aBddrinagold je napisao/la:Ko je glasao za butmir arenu bice mu veoma drago ubrzo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
aBddrinagold je napisao/la:Ko je glasao za butmir arenu bice mu veoma drago ubrzo
Gdje si saznao za povredu Milanovića, pošto klub ne daje nikakve informacija o povredama i oporavku igrača.Inijesta je napisao/la:Milanovic je povrijedio rame, Ahmet bi trebo biti u prvoj, Krste i tatar na skrge disu tako da su klupaShofaII je napisao/la:Ahmetovic, Velkoski i Tatar su na klupi sutra. Ovo ja pretpostavljam nije nikakva informacija.
I mislim da ce Sabanovic umjesto Hodzic igrat.
Kovacevic
Sabanovic Serbecic Lazic Letic
Djokanovic Gavric
Hebibovic Guzina Milanovic/Sisic
Handzic
Da li bi Salcin mogao dobiti priliku
Saren sastav skroz sutra , na hajr i na dobro
Idemoooo, ubo sam ga znači.drinagold je napisao/la:Ko je glasao za butmir arenu bice mu veoma drago ubrzo
Je.bo ti navijaca Sarajeva koji moze sta ruzno reci za Horde.Hajdeee je napisao/la:Kako vas je lako nahajcati na Horde.
A pola ovih sto kukaj su vapili kad god sta treba pritisnuti i akciju odraditi - a gdje su Horde. Pola vas sjedite uz linkove, i tu ste kad je kakva euforija i "velika" utakmica.
Hajmo malo o Hordama i kazni od 2000 KM.(Evropa se nije smjela desiti to je los ocajan potez)
Nije bitna Bukovica koja **** mater sa dovlacenjem novouposlenih i to kompletnih retarda? Nije bitan Jahic koji sredi super dil da talne klubu 35 Seata za 650 000 KM. Nije bitno sto se sprema uzimanje tala sa dogovorom oko pokusaja kupovine zemljista i odabira firme koja ce to radito u Bitmiru pa dokle dogura, samo lova da se uzme.
Dajte pljunite na Horde. To je najbitnije. Jer svi ovi pobrojani znaju da sutra kada zatreba opet Horde ce glavom u zid ili na metak ici. Znaju oni to i zato se Horde pokusavaju satanizirati. Nebi li se zakuhalo na relaciji svih tribina medju nama.
To je ona prica kada MUP objavi da su uhapsili dilera sa 150 grama marihuane, a pojedinci iz MUPa sprovedu automobih pun kokaina.
Loze vas ko mlade jance ba. Progledajte. Gledajte siri spektar i desavanje.
koju je emociju izazvao ovaj gol na mom licuSuki46 je napisao/la:
![]()
pola tekme se valjali i onda iz nicega goooooooooooooooooooooooSuki46 je napisao/la:
![]()
Gledajte kako neko krade od Nama milionera zar to nije gore od bacenih baklji i da ne mozete doci na tekmuAlfredNobel je napisao/la:Idemoooo, ubo sam ga znači.drinagold je napisao/la:Ko je glasao za butmir arenu bice mu veoma drago ubrzo
"Gledajte širok spektar stvari".. Reče i baci topovski među nekoliko hiljada svojih navijača i izbi klubu pare. Malo dvostruki aršini rade..
Ta ti...AlfredNobel je napisao/la:Idemoooo, ubo sam ga znači.drinagold je napisao/la:Ko je glasao za butmir arenu bice mu veoma drago ubrzo
"Gledajte širok spektar stvari".. Reče i baci topovski među nekoliko hiljada svojih navijača i izbi klubu pare. Malo dvostruki aršini rade..
fkt ne znam jel u mojoj glavi,al ovu utakmicu sa radnikom prosle sezone smatram za jedan od bitnijh faktora i prelomnih utakmica na putu prema duploj,emocije level 1000% bile!Suki46 je napisao/la:
![]()
Igra Saraj'vo!MortemHz je napisao/la:Svi na Koševo večeras!
Bas to htio da napisem, al morao nobelu odgovoriti. Ovo nas je ostavilo na 1. mjestu, ostalo je historijaadem993 je napisao/la:fkt ne znam jel u mojoj glavi,al ovu utakmicu sa radnikom prosle sezone smatram za jedan od bitnijh faktora i prelomnih utakmica na putu prema duploj,emocije level 1000% bile!Suki46 je napisao/la:
![]()
SVI NA KOSEVO!
Tesko. **** popusi zrinjskom kad ga pokradu i to bezobrazno a protiv nas dize frku zbog autaZip je napisao/la:
Ima li odvratnijeg idiota u PLBiH od Zizovica....