FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Laznjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 18 avg 2019, 14:49

Orangina85 je napisao/la:Ako znas nekoga u Turkishu ovdje pitaj je li odobreno bilo sponzorstvo. Isto, kao sta ti daju info iz kluba, pitaj kad je istekao ugovor s njima a kada je produzen pa bi vidio sa smo polusezonu nosili dzaba logo Turkisha na dresu.
Dinokio jesi to ti?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 18 avg 2019, 14:51

Laznjak je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Ako znas nekoga u Turkishu ovdje pitaj je li odobreno bilo sponzorstvo. Isto, kao sta ti daju info iz kluba, pitaj kad je istekao ugovor s njima a kada je produzen pa bi vidio sa smo polusezonu nosili dzaba logo Turkisha na dresu.
Dinokio jesi to ti?
Gluho i daleko bilo...pu, pu, pu

Pomakni se s mjesta :mrgreen:

Gdje me s njim nadje jeboga zivot, evo mi nije dobro. Zbog njega ne volim ni sto nam je BBI sponzor :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 avg 2019, 14:54

ado-hz je napisao/la:Auuuuu ako nam ovaj igrac potpise ovih dana, prosjek na svakoj tekmi ce biti 8000 samo zbog njega :opaopa:
Ma Ronaldo kad bi nam dosao, a ne 'taj' igrac mi opet ne bi imali prosjek 8 milja na Kosevu ;) :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 avg 2019, 15:07

Laznjak je napisao/la:
Dinokio jesi to ti?
ma menadžerčić nečiji
vazda protiv uprave/kluba a na strani igrača
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 18 avg 2019, 15:10

Denchi je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
Dinokio jesi to ti?
ma menadžerčić nečiji
vazda protiv uprave/kluba a na strani igrača
Samo na strani Kluba...sta imam prigovoriti igracima kad smo uzeli duplu krunu. Kad zasluze kritiku dobice je, sve prema zaslugama

Bordeaux46
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux46 » 18 avg 2019, 15:11

sutra bih krenuo Kovačević, Lazić, Šerbečić, Šabanović, Letić, Gavrić, Đokanović, Hebibović, Milanović, Guzina, Handžić.
Tatar, Velkoski i Ahmetović s klupe pa po potrebi ih ubaciti i eventualno zamijeniti Đokanovića s Mustafićem.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 avg 2019, 15:13

Orangina85 je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Ne kasni plata, plata se iplacuje svako 3 mjeseca. Znaci u spt ce dobiti za 3 mjeseca.

Nek izgori sve za derbi i proslavu titule. Bez veze je paliti peotiv zvjezde, dodje nas 800 kazna 5 milja.
Hocete li prestati lagati za svako 3 mjeseca. Nikada igraci nisu pristali na to i poslije ove situacije pred pripreme Sabrina je obecala igracima da ce odsad ici svaki mjesec plata i da ce biti do 15. ili 20. u mjesecu. S obzirom da je slagala po ko zna koji put sad se ne javlja na telefon

Isto je ovo i za marketing sto je neko napisao. Poslije Poture je uhljebljen lik koji nikakve skole nema za marketing a pored njega jos 4 zaposleno sve na inicijativu Bukovice. Vidio je valjda to i Jahic pa iskoristio da napravi sebi malo posla u firmi i prodao klubu na leasing 35 auta za koje se sad bacaju spinovi da je sponzorstvo a istina je da je Porsche dao 5 milja KM sponzorstva.

Ne pricaj kad ne znas.
Sponzori su finansirali automobile... Uostalom, uvijek se zeli nesta podmetnuti vise nego treba.

