FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GOAT
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GOAT » 18 avg 2019, 19:13

Rokoko87 je napisao/la:Tako se i treba rezonovati, težiti boljem, u mnogo navrata je Amar i naglasio to i dao im do znanja da su loši i prolaznici, ali on ne ide grlom u jagode pa da bude 15 in 20 out.

Lijevo krilo nije njegova pozicija?
Sinoć je igrao desno, šta je njegova pozicija onda?
Da ga probamo na stoperu umjesto Bogija?

Neozbiljni ste totalno i ne poštujete tuđe stavove, ne znate diskutovati i tu dolazi do problema.
Ja kad citam tvoje postove sve mislim da se neko zafrkava a ti fakat ozbiljan.No hejt,nisi ti kriv.
23

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 avg 2019, 19:16

GOAT je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Tako se i treba rezonovati, težiti boljem, u mnogo navrata je Amar i naglasio to i dao im do znanja da su loši i prolaznici, ali on ne ide grlom u jagode pa da bude 15 in 20 out.

Neozbiljni ste totalno i ne poštujete tuđe stavove, ne znate diskutovati i tu dolazi do problema.
Ja kad citam tvoje postove sve mislim da se neko zafrkava a ti fakat ozbiljan.No hejt,nisi ti kriv.
E o ovome ja pričam.

Ovdje me momci znaju već par godina i nikad se ni sa kim nisam zakačio, uvijek sam poštovao tuđe mišljenje i uvažavao što npr irfo misli da je Stanić bolji od Siniše, dok Ljoze obrnuto.

Od ovog trenutka te molim da preskočiš svaki moj sljedeći post.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 18 avg 2019, 19:17

Nismo sasvim fer prema Veselinovicu. Tacno je - on nema zadnji pas i cesto se na kraju sve zavrsi jalovim centarsutem ili dodavanjem. Ali, kako je Zeljo sinoc najbrze stizao do gola Slobode? Pa preko tog istog Veselinovica. On je imao daleko najvise sprinteva od nase polovine do njihovog gola. To je cinjenica. Mislim da je uz Sadikovica iz veznog reda i pretrcao najvise. Zaboravlja se njegova pomoc u fazi odbrane, pa zapocinjanje akcija i polukontri po njegovoj strani. Pa Osim ga je u drugom poluvremenu poslao da igra malo na strani Asima Zeca, pa ga opet vratio na lijevu. Znaci, da mu je Veselinovic bitan igrac. A bitan je jer je - igrac tempa. Uz sve mane, mi ih nemamo mnogo. Lakse je igrati beka preko Veseliniviceve strane, jer se on bar krece, otvara prostor, dok Zec sa drug stran igra staticno, ne omogucava mnogo ulazaka iz drugog plana. I to treba imati u vidu. Veselinovic bi bio mnogo korisniji da igramo sa dva spica, a on krilnog veznjaka. Ali, dok ne dodje bolji koji moze i da trci vise i da realizuje bolje trener ga forsira. Po meni - rezonski. Mada nema odgovarajuce reaizacije. Stanic po meni dobar. Stabilan. A to treba zadnjem redu. Bolji nazad nego naprijed. Stevanovic? Borben, ide naprijed kad god moze. Brz za Zeljine uslove. Sa probojnijim krilom imao bi i vise ulazaka. Samo zadnji pas! I cijele ove price nece biti.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 18 avg 2019, 19:20

Rokoko87 je napisao/la:
Ovdje me momci znaju već par godina i nikad se ni sa kim nisam zakačio, uvijek sam poštovao tuđe mišljenje i uvažavao što npr irfo misli da je Stanić bolji od Siniše, dok Ljoze obrnuto.

Hocu,cim prstanes pisat lazi.
23

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 18 avg 2019, 19:23

Rezonovanje je ufatit se dva igraca i derat jedno te isto. Sad je Srdjan i Asim, a prekosutra ce biti Dado.

To je poenta samo jer je Srdjan smrdan, a Asim papak koji stavi prst u nos ili uho. Aha ok, izvini.
To sto smo prvi, nikom nista...

Haj da smo mi 10, pa pisati o tim igracima bilo bi mi ok..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 18 avg 2019, 19:26

GOAT je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:

A vala mogao bi i ti prestati da nas brukas djecijim prepucavanjem na drugim temama

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 avg 2019, 19:28

Bezideja je napisao/la:

Rezonovanje je ufatit se dva igraca i derat jedno te isto. Sad je Srdjan i Asim, a prekosutra ce biti Dado.

To je poenta samo jer je Srdjan smrdan, a Asim papak koji stavi prst u nos ili uho. Aha ok, izvini.
To sto smo prvi, nikom nista...

