FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas 2:0.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bolje za kovacevica da brani za mladu nego da bude treci u A reprezentaciji hajd da je begovic tu pa da kazes ima od kog nauciti ovako nista ne propusta sto se nece sa buricem i sehicem druziti
Da je zeljo uzeo duplu sad bi bar 3 igraca u a timu imali
Da je zeljo uzeo duplu sad bi bar 3 igraca u a timu imali

You are someone else I am still right here
odbranamiky_hz je napisao/la:Na spisku se nalaze: Vladan Kovačević, Martin Zlomislić, Kenan Topolović, Halid Šabanović, Nemanja Nikolić, Ivan Milićević, Amar Beganović, Besim Šerbečić, Nihad Mujakić, Jasmin Čeliković, Vedran Vrhovac, Andrej Đokanović, Amar Ćatić, Petar Bojo, Zinedin Mustedanagić, Marijan Ćavar, Anel Šabanadžović, Mato Stanić, Vladan Danilović, Saša Maksimović, Benjamin Hadžić, Kristijan Stanić, Nardin Mulahusejnović, Ermedin Demirović.
Kovačević(SA), Šabanović(SA), Šerbečić(SA), Mujakić(Ex SA), Nikolić(Ex Sa)(biće Pidro kada se oporavi), ispred Đokanović(SA)

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meni zao ovi nasi akademaca sto su nestrpljivi i odlaze prerano. Hadzic i Veladzic izgubljeni, Smajlagic se vratio u Mladost, Sadiku nije medju 18, evo i Nihad još bez nastupa,Heric kao odusevljen a drugu ligu Austrije igra . po meni odlazak s 22 - 23 godine bi bio idealan odigrao 3-4 sezone premijer lige i onda ako se tu pokazes traziš inostrani angazman. I ako ovdje na forumu je standardna prica kako klub i Husref zapostavljaju mlade sto uopšte nije tacno, nigdje vani bolju šansu za igru nebi dobili nego sto im daje FKS pokazatelj su Kovačević, Pidro, Mihojevic, Mujakic, Djokanovic, Mustafic Šabanovic.
Rahmanović obrisao sve slike na instagramu vezane za Sarajevo. Šta se iza toga krije?
KIPSO je napisao/la:Rahmanović obrisao sve slike na instagramu vezane za Sarajevo. Šta se iza toga krije?

- ElCartel11
- Kontakt:
Hmmm iza toga se krije Rahmanovic ja mislim.KIPSO je napisao/la:Rahmanović obrisao sve slike na instagramu vezane za Sarajevo. Šta se iza toga krije?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Da nije zagonetka?KIPSO je napisao/la:Rahmanović obrisao sve slike na instagramu vezane za Sarajevo. Šta se iza toga krije?
Hocel ramar prodati onog seata kad vec ode 

You are someone else I am still right here
Obriso je odavno. Otiso bi da se nije povrjedio, ovako ce ostati do zime.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ne brinem se ja za Nihada, igrat će on, vjeruj mi. Tek je stigao, mlad igrač, oni imaju dva preiskusna štopera. Uskočit će on jako brzo.bordobijeli je napisao/la:Meni zao ovi nasi akademaca sto su nestrpljivi i odlaze prerano. Hadzic i Veladzic izgubljeni, Smajlagic se vratio u Mladost, Sadiku nije medju 18, evo i Nihad još bez nastupa,Heric kao odusevljen a drugu ligu Austrije igra . po meni odlazak s 22 - 23 godine bi bio idealan odigrao 3-4 sezone premijer lige i onda ako se tu pokazes traziš inostrani angazman. I ako ovdje na forumu je standardna prica kako klub i Husref zapostavljaju mlade sto uopšte nije tacno, nigdje vani bolju šansu za igru nebi dobili nego sto im daje FKS pokazatelj su Kovačević, Pidro, Mihojevic, Mujakic, Djokanovic, Mustafic Šabanovic.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne želim stvarati nikakvu sumnju ili negativnu atmosferu, nego sam samo podijelio nešto što je meni zapalo za oko. Ne radi se o nečemu rekla-kazala, već o činjenici koja se može provjeriti. Nema potrebe za nekim pokušajima ismijavanja ili slično...ElCartel11 je napisao/la:Hmmm iza toga se krije Rahmanovic ja mislim.KIPSO je napisao/la:Rahmanović obrisao sve slike na instagramu vezane za Sarajevo. Šta se iza toga krije?
I nek ide, **** igraca koji unosi nemir, da je Injesta.Potpisace za neki klub iz druge turske lige,i vrati ce se za godinu u Tuzla Sity. Zivi bill pa vidjeli,on nema kapaciteta ni znanja, da vise napreduje u karijeri.Kamuflazn je napisao/la:Obriso je odavno. Otiso bi da se nije povrjedio, ovako ce ostati do zime.
Legendo fali li jos nesto osim slika?KIPSO je napisao/la:Rahmanović obrisao sve slike na instagramu vezane za Sarajevo. Šta se iza toga krije?

