FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve je to dobro i bice sve vise raje na tribinama.
Ja vjerujem da ce same Horde zla odrediti 30% utakmica na kojima nece paliti baklje i bacati topovske i na taj nacin smanjiti troskove kluba.
Ali isto tako sam klub bi trebao da sjede sa njima i dodijeli im neka sredstva za koreografiju.
Svi znamo da treba mnogo manje novca za zastave i slicne stvari od onoga sto se da savezu.
Prestanimo pametovati osudjivajuci grupu.
Idemo uzet ovaj radnik i i na kraju ove trecine prvenstva biti prvi u ligi.
Sutra idealno vrijeme za utakmicu ali ipak ponesite duksericu.
Vidimo se sutra na sjeveru, zazelio sam se navijanja.
Ja vjerujem da ce same Horde zla odrediti 30% utakmica na kojima nece paliti baklje i bacati topovske i na taj nacin smanjiti troskove kluba.
Ali isto tako sam klub bi trebao da sjede sa njima i dodijeli im neka sredstva za koreografiju.
Svi znamo da treba mnogo manje novca za zastave i slicne stvari od onoga sto se da savezu.
Prestanimo pametovati osudjivajuci grupu.
Idemo uzet ovaj radnik i i na kraju ove trecine prvenstva biti prvi u ligi.
Sutra idealno vrijeme za utakmicu ali ipak ponesite duksericu.
Vidimo se sutra na sjeveru, zazelio sam se navijanja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tačno.
Pitam se, kad će opet euforija kao u ona vremena kad smo okupirali Banoviće, pa Gradačac... sad saml ser.emo. izgleda, kad smo u gov.nima, to nas loži
Pitam se, kad će opet euforija kao u ona vremena kad smo okupirali Banoviće, pa Gradačac... sad saml ser.emo. izgleda, kad smo u gov.nima, to nas loži

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne postoji poruka od tebe, nema ništa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yebote, ovo dodje kao u mafijaskim filmovima...
Prijetnje, pp poruke, prozivanje, sumnje na dvostruke agente,...
Ovo je izgleda postalo KUM 3. jedni "stite" Mortu, drugi ga "napadaju", sta je ovo matere vam...
Ovo je izgleda postalo KUM 3. jedni "stite" Mortu, drugi ga "napadaju", sta je ovo matere vam...

Na ovom pocetku lige neke ekipe djeluju dosta bolje u odnosu na poslu sezonu.
Bice ovo najzanimljivija sezona izgleda i mozda efekti ove skraćene lige se budu vidjeli vec ove sezone.
Ne treba potcijeniti Radnik i treba sutra pruziti dobru podrsku.
Igra nam je dobra uprkos povredama, ako se i proda neko od igraca gotovo pa da mozemo reci da necemo ni osjetiti.
Poslije titule smo padali a sada nam je vazno da ne padnemo. Nemojte reci isao sam, podržavao sam nego ici cu podrzat cu sad kad moramo potvrditi vrijednost i uzeti ono sto nam pripada, a to je da igramo uvjek sa najjacima.
Sutra ko moze ima najljepšu noc, najljepše vrijeme i najvjerovatnije lijepu igru i jos ljepsi rezultat. Sutra je nastavak naseg sna a gluposti ostavimo za polusezoni kad ne budemo imali o cemu pricat.
Bice ovo najzanimljivija sezona izgleda i mozda efekti ove skraćene lige se budu vidjeli vec ove sezone.
Ne treba potcijeniti Radnik i treba sutra pruziti dobru podrsku.
Igra nam je dobra uprkos povredama, ako se i proda neko od igraca gotovo pa da mozemo reci da necemo ni osjetiti.
Poslije titule smo padali a sada nam je vazno da ne padnemo. Nemojte reci isao sam, podržavao sam nego ici cu podrzat cu sad kad moramo potvrditi vrijednost i uzeti ono sto nam pripada, a to je da igramo uvjek sa najjacima.
Sutra ko moze ima najljepšu noc, najljepše vrijeme i najvjerovatnije lijepu igru i jos ljepsi rezultat. Sutra je nastavak naseg sna a gluposti ostavimo za polusezoni kad ne budemo imali o cemu pricat.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
mortem okuplja ekipu sprema nesto opasno ociglednoVanja8 je napisao/la:Yebote, ovo dodje kao u mafijaskim filmovima...

You are someone else I am still right here
Ima li đe nas u tome...fera je napisao/la:mortem okuplja ekipu sprema nesto opasno ociglednoVanja8 je napisao/la:Yebote, ovo dodje kao u mafijaskim filmovima...

Da hoce ovi sisojini izvuci bod.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I Hodžić trenira.
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bravo Tuzla.
FK Sarajevo
Sutra bi pobjedom pravo dobar posao napravili.
Ajde da nas bude vise nego sto svi trenutno mislimo.
Ajde da nas bude vise nego sto svi trenutno mislimo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Izvukli su gazagorski je napisao/la:Da hoce ovi sisojini izvuci bod.

Imamo +3 i utakmicu manje u odnosu na lazne, nije lose za pocetak i jos pobjeda protiv ubica u zaostaloj utakmici i eto nas gdje pripadamo, sa 2 boda vise od kona u trenutnom stanju tabele

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Moze i nerjeseno u listici, samo da derbi dobijemo 

Ajde sutra braco zbijmo redove i pravac Koševo igra Saraj'vo!
90 minuta da grmimo
90 minuta da grmimo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Izgleda da su napali Ozila i Kolasinca dok su nosili pare od Nama, sad ce jos vise kasniri jer se u sve ukljucila britanska policija. **** nas Sherlock Holmes.#gdjesupare# #bacajbakljedoknestignu# #****# #strajk#
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nismo odavno o tome pricali, de malo sad o bakljamaFudo je napisao/la:Izgleda da su napali Ozila i Kolasinca dok su nosili pare od Nama, sad ce jos vise kasniri jer se u sve ukljucila britanska policija. **** nas Sherlock Holmes.#gdjesupare# #bacajbakljedoknestignu# #****# #strajk#

Samo znam da neće biti crnaca u toj ekipifera je napisao/la:mortem okuplja ekipu sprema nesto opasno ociglednoVanja8 je napisao/la:Yebote, ovo dodje kao u mafijaskim filmovima...

Moramo ovo sutra dobiti i iskoristiti ove ostale rezultate 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ouuu extra rezultat. Kako bi nam valjala pobjeda sutra.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Kovacevic
Hodzic Serbecic Lazic Letic
Djokanovic Gavric
Hebibovic Velkoski Tatar
Ahmetovic

Hodzic Serbecic Lazic Letic
Djokanovic Gavric
Hebibovic Velkoski Tatar
Ahmetovic

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Haksss, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337 i 71 gost.