Haj da smo mi 10, pa pisati o tim igracima bilo bi mi ok..
Haveru pogubio si se, to što tamo neko piše za Srđana i Asima što si naveo nije moj problem.
Ja govorim generalno da su to dvije najslabije karike u našoj prvoj postavi i ne znam što ti meni pripisuješ neke druge stvari.
I bolje je sad uvidjeti to nego kada kola krenu niz brdo, ako krenu, a nadam se da neće.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 18 avg 2019, 19:30

Mamlaz je napisao/la:
GOAT je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:

A vala mogao bi i ti prestati da nas brukas djecijim prepucavanjem na drugim temama
Zanimljiva su pojava ovi pitari.Cuj mamalaz hahaha mogo si nesto ofirnije tipa focak.
23

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 18 avg 2019, 19:35

Pa bas je slucajnost da tamo neko pise o smrdanu i asimu i to se ovdje svs isto vrti. Kad se tamo zavrti umjesto smrdana o Dadi i ovdje ce.
Nisam se ja pogubio nego se vi gubite. I haj da trolamo vise temu, samo vi nastavite.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 avg 2019, 19:38

To što ti pratiš onaj tamo forum također nije moj problem, ja sam to davno prestao raditi.
Niko ovdje nikome neće i ne može nametnuti neko mišljenje, ma koliko god pokušavao.
Ja Stanića uopće ne gledam kroz prizmu prelaska u Zrinjski, gledam ga kao trenutnog igrača našeg kluba koji nije igrač za prvih jedanaest, baš kao ni Asim.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 18 avg 2019, 19:42

Da tako gledas gledao bi onda i Sinisu koji je isto kriminalan kao Stanic. Itd..

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 avg 2019, 19:44

Da ti čitaš postove pažljivo, bez ranog prejudiciranja znao bi o čemu je riječ.
Ni Veseli ni Siniša nisu prevage, ali su konkretniji od ova dva o kojima diskutujemo, parafraziram svoje riječi.

Dakle, niko nije rekao da Siniša nema svojih mana, naprotiv, ponekad mi se ni on ne sviđa, bilo je i postova u kojima sam ga napadao pogotovo kad je bio totalno van forme, ali sad je konkretniji od partnera na suprotnoj strani.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 18 avg 2019, 19:46

Pa sta onda da promjenimo komplet tim 5kolo. Desnog beka, lijevog beka, desno krilo, stopera, Dadu izbacimo i dovedemo pet novih igracina. Haj dobro... Izvini..

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 18 avg 2019, 19:51

@Goat, ne mozes se tako provjerenim ljudima sa teme obracati a posebno raji kao @Rokoko koji je pisao kad nas je pet na temi bilo. Nemoj to care raditi, nema potrebe za agresivom.

Nije uopste bitno ko je u pravu a nije niko u pravu jer vam je trenutna prica glupa ko qurac. Nije vrijeme da navijaci glume strucnjake i pisu negativno o Zeljinim igracima jer nam treba podrska kao nikad prije. Posebno nije vrijeme i nece nikad biti da se navijaci koji iznose svoje misljenje usutkavaju ili nedo Bog da ih se vrijeđa. To ko misli da moze zayebo se, nemojte se sa tim zayebavat.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 avg 2019, 19:53

Koji level diskutovanja, nevjerovatno :lol:
Maloprije napisano.
, dok bi se tu nekako mogli provući Veselinović i Stevanović jer su ipak nešto konkretniji od prethodno navedenih.
Ali hajde, nastavi ti sa tom svojom nekom politikom i stvaranjem imaginarnih neprijatelja na drugom forumu, jedino si to i naučio...

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 18 avg 2019, 20:17

@Goat e sad si me bas isfuro, jao kako sam se sjebo, optereceni balo balavi .prava curica

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 18 avg 2019, 20:26

Bezideja je napisao/la:Da tako gledas gledao bi onda i Sinisu koji je isto kriminalan kao Stanic. Itd..
Sinisa nas nije izdao kao Stanic, a i izgara na terenu zbog toga se jos trpi

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 18 avg 2019, 20:40

Mamlaz je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Da tako gledas gledao bi onda i Sinisu koji je isto kriminalan kao Stanic. Itd..
Sinisa nas nije izdao kao Stanic, a i izgara na terenu zbog toga se jos trpi
Upravo sam o tome pisao. Ovdje uopce nije bitno kako igra Stanic nego je bitno da je neki debil napisao da je smrdan i tako misli pola foruma. A igracki kvalitet, kako se uklapa u ekipu, to nije bitno.

Mislim osporavati sastav treneru koji je osvojio skoro sve trofeje u nasem klubu, ne da je smijesno, nego presmijesno.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 18 avg 2019, 20:45

Mamlaz je napisao/la:@Goat e sad si me bas isfuro, jao kako sam se sjebo, optereceni balo balavi .prava curica
Isto vazi za sve.

Ovih par postova je upravo ono sto dušmani žele da se dešava. Ok, bude trenutaka kada se reaguje impulsivno ali nam ne smije preći u naviku. Shvatite ovo ozbiljno jer nije ni malo naivna tema, valjda smo nesto naucili u zadnjih par godina.

Mi smo Željini Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 avg 2019, 20:47

GOAT je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:

Kakve lazi pise, pojasni?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrammm1921, Hrasno15, MrkiMedo, Orvel i 48 gostiju.