FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa dokle vise sa ovim povredama sad i Milanovic a sta je sa Hodzicem spominjao se za Celik pa evo jos ga nema,zna li iko ista vise o ovim povredama???
revolt je napisao/la:Previse ste se Rahmanovicu natakarili na leđa. Momak jedva čeka da počne igrati ali NE SMIJE jer je zajebana povreda u pitanju I NE SMIJE NI DANA da ubrza svoj povratak.
Ne dajte se isprovocirati lažnim "insajderima" i pričama kako ide. Raja kod nas živi od nekih negativa, time se hrani, to je čini sretnom, pa kad je sve ok izmišljaju se raznorazne priče da samo da se stvori neka negativa.
Što se tiče Amara momak je tu i nema nikakvih dilema da li ce ostati ili ici. Rečeno mu je da će ga pustiti samo u slučaju ponude koja prelazi milion KM.
Njegova suspenzija, i povreda nemaju nikakve dodirne tačke. Suspenzija je za događaj iz juna. Jbg takav mu je temperatment, eksplozivan. Ali je beton momak, nije šupak, i igračina kakvih rijetko ima kod nas u ligi. Nemojte da ga mi tjeramo svojom brzopletošću i glupostima.
Izvino se suigracima i ss za svoje ponasanje i idemo dalje. Da je imao svojih momenata imao je, nije to samo iz juna. Ali sleglo se je sve.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Kamuflazn majstore postoji li sansa da Milanovic igra veceras pod inekcijama ?!
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Simptomatično je to, da se na dan utakmice, pokušava iscenirati polemika, koja nema veze sa utakmicom. Najsvjeziji je primjer, rasprave o stadionu par sati prije utakmicce u Bjelorusiji. Evo zadnja četiri dana , svega par postova.
Evo i danas desetak sati prije susreta sa FK Valjanje, pokušava se skrenuti sa teme.
Idemo večeras nastaviti niz utakmica, bez primljenog gola (u prvenstvu) i nalupati male Zizice
Evo i danas desetak sati prije susreta sa FK Valjanje, pokušava se skrenuti sa teme.
Idemo večeras nastaviti niz utakmica, bez primljenog gola (u prvenstvu) i nalupati male Zizice
-
- Kontakt:
Radnik pada aBd.
Jbt fali mam 7-8 igraca, ali kad pogledas ovih 18 sto konkirisu, tim vrijedan respekta.
Sretno nam !
Jbt fali mam 7-8 igraca, ali kad pogledas ovih 18 sto konkirisu, tim vrijedan respekta.
Sretno nam !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ja bi opet poceo sa 2 gore kao protiv Slobode kad su poceli Guzina i Hare.Samo bi sad od pocetka stavio Ahmetovica i Handzica. Pojacat malo po stranama ovamo Hebib i Sisic,dole Letic i Benjo ,i gadjaj u 16,ova dvojica ce se pored svakog stoperskog para u ligi naskakati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajmo malo navest temu na pricu kakva treba da bude.
Ko pogodi rezultate naredne 3 utakmice ima dres od mene+print nazad po izboru.
Ko pogodi rezultate dvije utakmice dobija majicu po izboru iz fan shopa.
Ja cu vodit evidenciju svake prognoze nakon ovog posta.
Sretno
Moja prognoza za danas
2:0
Guzina, Handzic
Ko pogodi rezultate naredne 3 utakmice ima dres od mene+print nazad po izboru.
Ko pogodi rezultate dvije utakmice dobija majicu po izboru iz fan shopa.
Ja cu vodit evidenciju svake prognoze nakon ovog posta.
Sretno

Moja prognoza za danas
2:0
Guzina, Handzic

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 19 avg 2019, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svi na Koševo!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Smije li se ponavljati rezultat ili je tvoj 2:0 vec "zauzet"? Evo, ja cu reci 2:1, strijelci nebitni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Naravno da se smije ponavljat. Ako bude 5 dobitnika bice i 5 dresova. Strijelci se ne moraju pogodit, to je just for funNapapijri je napisao/la:Smije li se ponavljati rezultat ili je tvoj 2:0 vec "zauzet"? Evo, ja cu reci 2:1, strijelci nebitni.

- ThrillerHz
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
4:0, AHmet; Velkoski
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
3:1
FK Sarajevo
3-1
5-0
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Konacno tema normalna!
Veceras 2:0, strijelci nebitni ali eto reci cu Ahmetovic i Tatar.
Veceras 2:0, strijelci nebitni ali eto reci cu Ahmetovic i Tatar.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Radnik nije ni sjena one ekipe iz proteklih sezona.
Ovo se mora dobit bez prevelikog srkleta.
Ovo se mora dobit bez prevelikog srkleta.
HOĆE LI NEKO, NAPOKON, ODGOVARATI ZA OVE POVREDE IGRAČA? GDJE JE ODGOVORNOST?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Armija1987, bordobijeli, DzemoSmjecanin, Gomis99, HariTz, imekorisnicko, laznokrilo, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Pena, SilaMoc1946, zagorski i 137 gostiju.