FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
revolt je napisao/la:Previse ste se Rahmanovicu natakarili na leđa. Momak jedva čeka da počne igrati ali NE SMIJE jer je zajebana povreda u pitanju I NE SMIJE NI DANA da ubrza svoj povratak.
Ne dajte se isprovocirati lažnim "insajderima" i pričama kako ide. Raja kod nas živi od nekih negativa, time se hrani, to je čini sretnom, pa kad je sve ok izmišljaju se raznorazne priče da samo da se stvori neka negativa.
Što se tiče Amara momak je tu i nema nikakvih dilema da li ce ostati ili ici. Rečeno mu je da će ga pustiti samo u slučaju ponude koja prelazi milion KM.
Njegova suspenzija, i povreda nemaju nikakve dodirne tačke. Suspenzija je za događaj iz juna. Jbg takav mu je temperatment, eksplozivan. Ali je beton momak, nije šupak, i igračina kakvih rijetko ima kod nas u ligi. Nemojte da ga mi tjeramo svojom brzopletošću i glupostima.
Izvino se suigracima i ss za svoje ponasanje i idemo dalje. Da je imao svojih momenata imao je, nije to samo iz juna. Ali sleglo se je sve.
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Evo i danas desetak sati prije susreta sa FK Valjanje, pokušava se skrenuti sa teme.
Idemo večeras nastaviti niz utakmica, bez primljenog gola (u prvenstvu) i nalupati male Zizice
-
- Kontakt:
Jbt fali mam 7-8 igraca, ali kad pogledas ovih 18 sto konkirisu, tim vrijedan respekta.
Sretno nam !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko pogodi rezultate naredne 3 utakmice ima dres od mene+print nazad po izboru.
Ko pogodi rezultate dvije utakmice dobija majicu po izboru iz fan shopa.
Ja cu vodit evidenciju svake prognoze nakon ovog posta.
Sretno

Moja prognoza za danas
2:0
Guzina, Handzic

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Naravno da se smije ponavljat. Ako bude 5 dobitnika bice i 5 dresova. Strijelci se ne moraju pogodit, to je just for funNapapijri je napisao/la:Smije li se ponavljati rezultat ili je tvoj 2:0 vec "zauzet"? Evo, ja cu reci 2:1, strijelci nebitni.

- ThrillerHz
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Veceras 2:0, strijelci nebitni ali eto reci cu Ahmetovic i Tatar.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo se mora dobit bez prevelikog srkleta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, Armija1987, BeHighirly, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, BLN030, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Confiance, Dadox, dencho, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, grbavicka1921, Haksss, haris004, Hazre, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, Kaunas, keli, Lavcina, ledesma, macahz, MaroonWhite1946, mercurial, mikimaus, Mostarska, MSOZ101, muhamedhulk, napoleon72, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, perodeformero, Pitar6785, Posejdon, Rajvosa4ever, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, Rodman, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, samoFKS, selver79, Serha, siroliver69, skoJaa, spezial, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Venom, zagorski i 754 gosta.