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 18 avg 2019, 15:19

nije istina, ugovor je potpisan malo vise od mjesec dana nakon isteka postojeceg, kasnjenje je nastalo iz administrativnih razloga. nema potrebe da siris lazi, ne znam zasto nam treba sve ovo, nakon takve sezone napravili smo izvjestacen negativitet prema svemu, jedni seru husrefu, drugi je.bu istok i zapad, treci kazu da uprava opet krade, koji je vama ku.rac!? aktuelni smo prvaci i osvajaci kupa, odlican start u prvenstvu, s obrazom nastupili u evropi, oremus i serbecic dosli, kova i andrej produzili, sta hocete koje pic.ke materine, povazdan sjedite i ispijate kafe i svu pamet svijeta pokupili.
Zadnja izmjena: thebosniak, dana/u 18 avg 2019, 15:33, ukupno mijenjano 2 puta.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 avg 2019, 15:26

Inijesta je napisao/la:Za sta lazem , za novog uhljeba u marketingu ili za plate igracima za sta zna cijeli grad ?

Jest bas ga mrze toliko da od usta odvajaju i idu da bodre klub dok vas vecina drka **** preko tv prijenosa
Baklje jesu problem pogotovo ovo na evropskoj, i tom problemu treba se na drugaciji nacin pozabavit( dogovorom sa grupom), a ne ovim huskanjem na njih pa da ih takvi kao ti nazivaju mrziteljima kluba , puno vecih problema u klubu ima od toga vjeruj mi
Dzaba ti je pricati moj Inijesta kad oni ne zele da cuju.

Uprava ima 80 uposlenih, a iduca najveca uprava nekog kluba je duplo manja. Dakle 40 ljudi mjesecno po 2 milje (sa doprinosima i sve ostalo)=80K
To je samo dodatni visak, da ne govorimo sto ih ima 8 u marketingu od tih 40 preostalih. Time bi jos uvijek imali najvecu upravu (nakon sto se prepolovi).
Kakve igrace mozes dovesti za milion godisnje ? Bolje dovesti nekog "specijalistu" za engleski i uhljebiti ga u upravu.

Ovdje na forumu ocigledno ima 3-4 lika koji su u funkciji uprave i ne rade to iz ljubavi. Sve to kosta.
Cim neko dovede nesto u pitanje oko kluba, javlja se copor i to blokira. Kakva nam je situacija u klubu mjerim po broju prijava novih forumasha.

Da nam nije Tan nabacio jake sponzore, kako bi inace zatvarali budjet, a to je posao uprave. Lokalni dio uprave koja se bavi poslovnim dijelom je jako malo doprinjela.
O Tanovom pokrivanju miliona duga necu da spominjem jer to je kao normalno. Po nekim pricama mi nismo ni blizu da budemo finansijski samo-odrzivi a to je bio jedini Tanov cilj.

Uprava treba rascistiti sa savezom zasto se baklje vise kaznjavaju od podrske fasizmu.
Uprava treba stititi interese kluba kad nasim rivalima sudije stele titule.
Uprava treba ganjati solidne pare od drzave a ne ona crkavica (Novo Sarajevo daje pare i u privatne ruke i gradi privatne projekte), a nasi ne mogu ubijediti drzavu da ulaze u svoje (drzavno) vlasnistvo.
Uprava treba ganjati da se nastavi sa kampom.
Kao sto Pantelija rece - opste je poznato da se veca suma para ne moze tek tako prebacivati i da je normalno da ce posiljaoc traziti garancije. Pa kad je to sve normalno onda se to trebalo ganjati ranije (cim se prvi put spomenula prodaja Tan-Nam), a ne cekati Skupstinu i biti kao iznenadjen.

Ono o platama svaka 3 mjeseca je nadam se vic, jer nikad to nisam cuo ni u Sarajevu ni u inostranstvu. Ljudi sa nizom kvalifikacijom na zapadu dobiju platu sedmicno ili dvo-sedmicno a akademski obrazovani platu mjesecno plus samo rijetki i bonuse na kraju godine (kesh ili dionice). Nikad 3-mjesecno.

O predugim pregovorima sa Husrefom, kasnjenju plata, kasnom odlasku na pripreme je nesto za sta odgovara samo uprava.
Evropu smo zato popusili i prije izvlacenja Celtica. Plus sve ove povrede koje nisu normalne.

