i Lukaku i Alexis po berbu trofeja.
Nisam nesto za Alexisa, ali lik ako dodje doci ce haman za dzabe, tako da nije gubitak neki.
Njemu kao i belgijancu bi vise trebao lezati italijanski fudbal, ustvari za Sancheza sam siguran da mu vise ovo lezi.
Njemu kao i belgijancu bi vise trebao lezati italijanski fudbal, ustvari za Sancheza sam siguran da mu vise ovo lezi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Sa dolaskom alexisa će uspjeti uraditi što niko nije. Dovesti imenom zvijezde, al na terenu trenutno baš loše igrače. Nek je bog conteu na pomoći.
1921
Alexis problematican tip!
Jedva čekam iduci ponedjeljak da ovo konačno krene i još više jedva čekam da završi transfer rok,nešto najgore ikad.Treba ga skratit mjesec dana kao što su Englezi napravili.
Pričekat ću da završi pa onda ocijenit poteze kroz ljeto.Al ne miriše mi na dobro nikako kao što mi nije mirisalo ni kad je postavljen Conte za trenera.Trenutno ne vidim kako se previše pomaklo sa mjesta u odnosu na prošlu godinu.Al da pričekamo još malo...
Pričekat ću da završi pa onda ocijenit poteze kroz ljeto.Al ne miriše mi na dobro nikako kao što mi nije mirisalo ni kad je postavljen Conte za trenera.Trenutno ne vidim kako se previše pomaklo sa mjesta u odnosu na prošlu godinu.Al da pričekamo još malo...
Piše da je posudba besplatna i da mi plaćamo 30% plate, nije loše
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- BuffonGigi
- Kontakt:
30% je oko 200k eura mjesecno 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Dobar potez.Rizik manji od nule,a potencijalni dobitak masivan.Transfer na razini Marottinog dovođenja Teveza u Jomu,u istim godinama,iz iste lige.Konačno igrač koji moze donijeti raznovrsnost u napad.Inter considers Sanchez the completion of their offensive force, with Lautaro Martinez, Lukaku, and Politano, and it would be the end of their transfer campaign in adding attackers.
Sad još bek i vezni da se skine pritisak sa Barrelle.
Jos jedna prednost je to da Lautaro nece bit prva opcija za SS, ako ikako bude posto je i Politano tu. Rezerva za Lukakua je njemu idealna uloga, ko sto je trebo bit i Icardiju, pa polako ga nastavit razvijat bez ogromnog pritiska.SiamoNoi je napisao/la:Dobar potez.Rizik manji od nule,a potencijalni dobitak masivan.Transfer na razini Marottinog dovođenja Teveza u Jomu,u istim godinama,iz iste lige.Konačno igrač koji moze donijeti raznovrsnost u napad.Inter considers Sanchez the completion of their offensive force, with Lautaro Martinez, Lukaku, and Politano, and it would be the end of their transfer campaign in adding attackers.
Sad još bek i vezni da se skine pritisak sa Barrelle.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
I sva sreća da se nije realizirao mrtvi Dzeko.Uz to što me oslobodilo daljnjeg trolanja to bi tek bio epski promašaj sa placom koja bi se morala za njega izdvojit,dugogodišnjim ugovorom i suludom cifrom koju je Roma trazila.Ovo je iz toliko kuteva bolji transfer.Duplo boljeg i potrebnijeg igrača mozes dobit za 10M manje.Alexis-Lukaku napad i Lautaro prva opcija sa klupe za obje pozicije.Politano backup.
Bek i vezni i onda je doslovno sve na Conteu da isporuči za tih 10ak M po sezoni.Uz trenutne transfere još dolasci Biraghija i Vidala je možda daleko od idealnog prijelaznog roka kakav bi htjeli da se odradi,ali je ono što su odabrali u klubu za strategiju ovoga ljeta i to ćemo podržat.
Bek i vezni i onda je doslovno sve na Conteu da isporuči za tih 10ak M po sezoni.Uz trenutne transfere još dolasci Biraghija i Vidala je možda daleko od idealnog prijelaznog roka kakav bi htjeli da se odradi,ali je ono što su odabrali u klubu za strategiju ovoga ljeta i to ćemo podržat.
Alexis - Lukaku; Lautaro - Icardi ...Icardi still wants to stay at Inter despite risk of playing no football

Dalbert izgleda ide nazad u Nice. Loan + €13mil option to buy.
Jos prodat J.Maria za 20mil, Politana za 30mil, Dimarca za 5-6 i dovest Eriksena/SMSa/Olmu

edit. i Borju donirat negdje džabe, samo ga skinut sa budgeta.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 20 avg 2019, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
SiamoNoi je napisao/la:I sva sreća da se nije realizirao mrtvi Dzeko.

Ako cemo se tako igrat onda Sanchez - Icardi; Lautaro - LukakuJericho je napisao/la:Alexis - Lukaku; Lautaro - Icardi ...Icardi still wants to stay at Inter despite risk of playing no football![]()

Nije valjda da ce otjerat novog Marcela, pa jesul normalni?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Dalbert kobila mora ić.Totalni fail od transfera.Biraghi će bit pouzdaniji,al očekujem Kwadwa kao prvu opciju.
Treba napomenut da Aleixis daje mogućnost i da se nekad na 3-4-3 prebaci.Što sa Dzekom ne bi bilo moguće.
Treba napomenut da Aleixis daje mogućnost i da se nekad na 3-4-3 prebaci.Što sa Dzekom ne bi bilo moguće.
Meni je najbitnije da Lazaro bude dobar..
Ne mogu i ovu sezonu trpiti Lorda ako ovaj flopne. kuknjava

#SuningOUT
SMS jedino ako netko plati 70 za Icardija.
Oko Lazara imam dobar osjećaj kao što sam imao i oko Sensija.Vidjet ćemo.
Oko Lazara imam dobar osjećaj kao što sam imao i oko Sensija.Vidjet ćemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.