Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
shit happens, samo se moraju koncentrisati, nema izvlacenja na povrede sada, jos samo kada se TV vrati sve ce biti odlicno 

Ko se izvlači, ne treba se izvlačit nikako i u bilo čemu, al jbg.YNWA i ja brojimo koliko ima povrijeđenih u EPL-u sad 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
						- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:TV, Diaby, RVP, Ramsey, Denilson, Almunia, Fabregas ( lakša povreda ), Arshavin ( virus ), Nasri ( lakša povreda )....
 I neće igrati protiv Wolvesa ?
  I neće igrati protiv Wolvesa ?Re: Arsenal
Prvih, ček dok izbroj, 6, neće 99% igrat, dok Fabregas, Arshavin i Nasri bi trebali se nać u kombinacijama za prvih 11 al ništa nije sigurno.

S obzirom koliko je povrijedjenih igraca, mozemoreci da je engleska liga trenutno kao Kosovo polje

NE DAJTE MI LAGAT' !!!
						- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako ne bude ni njih teško će Arsenal do pobjede.

Ma vjerovatno će bit, al...to je veča mogučnost ponovo da se povrijede.

Evo jedna od velikih nada Arsenala, JET !
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Neka njega, al držimo se mi sada RVP-a, Chamacka....  

vjeruj mi njeg se mora gurati u prvi tim, lik je poceo kao stoper, da bi igrao kao defanzivni vezni, pa centralni, pa ofanzivni(sto sad i najbolje igra, iako je sad na krilu) pa spic pa krilo, covjek sve ubjedljivo igra, jos samo na beku nije proban i kao golman, mada ni za ovo beka nisam siguran...GunnerS je napisao/la:Neka njega, al držimo se mi sada RVP-a, Chamacka....
Ne branim da se proba, al dosta probanja i guranja u prvi sastav mladih ljudi u EPL-u. Ima FA i Carling Cup pa nek se tu robaju 

razumijem te u potpunosti, ali ovaj zasluzuje sansu, on mi je jedan od drazih igraca u arsenalu, jos plus sto je domaci, jak ko vol, covjek ima sve, nije spor a dobro dribla, i uostalom to guranje je ucinilo jacka skoro pa nezamjenjivim igracem, covjek je ovaj dio sezone bolje odigrao od cesca...GunnerS je napisao/la:Ne branim da se proba, al dosta probanja i guranja u prvi sastav mladih ljudi u EPL-u. Ima FA i Carling Cup pa nek se tu robaju
za jeta samo govori :
Da je izvanserijska klasa Thomas dokazuje iz utakmice u utakmicu, a ove sezone je u šest nastupa postigao 10 golova uz pet asistencija.
mislim da je preletio rezerve i bilo bi mi zao da propadne, a ima potencijal, jos covjek radi, ne prigovara i u arsenalu je od 7 godine... covjek je meni se cini jaci od svih u nasoj ekipi a takav nam treba

Heh, pa ako iko podržava Wengera ja sam, tako da. Vjerujem u njega i to puno. Al mislim da nemože on odmah u vatru, neka njega na klupi pa kad bude riješena utakmica nek uđe. 

tu se slazem sa tobom, kad je rijesena i njemu je lakse a samo mu treba malo samopouzdanja.. volio bih da veceras bude na klupi, s obzirom na reputaciju tima protiv kojeg igramo, trebace nam malo snage... vidi meni je najdrazi igrac bergkamp i volim igrace sa tehnikom, koji sve rjesavaju tehnikom i driblingom, ali ovaj je zivotinja bas igrac kakav nam treba, nesto kao adams svojevremenoGunnerS je napisao/la:Heh, pa ako iko podržava Wengera ja sam, tako da. Vjerujem u njega i to puno. Al mislim da nemože on odmah u vatru, neka njega na klupi pa kad bude riješena utakmica nek uđe.
 (samo razlika u pozicijama iako i ovaj moze u odbrani )
 (samo razlika u pozicijama iako i ovaj moze u odbrani )Re: Arsenal
Možda se on treba oprobat na poziciji defanzivnog veznog, kao Viera  Sličan je njemu
 Sličan je njemu  Dugonog, dobra tehnika, dobra završnica, čelav, crnac
 Dugonog, dobra tehnika, dobra završnica, čelav, crnac 

Sličan je njemu
 Sličan je njemu  Dugonog, dobra tehnika, dobra završnica, čelav, crnac
 Dugonog, dobra tehnika, dobra završnica, čelav, crnac 
Pa sta je ovo kod vas, pomor, jbt pola ekipe povrijedjeno...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Chamakh najavljuje goLijadu  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.