Nije dobio premiju pa je povrijeđenBordoSarajevo je napisao/la:Jel i Milanovic duza povreda ili je ovo nešto sitno oko ramena?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
1. druzis se sa vjecnicima (politicarima),a mi ih ne volimoamypitar je napisao/la:Sta je za Butmir, jel pala konacna odluka.
Prica mi covjek vijecnik opstine Ilidza(1),da ce Butmir biti elitno naselje(2),vrlo brzo,i da je jedino jos tu ostalo da se grad siri. Geografski polozaj fantastican,blizina aerodroma, planina Igman(3).Samo se ceka promjena regulacionalnog plana,i pocece gradnja, tako da bi Butmir mogao postati vrlo brzo nova Dobrinja.

2. kud ces elitnije naselje od blizine Svrakina

3. na Otoci blizu policija,Sud, dzamija

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:1. druzis se sa vjecnicima (politicarima),a mi ih ne volimoamypitar je napisao/la:Sta je za Butmir, jel pala konacna odluka.
Prica mi covjek vijecnik opstine Ilidza(1),da ce Butmir biti elitno naselje(2),vrlo brzo,i da je jedino jos tu ostalo da se grad siri. Geografski polozaj fantastican,blizina aerodroma, planina Igman(3).Samo se ceka promjena regulacionalnog plana,i pocece gradnja, tako da bi Butmir mogao postati vrlo brzo nova Dobrinja.![]()
2. kud ces elitnije naselje od blizine Svrakina![]()
![]()
3. na Otoci blizu policija,Sud, dzamija![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma nije je vala ni zasluzioMortemHz je napisao/la:Nije dobio premiju pa je povrijeđenBordoSarajevo je napisao/la:Jel i Milanovic duza povreda ili je ovo nešto sitno oko ramena?

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Imas li ti 13 godina ? Denchi i ja se bas i ne slazemo po pitanju nekih stvari, ali ima vas par novih nikova sto ovdje nesto izvodite, dizete frku, postavljate neka pitanja, valjate gluposti i sl., pa da vidim ko ste, sta ste, jel se to vama racuni trebaju pravdati ?Giljotina je napisao/la:Imaš li bar 13 godina?Denchi je napisao/la:Evo ja cuGiljotina je napisao/la:HOĆE LI NEKO, NAPOKON, ODGOVARATI ZA OVE POVREDE IGRAČA? GDJE JE ODGOVORNOST?
Ja sam odgovoran za ozljede
Taman zacijele ljudi a ja ih ozljedim u snu
I stas to ti?
Cudi me najvise Mortem sto dopusta sve ovo, tema postala prava deponija, i kunto i panto pise, a tacno po postovima vidis namjere istih...
Zadnja izmjena: collector, dana/u 19 avg 2019, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Bas sam to prizeljkivao . U21 sa Kovacevicem ,Sabanovicem,Serbecicem,Mujakicem , vjerovatno ce biti pozvani Mustafic i Djokanovic . Igrat ce protiv "velikih" reprezentacija , bas pravi izlog . U A bi sjedio na klupi . U interesu je FKS da brani protiv Njemacke . Uz dobar rezultat ...BordoSarajevo je napisao/la:I ja gledam. Logično mi je onda da brani za U21 jer tu se igra protiv Belgije i Njemačke i treba nam kvalitetan golman a ne rupa neka.

Znam da je raja ljuta na F/NS BiH , ali u ovom slucaju interes DRZAVE i FKS se poklapaju .

Najperspektvnije naselje u drzavi!!!Samozdravlje je napisao/la:1. druzis se sa vjecnicima (politicarima),a mi ih ne volimoamypitar je napisao/la:Sta je za Butmir, jel pala konacna odluka.
Prica mi covjek vijecnik opstine Ilidza(1),da ce Butmir biti elitno naselje(2),vrlo brzo,i da je jedino jos tu ostalo da se grad siri. Geografski polozaj fantastican,blizina aerodroma, planina Igman(3).Samo se ceka promjena regulacionalnog plana,i pocece gradnja, tako da bi Butmir mogao postati vrlo brzo nova Dobrinja.![]()
2. kud ces elitnije naselje od blizine Svrakina![]()
![]()
3. na Otoci blizu policija,Sud, dzamija![]()
![]()

