FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 19 avg 2019, 15:23

Stroj1946 je napisao/la: Najperspektvnije naselje u drzavi!!! :mrgreen:
Sta se @morto istresa , imamo pravo na prijedloge . Diktatura moderatora . Pa jah , spusti loptu @MortemHz , volimo te :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 avg 2019, 15:23

Eto prijedloga kako da se stadion legalno "zapali" :lol:
Dimne bombe zagarantovane :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 avg 2019, 15:26

Pantelija je napisao/la:Zato sam i napisao.
Da su ozljede misica, loze, leedja, slicne pizdurije, tada se zna ko je odogovran, ali kad imas hemayom , prelom, napiknuce karlice, cjevanice, ne moze biti nikako do priprema
ma pusti ba Panto , ne zna ni ko je ozljeđen nego pronašo CAPS LOCK NA TASTATURI!!! :urnebes: :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 avg 2019, 15:28

Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Zato sam i napisao.
Da su ozljede misica, loze, leedja, slicne pizdurije, tada se zna ko je odogovran, ali kad imas hemayom , prelom, napiknuce karlice, cjevanice, ne moze biti nikako do priprema
ma pusti ba Panto , ne zna ni ko je ozljeđen nego pronašo CAPS LOCK NA TASTATURI!!! :urnebes: :rol: :rol: :rol:
Sve dok se ne napise "dodji na tribinu pa.reci" mogu prihvatiti :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 avg 2019, 15:29

ElCartel11 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: To stoji. Legao bi nam jedan stadion kao BP.

Zamisli marketinškog buma, shisha na stadionu. Bio bi prosjek 10.000 svaku tekmu. Jala bruda i zalizane izbrijane glavurde s iscrtanim bradama. Armija najjača. :lol:
A zamisli brate, da nam Buba otpjeva himnu Mi smo Divovi uzivo pred utakmicu, ne bi uspjeli ni sal razgrnuti on bi je vec otpjevao.
Hahahahhhhhahahahahh :lol: :lol:
A Jala jedina zastava moja, pa to bi lom bio. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 19 avg 2019, 15:31

Sarajevo : Radnik 1-0
Bordo bijeli za život cijeli!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 avg 2019, 15:33

AlfredNobel je napisao/la:
Evander je napisao/la:@AlfredNobel
Zeljo ima puno navijaca manje u gradu, a vecu posjetu.
Stadion i bolja atmosfera, glavni je razlog tome.
Grbavica je pod broj jedan svima "pod nogu". Gdje god da si u gradu, nije ti predaleko otici.
Odes na utakmicu, ne brines da li ce kisa pasti.
Teren ti blizu, imas lijep ugodjaj.

Sa istim ili slicnim uslovima, srazmjerno broju navijaca u gradu, mi bi smo uvijek imali znatno vecu posjetu od skretnicara.
Vidio si u Zenici. Ljepota. Osjecas da si na utakmici. Fenomenalna atmosfera i sa 8,9 hiljada navijaca. Pozelis opet doci.
To stoji. Legao bi nam jedan stadion kao BP.

Zamisli marketinškog buma, shisha na stadionu. Bio bi prosjek 10.000 svaku tekmu. Jala bruda i zalizane izbrijane glavurde s iscrtanim bradama. Armija najjača. :lol:
ba'n daj civilizacije i kulture malo, što moram po opreme Bear Gryllsa nosat kad idem na tekmu, te daj podguz, te šator ako zapada, te vjetrovku , tetanus inekciju ako te ograda zakači, onu slamku za filtriranje vode ako bi se napio iz onog wc-a, multitool da obijem bravu kad zaključaju taj wc...
daj ba da mogu sjest i pojest nešto i popit na poluvremenu ko čovjek jbt...pa jbt eto i shishu bi im dao da ima sve ovo, sve ba samo daj osnove prvo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 avg 2019, 15:36

Sarajevo vs cigani 2:0 (Tatar 2x)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2019, 15:37

ledesma je napisao/la:Sarajevo vs cigani 2:0 (Tatar 2x)
Detbi je 31.08
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 avg 2019, 15:38

