Sta se @morto istresa , imamo pravo na prijedloge . Diktatura moderatora . Pa jah , spusti loptu @MortemHz , volimo teStroj1946 je napisao/la: Najperspektvnije naselje u drzavi!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta se @morto istresa , imamo pravo na prijedloge . Diktatura moderatora . Pa jah , spusti loptu @MortemHz , volimo teStroj1946 je napisao/la: Najperspektvnije naselje u drzavi!!!
ma pusti ba Panto , ne zna ni ko je ozljeđen nego pronašo CAPS LOCK NA TASTATURI!!!Pantelija je napisao/la:Zato sam i napisao.
Da su ozljede misica, loze, leedja, slicne pizdurije, tada se zna ko je odogovran, ali kad imas hemayom , prelom, napiknuce karlice, cjevanice, ne moze biti nikako do priprema
Sve dok se ne napise "dodji na tribinu pa.reci" mogu prihvatitiDenchi je napisao/la:ma pusti ba Panto , ne zna ni ko je ozljeđen nego pronašo CAPS LOCK NA TASTATURI!!!Pantelija je napisao/la:Zato sam i napisao.
Da su ozljede misica, loze, leedja, slicne pizdurije, tada se zna ko je odogovran, ali kad imas hemayom , prelom, napiknuce karlice, cjevanice, ne moze biti nikako do priprema![]()
![]()
![]()
HahahahhhhhahahahahhElCartel11 je napisao/la:A zamisli brate, da nam Buba otpjeva himnu Mi smo Divovi uzivo pred utakmicu, ne bi uspjeli ni sal razgrnuti on bi je vec otpjevao.AlfredNobel je napisao/la: To stoji. Legao bi nam jedan stadion kao BP.
Zamisli marketinškog buma, shisha na stadionu. Bio bi prosjek 10.000 svaku tekmu. Jala bruda i zalizane izbrijane glavurde s iscrtanim bradama. Armija najjača.
ba'n daj civilizacije i kulture malo, što moram po opreme Bear Gryllsa nosat kad idem na tekmu, te daj podguz, te šator ako zapada, te vjetrovku , tetanus inekciju ako te ograda zakači, onu slamku za filtriranje vode ako bi se napio iz onog wc-a, multitool da obijem bravu kad zaključaju taj wc...AlfredNobel je napisao/la:To stoji. Legao bi nam jedan stadion kao BP.Evander je napisao/la:@AlfredNobel
Zeljo ima puno navijaca manje u gradu, a vecu posjetu.
Stadion i bolja atmosfera, glavni je razlog tome.
Grbavica je pod broj jedan svima "pod nogu". Gdje god da si u gradu, nije ti predaleko otici.
Odes na utakmicu, ne brines da li ce kisa pasti.
Teren ti blizu, imas lijep ugodjaj.
Sa istim ili slicnim uslovima, srazmjerno broju navijaca u gradu, mi bi smo uvijek imali znatno vecu posjetu od skretnicara.
Vidio si u Zenici. Ljepota. Osjecas da si na utakmici. Fenomenalna atmosfera i sa 8,9 hiljada navijaca. Pozelis opet doci.
Zamisli marketinškog buma, shisha na stadionu. Bio bi prosjek 10.000 svaku tekmu. Jala bruda i zalizane izbrijane glavurde s iscrtanim bradama. Armija najjača.
Detbi je 31.08ledesma je napisao/la:Sarajevo vs cigani 2:0 (Tatar 2x)
MortemHz je napisao/la:Detbi je 31.08ledesma je napisao/la:Sarajevo vs cigani 2:0 (Tatar 2x)
MortemHz je napisao/la:Detbi je 31.08ledesma je napisao/la:Sarajevo vs cigani 2:0 (Tatar 2x)
Moram se slozit jednim djelom to za.stadion,npr.raji koja niije iz jezgra Sarajeva,pod tim.mislim ilidza,hrasnica,butmir,rakovica,stup itd.a Sarajevo i iz tih djelova ima puno navijaca,svaka tekma dodje kao gostujuca,Jos ko nema auto 3-4 prevoza promjeni dok dodje na Kosevo,Al to nije razlog ni izgovor da se ne dodje,a mislim da je jedan od.krivaca slabe posjete to sto omladinu sad vise zanima nargila, Barcelona,Real Madrid,bozo vreco i te gluposti.Evander je napisao/la:@AlfredNobel
Grbavica je pod broj jedan svima "pod nogu". Gdje god da si u gradu, nije ti predaleko otici.
Sa istim ili slicnim uslovima, srazmjerno broju navijaca u gradu, mi bi smo uvijek imali znatno vecu posjetu od skretnicara.
Vidio si u Zenici. Ljepota. Osjecas da si na utakmici. Fenomenalna atmosfera i sa 8,9 hiljada navijaca. Pozelis opet doci.
E jesi zahtjevan k'o trudnica. Hoćeš pečenje još da ti sredi Sabra gore i gajbu pive?Denchi je napisao/la:ba'n daj civilizacije i kulture malo, što moram po opreme Bear Gryllsa nosat kad idem na tekmu, te daj podguz, te šator ako zapada, te vjetrovku , tetanus inekciju ako te ograda zakači, onu slamku za filtriranje vode ako bi se napio iz onog wc-a, multitool da obijem bravu kad zaključaju taj wc...AlfredNobel je napisao/la:To stoji. Legao bi nam jedan stadion kao BP.Evander je napisao/la:@AlfredNobel
daj ba da mogu sjest i pojest nešto i popit na poluvremenu ko čovjek jbt...pa jbt eto i shishu bi im dao da ima sve ovo, sve ba samo daj osnove prvo...
Ne mozes porediti Euro tekme u julu i utakmicu protiv Goska krajem novembra.16022019 je napisao/la:Kad se slavi titula, kup, igra derbi, igra evropa tad lokacija nije problem... Tako da ta teorija da stadion nije uslovan i da je zbog toga posjeta manja je u najmanju ruku smijesna. Dosta ljudi sa Istoka i sjevera je preslo na zapad... Od svih tribina brojka na sjeveru je drasticno opala sto zbog "instant sezonskih navijaca" sto zbog problema a ja znam i dosta ljudi sa tog sjevera je otislo u inostranstvo... Tako da treba traziti dublji problem... Marketing prije svega i kluba i grupe je katastrofa... Pa prije par godina nisi mogao proci od plakata "Nasa prica se nastavlja ... Svi na sjever " dok danas sve se svelo na fb i to je to. O marketingu kluba ne vrijedi sama ova sutnja prema svima ( povrede, novi dresovi, transakcija ) je umrtvila ljude maksimalno, i onda se svi bave svojim teorijama. Usput ovim putem da ne zaboravim da se sjetim Sabrini porodice za zatvaranje parkinga za nas obicne smrtnike gdje na isti mogu proci samo "guzonje" i klupski uhljebi ... I taj parking je problem ! Uporedimo titulu 2015 i ovu 2019 ... Drasticno je sve opalo a sad igramo bolje nego te 2015 a zasto ? Pa realno tad je sam Benko privlacio hiljadu ljudi na stadion ... I danas cujes u gradu kad je Benko igro... Znaci klupski marketing je zakazao a i sve manji broj privjerenih igraca koje publika obozava... Ovim ne osporavam sadasnje igrace oni su kao ekipa nesto najbolje ali ko zeli shvatice sta sam zelio reci...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, tenpenny, Varijantas8 i 54 gosta.