-
- Kontakt:
Nisam ovo procitao , isao redom @BordoSarajevo i sad vidjeh ovo @miky_hz .miky_hz je napisao/la:Na spisku se nalaze: Vladan Kovačević, Martin Zlomislić, Kenan Topolović, Halid Šabanović, Nemanja Nikolić, Ivan Milićević, Amar Beganović, Besim Šerbečić, Nihad Mujakić, Jasmin Čeliković, Vedran Vrhovac, Andrej Đokanović, Amar Ćatić, Petar Bojo, Zinedin Mustedanagić, Marijan Ćavar, Anel Šabanadžović, Mato Stanić, Vladan Danilović, Saša Maksimović, Benjamin Hadžić, Kristijan Stanić, Nardin Mulahusejnović, Ermedin Demirović.
A tebi su kriteriji postova poredani po tom ko je ovdje novi a ko stari? Može li taj alfa režim mozga?collector je napisao/la: Imas li ti 13 godina ? Denchi i ja se bas i ne slazemo po pitanju nekih stvari, ali ima vas par novih nikova sto ovdje nesto izvodite, dizete frku, postavljate neka pitanja, valjate gluposti i sl., pa da vidim ko ste, sta ste, jel se to vama racuni trebaju pravdati ?
Cudi me najvise Mortem sto dopusta sve ovo, tema postala prava deponija, i kunto i panto pise, a tacno po postovima vidis namjere istih...
Misliti da je ovoliki broj povreda nešto normalno je transvremena glupost.
Dobro su se sjetili andreja, jer su ga vrbovali istocni susjedi ito bas ono ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo iz kluba kao clanu dodje poruku na viber. Pise o posjeti na utakmicama i dole da napisemo razlog zasto ne dolazimo... Hvala klubu sto mi je omogucio da im napisem ... HUSREF MUSEMIC je razlog sto ne dolazim, dok je on Sarajevo, ne znam zasto se brinete za posjetu!
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Ako pogledas ove igrace koje sam maloprije nabrojo koji su povrjedeni mozes se uvjerit da je velka vjerovatnoca da je do pripremaKamuflazn je napisao/la:Ronaldo je sigurno najspremniji sportista svih vremena pa je prosle godine sjebo rame. Fakat ne kontam kako se neko moze spremiti da ne slomi kost?
Ahmetovic covjek se istrosio do jaja prosle godine 35 godina ima i njemu je vrlo vazno da bude pripremljen kako treba
Milanovic covjek doveden is amaterske ekipe koja trenira na betonu i igra domace utakmice na istom, nikad nije igro za klub kao sto je FK SARAJEVO a kamoli da igra protiv celtica i batea gdje se inace igraci trose 10x vise
Dupovac covjek imo malu minutazu zasluzeno i ima 28-29 godina vrlo vazno da se pripremi kako valja
Hodzic takode debilcic je veacen iz propalog celika i cim su dosli malo profesionalni treninzi jace utakmice povrjedio se
A ako jos dodas strajk da se otislo i nako kasno na pripreme i dodas da si moro igrat sa celtikom i zrinjskim celikom i dva puta sa bateom onda moj post dobiva jos na vrijednosti
Da se razumijemo moguce je da sam u krivu al gledo sam samo igrace koji su povrjedeni i uvidio da bi moglo bit to, ne zelim nikakvu negativu
Vec da se nikad ne ponovi da se pripreme vrse pet do 12 da nemas kondicioznog trenera i da igraci nece da idu na pripreme vec idu u strajk
Kriterij po onome da nekog znam otkako se registrovao ovdje, a ti s marsa pao, al posto vidim da ti fali malo hoces na kilo ???Giljotina je napisao/la:A tebi su kriteriji postova poredani po tom ko je ovdje novi a ko stari? Može li taj alfa režim mozga?collector je napisao/la: Imas li ti 13 godina ? Denchi i ja se bas i ne slazemo po pitanju nekih stvari, ali ima vas par novih nikova sto ovdje nesto izvodite, dizete frku, postavljate neka pitanja, valjate gluposti i sl., pa da vidim ko ste, sta ste, jel se to vama racuni trebaju pravdati ?
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Salju poruku na Viber "sta je razlog ovakve posjete". Kao posjeta u Evropi preko 30 000 u dvije utakmice, a domace ispod 5 milja.
Razlog je neuslovan i totalno nefudbalski stadion, ko je preglomazan za nase uslove.
Posjeta se nece popraviti dok ne budemo imali stadioncic na koji kad odes, neces morati gledati vremensku prognozu, gdje kad odes imat ces osjecaj da si na fudbalskom stadionu a ne na "livadi".
FK Sarajevo ima ubijedljivo najvise navijaca u drzavi. Te navijace zanima klub. Ali danas je 21. vijek, ljudi zele neki komfor, zele osjetiti atmosferu neku...
Razlog je neuslovan i totalno nefudbalski stadion, ko je preglomazan za nase uslove.
Posjeta se nece popraviti dok ne budemo imali stadioncic na koji kad odes, neces morati gledati vremensku prognozu, gdje kad odes imat ces osjecaj da si na fudbalskom stadionu a ne na "livadi".
FK Sarajevo ima ubijedljivo najvise navijaca u drzavi. Te navijace zanima klub. Ali danas je 21. vijek, ljudi zele neki komfor, zele osjetiti atmosferu neku...
Navijaci zvani izgovor.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- AlfredNobel
- Kontakt:
1. Mentalitet
2. Iseljavanje
I prije je bio neuslovan, pa je posjeta bila korektna.
2. Iseljavanje
I prije je bio neuslovan, pa je posjeta bila korektna.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vama iz porodice nojeva svakako nijedna nauka nije od pomoći.collector je napisao/la:Kriterij po onome da nekog znam otkako se registrovao ovdje, a ti s marsa pao, al posto vidim da ti fali malo hoces na kilo ???Giljotina je napisao/la:A tebi su kriteriji postova poredani po tom ko je ovdje novi a ko stari? Može li taj alfa režim mozga?collector je napisao/la: Imas li ti 13 godina ? Denchi i ja se bas i ne slazemo po pitanju nekih stvari, ali ima vas par novih nikova sto ovdje nesto izvodite, dizete frku, postavljate neka pitanja, valjate gluposti i sl., pa da vidim ko ste, sta ste, jel se to vama racuni trebaju pravdati ?
Panto piše svakako, al ko ti je Kunto?collector je napisao/la: Imas li ti 13 godina ? Denchi i ja se bas i ne slazemo po pitanju nekih stvari, ali ima vas par novih nikova sto ovdje nesto izvodite, dizete frku, postavljate neka pitanja, valjate gluposti i sl., pa da vidim ko ste, sta ste, jel se to vama racuni trebaju pravdati ?