MortemHz je napisao/la:
Detbi je 31.08
:thumbup: :kafa:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 19 avg 2019, 15:40

Sarajevo-Radnik 4:0

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 avg 2019, 15:44

MortemHz je napisao/la:
Detbi je 31.08

Hahahha, ovo im je dalja rodbina :urnebes:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 avg 2019, 15:46

Mada ja ne volim prognozirati rezultat, al eto ovaj put nek bude.
Znam da nasi citaju forum; a vidim svi pisu rezultat u nasu korist ono hladno, mene strah da se nasi ne opuste pa eto prijetnje; nece od nas niko s tribina zabit

Titula!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 avg 2019, 15:50

1:0 je ba dovoljno. 3 bobe. Sa onim hadaljima vazda imamo problema kuci. Pa i prosle godine se sjecam da smo najvljivali laganu pobjedu, 3,4 razlike, pa handzic zabi u 85 i dobismo na jedvite jade. Neka ba, ne valja unaprijed upisivati bobe, vazda nam se od glavu odbije.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 avg 2019, 15:52

[quote="Evander"]@AlfredNobel
Grbavica je pod broj jedan svima "pod nogu". Gdje god da si u gradu, nije ti predaleko otici.

Znamo mi koji nikad nismo imali auto kako je otici , a pogotovo se vratiti sa Koseva .Stadion Kosevo je dio mog zivota , pogotovo ono staro . Da je ostalo staro Kosevo , moglo se je natkriti i preurediti . Ovo "novo" Kosevo je bilo moderno do 90-tih godina , sad je ..(ne mogu izustiti , dusa boli).
Novi stadion ne dalje od 500m od tranvajske stanice . Ide tranvaj prema Hrasnici ? Da smo locirani u gradu , kao Grbavica imali bi 1,5 puta vise gledalaca nego Zeljo . Daleko je Kosevo , sad mi nekako dalje nego prije (godine yebiga).Izvinite sto lupetam ovih zadnjih 5-6 postova . sretno nam danas , lijepo je kad likujete sa FKS . :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 19 avg 2019, 16:07

Kad se slavi titula, kup, igra derbi, igra evropa tad lokacija nije problem... Tako da ta teorija da stadion nije uslovan i da je zbog toga posjeta manja je u najmanju ruku smijesna. Dosta ljudi sa Istoka i sjevera je preslo na zapad... Od svih tribina brojka na sjeveru je drasticno opala sto zbog "instant sezonskih navijaca" sto zbog problema a ja znam i dosta ljudi sa tog sjevera je otislo u inostranstvo... Tako da treba traziti dublji problem... Marketing prije svega i kluba i grupe je katastrofa... Pa prije par godina nisi mogao proci od plakata "Nasa prica se nastavlja ... Svi na sjever " dok danas sve se svelo na fb i to je to. O marketingu kluba ne vrijedi sama ova sutnja prema svima ( povrede, novi dresovi, transakcija ) je umrtvila ljude maksimalno, i onda se svi bave svojim teorijama. Usput ovim putem da ne zaboravim da se sjetim Sabrini porodice za zatvaranje parkinga za nas obicne smrtnike gdje na isti mogu proci samo "guzonje" i klupski uhljebi ... I taj parking je problem ! Uporedimo titulu 2015 i ovu 2019 ... Drasticno je sve opalo a sad igramo bolje nego te 2015 a zasto ? Pa realno tad je sam Benko privlacio hiljadu ljudi na stadion ... I danas cujes u gradu kad je Benko igro... Znaci klupski marketing je zakazao a i sve manji broj privjerenih igraca koje publika obozava... Ovim ne osporavam sadasnje igrace oni su kao ekipa nesto najbolje ali ko zeli shvatice sta sam zelio reci...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 19 avg 2019, 16:08

