FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 avg 2019, 16:52

Sjeverjecudo je napisao/la:E cuj stariji ce podici posjetu,a 70 % ljudi na tribinama su omladina od 10 do 30-35 godina
E sjever je podici nece sigurno, niti je kad.
Niti po gostovanjima nije. I kad su bile "invazije", u Gradaccu, Vitezu, Banovicima, 80% su bili ljudi koji idu na istok i zapad.
Sa kojih tribina je u Zenici sad bilo najvise ljudi?
I ti 30-35 godina imaju djecu koju vode na utakmice, nisu na sjeveru sigurno.
Sjever je irelevantan kad pricamo o posjeti.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2019, 16:54

Milion puta se pisalo o posjeti ovdje. Skontajte da je nećemo imat nikad 8-9 hiljada kako neki kontaju, barem dok smo na Koševu. Marketing jest grozan al niko nikog neće povuć s ulice i odvući na stadion, ako neće. Kriva je raja kojoj je sve drugo preče, krivi su mediji koji ističu sve negativno a pozitivno sakrivaju... lupam, svi će prenijet da je zbog topovskih bio prekid u Zenici a ne sjećam se da je ikad ijedan medij pisao da su UNFKS protiv Lecha kupili paket sendviča i sokova za postače, ni da su stadionom kružile kutije za pomoć oboljeloj djeci. Kriva je i kiša koja pada 90% utakmica Sarajeva, nevjerovatno znači da cijelu sedmicu grije sunce i onu subotu kad Sarajevo igra, složi kiša.
Pa i da dobijemo novi stadion i zaigramo na njemu, dvije sezone bi bila jaka posjeta i opet letargija. Svakog čuda tri dana. Ništa ovdje ne može razdrmat navijače. Ja ruku dajem da bismo jaču posjetu imali da se gasimo, nego ovako kad je sve med i mlijeko. Tek da nas izbace u niži rang, da feninga nemamo, inat bi proradio u svakom i svi bismo došli da pokažemo da nas ima, kao KK Bosna, kao Sloboda u drugoj ligi, kao Čelik godinama itd. Što Dinamo nema nikakvu posjetu? Izborili se protiv Mamića i inat ispuh'o, nekad kucali gostovanja, sad ih ni kući ni na strani nema, djeca im se smiju u Hrvatskoj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 19 avg 2019, 16:56

Otoka, taman na pola puta svima i svemu :D Moze onde stati puno bolji stadion od ovog sto ja kao zapocet sada. Malo sam i iznenadjen da 2/3 ljudi nije za Kosevo.

Veceras 2:0, nadam se da cemo ocistiti kartone, ludilo u iducim sedmicama tek slijedi.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 19 avg 2019, 16:57

Evander je napisao/la:
Sjeverjecudo je napisao/la:E cuj stariji ce podici posjetu,a 70 % ljudi na tribinama su omladina od 10 do 30-35 godina
Niti po gostovanjima nije. I kad su bile "invazije", u Gradaccu, Vitezu, Banovicima, 80% su bili ljudi koji idu na istok i zapad.
Da zadnju godinu - dvije,a prije toga je bio ubjedljivo najposjecenija tribina i kuci i u gostima,a i sad je je sjever najbrojniji sto se tice gostovanja,sem mozda jednom -dvaput godisnje kad je neka ,,invazija" pa dodje puno sezonaca,I ne treba pisat ovdje nego se spremiti i pravac stadion.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2019, 16:58

16022019 je napisao/la:Opet ti uporan i to samo sto ti odgovara a gore maloprije sam kazes ne mozes mjeriti euro tekmu i domacu sa Goskom...znaci na evropu se moze i bez marketinga i po kisi a na domacu ne moze daleko stadion nema uslova. Sta je veceras izgovor lijepo vrijeme , dobar termin ?
SFF. :lol:
Na evropu se može bez marketinga jer ljudi dođu da vide velikog rivala. Svi hoće da budu tu protiv Celtica a neće niko protiv Radnika. 80% gledalaca na Koševu nije znalo nijednog igrača Celtica al ime ih je privuklo, jbg, velik je klub u pitanju. Protiv BATEa bi i na Koševu bila ona posjeta iz Zenice, možda dvije milje više. Ne bismo imali preko 11-12 hiljada sigurno jer nije atraktivan protivnik.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2019, 17:01

Anketa sva gori znači :D nikada ni približno zanimljiviju nismo imali. Mislim da će se Koševo još malo odvojiti kada bude još glasova ali u principu neće biti ogromne razlike.