Nemojte ljudi ni na Mortema. Da krene zavodit diktaturu i banovat sve redom, niko ne bi ostao na forumu, opet on ne bi valjao. Ako je "trollanje" teme za bana (mada Giljotina ne trolla temu, nije padobranac, to je jedan stari forumaš s novim nickom), onda je i vrijeđanje, psovanje, lična prepucavanja... Ne radiš to ti al radi 90% forumaša. Sve svađe oko Husrefa, sjevera, povreda, baklji, Đokanovića, Kurdića, pichke materine... svi bismo popili banove. Polahko, ako se meni ne sviđa nečiji post, stavim ga na ignore i mirna Bosna, a pozivat na banove svake osobe na pdfu ne ide nikako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Prijatelju @bordobijeli hajd procitaj sta cu napisati :bordobijeli je napisao/la:Meni zao ovi nasi akademaca sto su nestrpljivi i odlaze prerano. Hadzic i Veladzic izgubljeni, Smajlagic se vratio u Mladost, Sadiku nije medju 18, evo i Nihad još bez nastupa,Heric kao odusevljen a drugu ligu Austrije igra . po meni odlazak s 22 - 23 godine bi bio idealan odigrao 3-4 sezone premijer lige i onda ako se tu pokazes traziš inostrani angazman. I ako ovdje na forumu je standardna prica kako klub i Husref zapostavljaju mlade sto uopšte nije tacno, nigdje vani bolju šansu za igru nebi dobili nego sto im daje FKS pokazatelj su Kovačević, Pidro, Mihojevic, Mujakic, Djokanovic, Mustafic Šabanovic.
AMIDZA TAN VELIKI , je ostvario namjeru da pomogne nekako sportu(fudbalu) u Bosni i Hercegovini , radi prijateljstva sa premijerom Malezije koji je slovio za prijatelja BiH . Tu se nasao covjek (Allah ga nagradio) koji je navijac FKS i preko Akademije,koja je u biti drzavni project-dobitak , evo sad se pokazuje . To sto spominjes Hadzica,Veladzica,Smajlagica,Sadikua,Mujakica , pa tu dodas Kadusica,Nikolica , steta za CATAKOVICA i jos neke koje ja ne znam - IMALI BI 40 IGRACA U ROSTERU . Neka ih nek djeca nalaze egzistenciju hajr ce najveci imati FKS (sto je za nas najvaznije),pa i drzava .
Tek je pocelo , za 2-3 god. ce biti ludilo od dobrih igraca , sad su tu Kovacevic,Pidro,Djokanovic ....
Znam ja da ti ovo znas , nije to neka velika filozofija . Nemoj bolan Husrefa uvlaciti u ovo , dobro je ovo. Kaze Husref da su svi nesto novo naucili .
- AngelDiMaria
- Kontakt:
JA znam ko bi bio odgovoran za kurdica, za ostale ti je denchi kriv , za povrede forumasa alfred, za povrede husrefa rahman, za povrede dusevne jeleskovica sabrina, za sabrinu ja i tako to...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, BABA1978, tajsamja, Tatamata1946, Varijantas8 i 66 gostiju.