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Upravo. Mlad je on jos, plus jezik je velika barijera. On moze savladati 40 - 50% jezika do polusezone ako intenzivno bude ucio. A kvalitet svakako ima.skoroalen je napisao/la:Ne brinem se ja za Nihada, igrat će on, vjeruj mi. Tek je stigao, mlad igrač, oni imaju dva preiskusna štopera. Uskočit će on jako brzo.bordobijeli je napisao/la:Meni zao ovi nasi akademaca sto su nestrpljivi i odlaze prerano. Hadzic i Veladzic izgubljeni, Smajlagic se vratio u Mladost, Sadiku nije medju 18, evo i Nihad još bez nastupa,Heric kao odusevljen a drugu ligu Austrije igra . po meni odlazak s 22 - 23 godine bi bio idealan odigrao 3-4 sezone premijer lige i onda ako se tu pokazes traziš inostrani angazman. I ako ovdje na forumu je standardna prica kako klub i Husref zapostavljaju mlade sto uopšte nije tacno, nigdje vani bolju šansu za igru nebi dobili nego sto im daje FKS pokazatelj su Kovačević, Pidro, Mihojevic, Mujakic, Djokanovic, Mustafic Šabanovic.
Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Hebibović, Letić, Šerbečić, Lazić, Gavrić, Đokanović, Handžić, Velkoski, Tatar, Šišić, Cruz, Ahmetović, Guzina, Mustafić, Kurdić, Šabanović.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 avg 2019, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Previse ste se Rahmanovicu natakarili na leđa. Momak jedva čeka da počne igrati ali NE SMIJE jer je zajebana povreda u pitanju I NE SMIJE NI DANA da ubrza svoj povratak.
Ne dajte se isprovocirati lažnim "insajderima" i pričama kako ide. Raja kod nas živi od nekih negativa, time se hrani, to je čini sretnom, pa kad je sve ok izmišljaju se raznorazne priče da samo da se stvori neka negativa.
Što se tiče Amara momak je tu i nema nikakvih dilema da li ce ostati ili ici. Rečeno mu je da će ga pustiti samo u slučaju ponude koja prelazi milion KM.
Njegova suspenzija, i povreda nemaju nikakve dodirne tačke. Suspenzija je za događaj iz juna. Jbg takav mu je temperatment, eksplozivan. Ali je beton momak, nije šupak, i igračina kakvih rijetko ima kod nas u ligi. Nemojte da ga mi tjeramo svojom brzopletošću i glupostima.
Ne dajte se isprovocirati lažnim "insajderima" i pričama kako ide. Raja kod nas živi od nekih negativa, time se hrani, to je čini sretnom, pa kad je sve ok izmišljaju se raznorazne priče da samo da se stvori neka negativa.
Što se tiče Amara momak je tu i nema nikakvih dilema da li ce ostati ili ici. Rečeno mu je da će ga pustiti samo u slučaju ponude koja prelazi milion KM.
Njegova suspenzija, i povreda nemaju nikakve dodirne tačke. Suspenzija je za događaj iz juna. Jbg takav mu je temperatment, eksplozivan. Ali je beton momak, nije šupak, i igračina kakvih rijetko ima kod nas u ligi. Nemojte da ga mi tjeramo svojom brzopletošću i glupostima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel i Milanovic duza povreda ili je ovo nešto sitno oko ramena?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
revolt je napisao/la: Ne dajte se isprovocirati lažnim "insajderima" i pričama kako ide. Raja kod nas živi od nekih negativa, time se hrani, to je čini sretnom, pa kad je sve ok izmišljaju se raznorazne priče da samo da se stvori neka negativa.

J.ebemo "insajdere" 3,4 sad

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], Fouzi1, Hajdeee, kupus army, perodeformero, Rodman i 35 gostiju.