I kad onaj lik nazove i ubjeđuje Jajana da je srbin

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ona unjara neka?Osim13 je napisao/la:Jeste vidjeli reklamu za HM Musić viljuškare![]()
Pa ide ona neka sisulja kroz neko gradilište a one lole za viljuškarima spuštaju sunčane da je izmjereHeller je napisao/la:Ona unjara neka?Osim13 je napisao/la:Jeste vidjeli reklamu za HM Musić viljuškare![]()
BiH narkomani su sa druge planeteOsim13 je napisao/la:Šta kae ovaj na slučajevi x sanjao brojeve za bingo izađe iz kuće sa 10k vrati se sa 10 kermi hahahahahhaha
Fikret Hadžić zvani Hadžija.Kulesza je napisao/la:BiH narkomani su sa druge planeteOsim13 je napisao/la:Šta kae ovaj na slučajevi x sanjao brojeve za bingo izađe iz kuće sa 10k vrati se sa 10 kermi hahahahahhaha![]()
Ima jedan lik sa iste serije "Ubio sam dvojicu, trojicu a i četvrtog bi da mi nije pobjego"
Pa s obzirom da je od države dobio 15k eura bolje mu je ovako ispaloASD je napisao/la:Kaže, da su ih makar po 10 maraka kaznili.Osim13 je napisao/la:Nemoj Hadžija više molim te nećemo te više
- E i nećete
Hadžija nije narkoman, Hadžija je radišan čovjek kojem su seljacine i divljači uništili život a država nije kurcem mrdnula.Kulesza je napisao/la:BiH narkomani su sa druge planeteOsim13 je napisao/la:Šta kae ovaj na slučajevi x sanjao brojeve za bingo izađe iz kuće sa 10k vrati se sa 10 kermi hahahahahhaha![]()
Ima jedan lik sa iste serije "Ubio sam dvojicu, trojicu a i četvrtog bi da mi nije pobjego"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.