55/50/51 :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 avg 2019, 17:07

skoroalen je napisao/la:
16022019 je napisao/la:Opet ti uporan i to samo sto ti odgovara a gore maloprije sam kazes ne mozes mjeriti euro tekmu i domacu sa Goskom...znaci na evropu se moze i bez marketinga i po kisi a na domacu ne moze daleko stadion nema uslova. Sta je veceras izgovor lijepo vrijeme , dobar termin ?
SFF. :lol:
Na evropu se može bez marketinga jer ljudi dođu da vide velikog rivala. Svi hoće da budu tu protiv Celtica a neće niko protiv Radnika. 80% gledalaca na Koševu nije znalo nijednog igrača Celtica al ime ih je privuklo, jbg, velik je klub u pitanju. Protiv BATEa bi i na Koševu bila ona posjeta iz Zenice, možda dvije milje više. Ne bismo imali preko 11-12 hiljada sigurno jer nije atraktivan protivnik.
Mislim da je vazniji marketing saveza za nasu PLBIH nego marketing naseg kluba, u smislu da ce vise efekta imati na posjetioce.

Generalno, koliko ima navijaca/simpatizera po sezoni koji prvi put dodju na utakmicu Sarajeva? Vjerujemda ih nema nikako( ne racunam djecu do 10-15 godina)...

Svi smo na neki nacin odgovorni za losu posjetu.
Al opet, sta znaci losa posjeta u nasoj ligi. 4-5k i nije losa. Koliko god mi zeljeli nesta vise i bolje.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 avg 2019, 17:08

MortemHz je napisao/la:Anketa sva gori znači :D nikada ni približno zanimljiviju nismo imali. Mislim da će se Koševo još malo odvojiti kada bude još glasova ali u principu neće biti ogromne razlike.

Kad se završava glasanje
ISTINA ZA VEDRANA!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 avg 2019, 17:10

Lecler je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Anketa sva gori znači :D nikada ni približno zanimljiviju nismo imali. Mislim da će se Koševo još malo odvojiti kada bude još glasova ali u principu neće biti ogromne razlike.

Kad se završava glasanje
Kad se urade zemljani radovi na stadionu :lol: :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 avg 2019, 17:11

Sjeverjecudo je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Da zadnju godinu - dvije,a prije toga je bio ubjedljivo najposjecenija tribina i kuci i u gostima,a i sad je je sjever najbrojniji sto se tice gostovanja,sem mozda jednom -dvaput godisnje kad je neka ,,invazija" pa dodje puno sezonaca,I ne treba pisat ovdje nego se spremiti i pravac stadion.
Mi ostali na gostovanja ne idemo, ako moramo ici autobusom.
Sorry, to sam davno prerastao, da mi das 500KM po utakmice, ne bi me mogao ubaciti u taj autobus.
Svaka vama cast, nemam nista protiv, ali nije za mene.
Odem sa vremena na vrijeme na utakmicu, gdje mogu kao covjek otici autom.
A to da je sjever ikad bio najposjecenija tribina, ajde malo budi realan :D

Posjeta ce biti veca kad uslovi i atmosfera na stadionu budu bolji. Sve mimo toga, mlacenje je prazne slame.
Vidjet ces kad skretnicari natkriju istok, koliko ce im se podici posjeta.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2019, 17:13

Lecler je napisao/la:

Kad se završava glasanje
Pa ako ćeš iskreno kad ja odlučim. :mrgreen:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 avg 2019, 17:14

FrancescoTotti je napisao/la:
Lecler je napisao/la:

Kad se završava glasanje
Kad se urade zemljani radovi na stadionu :lol: :lol:
Samo da hoće kamen temeljac položiti,gurali bi svi živi da se to pokrene i aBd završi.
ISTINA ZA VEDRANA!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 avg 2019, 17:15

Ne daj se Otoko! :D
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 19 avg 2019, 17:17

Kovačević, Hebibović, Lazić, Šerbečić, Letić, Gavrić, Đokanović, Velkoski, Tatar, Šišić, Ahmetović
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 avg 2019, 17:17

Lecler je napisao/la:

Kad se završava glasanje
Ja bih za hadzice glasao da ima :kafa:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 avg 2019, 17:21

Laznjak je napisao/la:Kovačević, Hebibović, Lazić, Šerbečić, Letić, Gavrić, Đokanović, Velkoski, Tatar, Šišić, Ahmetović
Lijepo je vidjeti da je tu Ahmetović idemo Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2019, 17:22

Laznjak je napisao/la:Kovačević, Hebibović, Lazić, Šerbečić, Letić, Gavrić, Đokanović, Velkoski, Tatar, Šišić, Ahmetović
IGRAJ BORDO-BIJELI, OLE OLE!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 avg 2019, 17:23

Ovo je odlicno sto je Đokanovic ponovo u startnoj, da ga ohrabri nakon Batea. Mnogo ce mu ovo znaciti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 19 avg 2019, 17:26

Ako je ovo zvanican sastav ok je... Nadao sam se samo da ce Sabanovic i Hebib na desnu stranu ali eto Sisicu se vjeruje pa da vidimo.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 19 avg 2019, 17:38

Sta ovo amar osim imitira husrefa sa ovim prijateljskim :D
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 23 gosta.