FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bit ćeš opet prvak čest 1946!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Novi prvak je sa Koseva
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- kosevskobrdo
- Kontakt:
2-1
ZA KOSEVOOOOOOOO ZA SARAJVOOOOOOOOOOO

ZA KOSEVOOOOOOOO ZA SARAJVOOOOOOOOOOO

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
3:0
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne bih ja baš rekao da će ovo večeras biti lagano. Nisu oni neka ekipa, ali su krkani teški. Još ako ne povedemo na vrijeme, spremite se na onu ležaniju i razvlačenje po terenu, kao što je bilo onomad.
Kako mi je bila slatka ona pobjeda na Koševu prošle sezone, nakon majstorskog ubacivanja Crepulje i maherskog završetka Hareta, koliko sam skakao neopisivo, samo zbog onog cigančenja i pickaste igre. Već gledam Žižovića kako će kukati nakon tekme večeras, bilmez pravi.
Kako mi je bila slatka ona pobjeda na Koševu prošle sezone, nakon majstorskog ubacivanja Crepulje i maherskog završetka Hareta, koliko sam skakao neopisivo, samo zbog onog cigančenja i pickaste igre. Već gledam Žižovića kako će kukati nakon tekme večeras, bilmez pravi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Tri dana pred derbi idemo na Pecaru, e jbg...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ma nama je najvaznije u ovoj sedmici zabiljeziti dvije pobjede, onda bi se lakse sve ostalo bilo... A Siroki niti ima kvalitet niti moze biti problem dole, probili smo led...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
MOZE LI NEKO OBJASNITI kako se ova glupost placa za moju tv .
Nisam trenutno u bih nego u crnoj gori ...
Detaljno sta i kako .... izludio sam pokusavajuci, dodjem da ukucam karticu, i ono sve i izbacuje sistem eror
Detaljno sta i kako .... izludio sam pokusavajuci, dodjem da ukucam karticu, i ono sve i izbacuje sistem eror
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakve gluposti ti valjas haveru, to nije humano .. al haj stas .. razumijem teEvander je napisao/la:E sjever je podici nece sigurno, niti je kad.Sjeverjecudo je napisao/la:E cuj stariji ce podici posjetu,a 70 % ljudi na tribinama su omladina od 10 do 30-35 godina
Niti po gostovanjima nije. I kad su bile "invazije", u Gradaccu, Vitezu, Banovicima, 80% su bili ljudi koji idu na istok i zapad.
Sa kojih tribina je u Zenici sad bilo najvise ljudi?
I ti 30-35 godina imaju djecu koju vode na utakmice, nisu na sjeveru sigurno.
Sjever je irelevantan kad pricamo o posjeti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što si to kod Virte naletio?Pantelija je napisao/la:MOZE LI NEKO OBJASNITI kako se ova glupost placa za moju tv .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hajde rodjaci makar 4k da prebacimo veceras ! na SFF ionako nece niko zakasniti,poslije tekme mjera
Na bracnom putovanju kod virte, juce je plakao , danas je red na meneMortemHz je napisao/la:Što si to kod Virte naletio?Pantelija je napisao/la:MOZE LI NEKO OBJASNITI kako se ova glupost placa za moju tv .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Demantuj me.NorthN01 je napisao/la:Kakve gluposti ti valjas haveru, to nije humano .. al haj stas .. razumijem teEvander je napisao/la:E sjever je podici nece sigurno, niti je kad.Sjeverjecudo je napisao/la:E cuj stariji ce podici posjetu,a 70 % ljudi na tribinama su omladina od 10 do 30-35 godina
Niti po gostovanjima nije. I kad su bile "invazije", u Gradaccu, Vitezu, Banovicima, 80% su bili ljudi koji idu na istok i zapad.
Sa kojih tribina je u Zenici sad bilo najvise ljudi?
I ti 30-35 godina imaju djecu koju vode na utakmice, nisu na sjeveru sigurno.
Sjever je irelevantan kad pricamo o posjeti.
Napisi argument neki, tek onda reci da neko pise gluposti.
Ovako, samo pokazujes stepen kucnog odgoja i manjak intelekta.
Onome, kome je glupost sve mimo onoga kako on razmislja, taj ima ozbiljan problem sa vlastitim intelektom.
Evo jos jednom ti ponavljam, demantuj argumentovano bilo sta od napisanog.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Čkapi je ko ne postavi strim za raju u Hrvatskoj.
I za raju iz Luzerna ... za mog forumskog haveraobiteljskicovjek je napisao/la:Čkapi je ko ne postavi strim za raju u Hrvatskoj.

Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Jesi to zaglavio u Lepoglavi ,majke ti...obiteljskicovjek je napisao/la:Čkapi je ko ne postavi strim za raju u Hrvatskoj.
Znao sam...

Šišić nema smisla bit u sastavu bez Handže u špicu, bolje da je Hebibovića stavio desno a Šabanovića na beka...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nekoliko stvari koje utjecu na mnogobrojniju posjetu
Stadion,
Teren kad kisa pada lopta se zabija u lokve u blato ubija ti volju za gledanje, lokacija stadiona, jer kosevo je veoma slabo pokriveno gradski prevozom i kosevo nije usputno nikome
Tribine nisu nadkrivene, navijaci kisnu mrznu se nece niko da oboljeva radi utakmice, drugo ugodaj da mozes kupit cevape hamburgere pice itd
Drugo, prenosinas moja tv nijedan derbi nemas na tv nijednu emisiju koja traje 2 sata sedmicno da se urade intervi da se is de svim ekipa na treninge da se na presici smije pitat sta god hoces a ne ko kodnas gdje direktorica neda da se odgovara na pojedina pitanja
Karte kupis 4 karte mozes da ides na koju hoces tribinu, kompanija ma koji su ti sponzori das dzaba ulaznice ili za2 km po skolama osnovnim srednjim ici prestavljat FK SARAJEVO dat 200-300 ulaznica po 2 km
Ja sam ubjeden da ove stvari se odrade da bi mi imali 10000 po utakmici
Stadion,
Teren kad kisa pada lopta se zabija u lokve u blato ubija ti volju za gledanje, lokacija stadiona, jer kosevo je veoma slabo pokriveno gradski prevozom i kosevo nije usputno nikome
Tribine nisu nadkrivene, navijaci kisnu mrznu se nece niko da oboljeva radi utakmice, drugo ugodaj da mozes kupit cevape hamburgere pice itd
Drugo, prenosinas moja tv nijedan derbi nemas na tv nijednu emisiju koja traje 2 sata sedmicno da se urade intervi da se is de svim ekipa na treninge da se na presici smije pitat sta god hoces a ne ko kodnas gdje direktorica neda da se odgovara na pojedina pitanja
Karte kupis 4 karte mozes da ides na koju hoces tribinu, kompanija ma koji su ti sponzori das dzaba ulaznice ili za2 km po skolama osnovnim srednjim ici prestavljat FK SARAJEVO dat 200-300 ulaznica po 2 km
Ja sam ubjeden da ove stvari se odrade da bi mi imali 10000 po utakmici
Pa svako, siguran sam, zna bar 30 ljudi koji su prije bili redovni na stadionu a nisu više u BiH.
Zadnja izmjena: Giljotina, dana/u 19 avg 2019, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
@Evander
A sta je tu manjak kucnog odgoja sto mislim da valjas gluposti?
A koliko to puta godisnje pitari i raja sa zapada odradi to neko masivno gostovanje,neku invaziju?jednom eventaulno kad je Sarajevo bas u formi i kad deremo i NARAVNO podrazumjeva se da bude light gostovanje, to znaci da su skroz male sanse da ti auto bude slupano ili kakav belaj izbije. svi dobro znamo da se raja skuplja samo kad su "velike" tekme a na prosjecnim tekmama standardni bolesnici .. tako da ta tvoja prica ne pije vodu, cak je smijesna .. i pusti mi se te suplje majke ti,kucni odgoj,intelekt fazoni...
Poznati su inace pitari po svojoj brojnosti i masivnim gostovanjima..poz legendo
A sta je tu manjak kucnog odgoja sto mislim da valjas gluposti?
A koliko to puta godisnje pitari i raja sa zapada odradi to neko masivno gostovanje,neku invaziju?jednom eventaulno kad je Sarajevo bas u formi i kad deremo i NARAVNO podrazumjeva se da bude light gostovanje, to znaci da su skroz male sanse da ti auto bude slupano ili kakav belaj izbije. svi dobro znamo da se raja skuplja samo kad su "velike" tekme a na prosjecnim tekmama standardni bolesnici .. tako da ta tvoja prica ne pije vodu, cak je smijesna .. i pusti mi se te suplje majke ti,kucni odgoj,intelekt fazoni...
Poznati su inace pitari po svojoj brojnosti i masivnim gostovanjima..poz legendo
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bhfanatic14, boki86, Cuspajz, egocentrik, Hamagara, hazarder, iliyaa8, johntravolta123, KarloIvandic, mosarajvosa83, NazorUso, OzmoodPinglewood, Proximic, r3m1, rimljanin90, sagem, SamoDaKazeem, tajsamja, TETRAPAK, Vanja8, VolimoSarajevo i 181 gost.