Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nek' ostane u nedjelju, više mi odgovaraLjoZee je napisao/la:Da hoce tekmu staviti u subotu bilo bi top. Dan vise za odmor pred derbi.
Zato što je megamix garnitura od svakoga pravila neprijetalja, preko svojih pudlica, i trebaće godine da se neke stvari isprave.kerimatomic1921 je napisao/la:Fakat kad’ skontas, pojedinci samo na Boga nisu pljuvali. Sve smo ko zadnje fukare nabijali nogom i pljuvali.
I onda se cudis kad taj neko iz inata zapinje protiv tebe. Ne kazem ja da neko nije ispao šuperina, ali opet..
Interes kluba ispred svegaRaonffa je napisao/la:Nek' ostane u nedjelju, više mi odgovaraLjoZee je napisao/la:Da hoce tekmu staviti u subotu bilo bi top. Dan vise za odmor pred derbi.
irfo je napisao/la:Ova sansa na 4:55 na izvjestaju kad je osto sam ovaj igrac, ovo uopste nije Stanin igrac kojeg je trebao cuvat, vec desni bek Slobode kojeg Veseli nije ispratio, a Stani se yebavala mater za ovo
Kad je imao povredu i visemjesecnu pauzu, "veliki" Željovci mu na kapiji uruce papire. Njemu i Čoli. Ima Bevaba, Husica, Projica za šest hiljada plate, yebo naše trofejne igrače koji su za milju dvije igrali.Virtu4l je napisao/la:Zato što je megamix garnitura od svakoga pravila neprijetalja, preko svojih pudlica, i trebaće godine da se neke stvari isprave.kerimatomic1921 je napisao/la:Fakat kad’ skontas, pojedinci samo na Boga nisu pljuvali. Sve smo ko zadnje fukare nabijali nogom i pljuvali.
I onda se cudis kad taj neko iz inata zapinje protiv tebe. Ne kazem ja da neko nije ispao šuperina, ali opet..
Stanić tražio veću platu, u vremenu kad je svaka prinova imala duplo veća primanja od njega, a bilo ih je mnogo.
"Volonter" sto nam je "dzaba" uradio projekat za istok. Kažu ne znate vi koliko se oni žrtvuju, trose svoje vrijeme i novac da pomognu Želji.UBIPITAR je napisao/la:Jesam li ja vidio na ledovima reklamu franck?
Jesmo li to napokon onog bijednika,što dila kafu,skinuli sa sise.
Nek nas preskocizeljovac21 je napisao/la:Jel ovo tiago dolazi?
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lokomotifa, Mana i 401 gost.