Sa istim ili slicnim uslovima, srazmjerno broju navijaca u gradu, mi bi smo uvijek imali znatno vecu posjetu od skretnicara.
Vidio si u Zenici. Ljepota. Osjecas da si na utakmici. Fenomenalna atmosfera i sa 8,9 hiljada navijaca. Pozelis opet doci.
Moram se slozit jednim djelom to za.stadion,npr.raji koja niije iz jezgra Sarajeva,pod tim.mislim ilidza,hrasnica,butmir,rakovica,stup itd.a Sarajevo i iz tih djelova ima puno navijaca,svaka tekma dodje kao gostujuca,Jos ko nema auto 3-4 prevoza promjeni dok dodje na Kosevo,Al to nije razlog ni izgovor da se ne dodje,a mislim da je jedan od.krivaca slabe posjete to sto omladinu sad vise zanima nargila, Barcelona,Real Madrid,bozo vreco i te gluposti.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 avg 2019, 16:11

Denchi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:

To stoji. Legao bi nam jedan stadion kao BP.

ba'n daj civilizacije i kulture malo, što moram po opreme Bear Gryllsa nosat kad idem na tekmu, te daj podguz, te šator ako zapada, te vjetrovku , tetanus inekciju ako te ograda zakači, onu slamku za filtriranje vode ako bi se napio iz onog wc-a, multitool da obijem bravu kad zaključaju taj wc...
daj ba da mogu sjest i pojest nešto i popit na poluvremenu ko čovjek jbt...pa jbt eto i shishu bi im dao da ima sve ovo, sve ba samo daj osnove prvo...
E jesi zahtjevan k'o trudnica. Hoćeš pečenje još da ti sredi Sabra gore i gajbu pive? :kafa:
Ja jaknu i novine i razguli. :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 avg 2019, 16:21

16022019 je napisao/la:Kad se slavi titula, kup, igra derbi, igra evropa tad lokacija nije problem... Tako da ta teorija da stadion nije uslovan i da je zbog toga posjeta manja je u najmanju ruku smijesna. Dosta ljudi sa Istoka i sjevera je preslo na zapad... Od svih tribina brojka na sjeveru je drasticno opala sto zbog "instant sezonskih navijaca" sto zbog problema a ja znam i dosta ljudi sa tog sjevera je otislo u inostranstvo... Tako da treba traziti dublji problem... Marketing prije svega i kluba i grupe je katastrofa... Pa prije par godina nisi mogao proci od plakata "Nasa prica se nastavlja ... Svi na sjever " dok danas sve se svelo na fb i to je to. O marketingu kluba ne vrijedi sama ova sutnja prema svima ( povrede, novi dresovi, transakcija ) je umrtvila ljude maksimalno, i onda se svi bave svojim teorijama. Usput ovim putem da ne zaboravim da se sjetim Sabrini porodice za zatvaranje parkinga za nas obicne smrtnike gdje na isti mogu proci samo "guzonje" i klupski uhljebi ... I taj parking je problem ! Uporedimo titulu 2015 i ovu 2019 ... Drasticno je sve opalo a sad igramo bolje nego te 2015 a zasto ? Pa realno tad je sam Benko privlacio hiljadu ljudi na stadion ... I danas cujes u gradu kad je Benko igro... Znaci klupski marketing je zakazao a i sve manji broj privjerenih igraca koje publika obozava... Ovim ne osporavam sadasnje igrace oni su kao ekipa nesto najbolje ali ko zeli shvatice sta sam zelio reci...
Ne mozes porediti Euro tekme u julu i utakmicu protiv Goska krajem novembra.
Isto kao sto izlaske u Sarajevu ne mozes porediti za vrijeme SFF-a i mimo toga.
Nikakav marketing nece privuci nekoga da ode sa djecom na utakmicu, ako je vani oblacno i hladno.
Ljudi traze ugodjaj i lijepu atmosferu. Da znaju za sta su potrosili 4 sata zivota.
Cijena karata od 8,10,12 marak je nebitna. To niko ne gleda.
Da stave besplatno da je, nece biti velika razlika u posjeti u odnosu na sad.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 avg 2019, 16:22

Ja ne znam sto se zalite na dresove?
Ne znam kad smo imali zadnji put kvalitetnije i jednostavnije dresove od ovih ?

Oprema na igracima i SSS je vrhunska. Ko ima nesta protiv toga, taj nije dobar u vugla...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kyle88, riki46, VolimoSarajevo i 40 gostiju.