Neka me ne vracaju ni kad umrem.Federer17 je napisao/la:Kad se Jasmin nakon 2 dana odluci vratit.

Boze samo zdravlja. Doduse, kako se približava, malo je cudan osjecaj. Ali to ce drzati mozda do Gradiške.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Neka me ne vracaju ni kad umrem.Federer17 je napisao/la:Kad se Jasmin nakon 2 dana odluci vratit.
Stuttgartjasmin10 je napisao/la:U kojem si ti gradu ?
Imamo mi tamo Stuttgart HzKaunas je napisao/la:Stuttgartjasmin10 je napisao/la:U kojem si ti gradu ?
Bas stuttgart il okolina? Ja sam u GöppingenuKaunas je napisao/la:Stuttgartjasmin10 je napisao/la:U kojem si ti gradu ?
Bad Cannstattsoxx je napisao/la:Bas stuttgart il okolina? Ja sam u GöppingenuKaunas je napisao/la:Stuttgartjasmin10 je napisao/la:U kojem si ti gradu ?
Imam neke rodbine u Fellbachu, pa kad navratim trebamo otic u Metropolu zalomit. Taman je renoviraju, otvorenje za mjesec.Kaunas je napisao/la: Bad Cannstatt
VažiSarrifufna je napisao/la:Imam neke rodbine u Fellbachu, pa kad navratim trebamo otic u Metropolu zalomit. Taman je renoviraju, otvorenje za mjesec.Kaunas je napisao/la: Bad Cannstatt
Marsal je napisao/la:nazvo ih poslovođa da pita gdje su ljudi mu rekli da jede ****.
jasmin10 je napisao/la:Kolika je plata ako nije tajna ?
Zavisi, nisu iste svima.jasmin10 je napisao/la:Kolika je plata ako nije tajna ?
Orton je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Kolika je plata ako nije tajna ?
ako pitas za Deutsche Bahn
Lokführer: Einstiegsgehalt zwischen 1.800 und 2.400 Euro / Spitze über 2.700 Euro. (vozac lokomotive)
Gleisbauer: Einstiegsgehalt rund 2.250 Euro / Spitze über 3.000 Euro. (oni sto postavljaju sine)
Elektroanlagenmonteur: Einstiegsgehalt zwischen 1.700 und 2.300 Euro / Spitze über 3.000 Euro. (struja i te zajebancije)
Prva cifra je pocetna plata a ova druga ti nakon par godina sto bi se reklo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.