E kad sve to srede onda treba sjesti ljudski sa navijacima i naci dogovor sa Hordama da se baklje ne ubacuju u teren a topovske mogu preskociti skroz. NIje red pljuvati najzagrizenije navijace jer takve nema niko u drzavi i treba ih malo i postovati. Siguran sam da su i oni spremni na dogovor ali ako moze ljudski. Ali vaditi se preko ledja Hordi je blago receno bezobrazno. Pogotovo ako se uzme u obzir gore navedeno.

Sada ce se kerovi baciti da liniju po liniju demantuju ovaj post.
Srecom raja ovo konta svakako, ali u ime pozitive se ovo ne spominje osim par njih.
Ne bih ni ja da nisu iz kluba 2 saopstenja protiv Hordi napisali da bi oprali svoju nesposobnost.
P.S.
Nemojte o duploj jer da nebi Hadzica cekali bi je mi jos 20 godina iako smo ekonomski najjaci u drzavi.
U odnosu na uslove koje imaju, Zrinjski, Radnik, Mladost i jos par njih postizu puno bolje rezultate.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 18 avg 2019, 15:32

Meni je jedan fudbaler reko to za plate, nas najbolji igrac ove sezone.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 18 avg 2019, 15:33

kengur je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Za sta lazem , za novog uhljeba u marketingu ili za plate igracima za sta zna cijeli grad ?

Jest bas ga mrze toliko da od usta odvajaju i idu da bodre klub dok vas vecina drka **** preko tv prijenosa
Baklje jesu problem pogotovo ovo na evropskoj, i tom problemu treba se na drugaciji nacin pozabavit( dogovorom sa grupom), a ne ovim huskanjem na njih pa da ih takvi kao ti nazivaju mrziteljima kluba , puno vecih problema u klubu ima od toga vjeruj mi

Uprava ima 80 uposlenih, a iduca najveca uprava nekog kluba je duplo manja. Dakle 40 ljudi mjesecno po 2 milje (sa doprinosima i sve ostalo)=80K
To je samo dodatni visak, da ne govorimo sto ih ima 8 u marketingu od tih 40 preostalih. Time bi jos uvijek imali najvecu upravu (nakon sto se prepolovi).
Kakve igrace mozes dovesti za milion godisnje ? Bolje dovesti nekog "specijalistu" za engleski i uhljebiti ga u upravu.

Ovdje na forumu ocigledno ima 3-4 lika koji su u funkciji uprave i ne rade to iz ljubavi. Sve to kosta.
Cim neko dovede nesto u pitanje oko kluba, javlja se copor i to blokira. Kakva nam je situacija u klubu mjerim po broju prijava novih forumasha.

Da nam nije Tan nabacio jake sponzore, kako bi inace zatvarali budjet, a to je posao uprave. Lokalni dio uprave koja se bavi poslovnim dijelom je jako malo doprinjela.
O Tanovom pokrivanju miliona duga necu da spominjem jer to je kao normalno. Po nekim pricama mi nismo ni blizu da budemo finansijski samo-odrzivi a to je bio jedini Tanov cilj.

Uprava treba rascistiti sa savezom zasto se baklje vise kaznjavaju od podrske fasizmu.
Uprava treba ganjati solidne pare od drzave a ne ona crkavica (Novo Sarajevo daje pare i u privatne ruke i gradi privatne projekte), a nasi ne mogu ubijediti drzavu da ulaze u svoje (drzavno) vlasnistvo.
Kao sto Pantelija rece - opste je poznato da se veca suma para ne moze tek tako prebacivati i da je normalno da ce posiljaoc traziti garancije. Pa kad je to sve normalno onda se to trebalo ganjati ranije (cim se prvi put spomenula prodaja Tan-Nam), a ne cekati Skupstinu i biti kao iznenadjen.

Ono o platama svaka 3 mjeseca je nadam se vic, jer nikad to nisam cuo ni u Sarajevu ni u inostranstvu. Ljudi sa nizom kvalifikacijom na zapadu dobiju platu sedmicno ili dvo-sedmicno a akademski obrazovani platu mjesecno plus samo rijetki i bonuse na kraju godine (kesh ili dionice). Nikad 3-mjesecno.

O predugim pregovorima sa Husrefom, kasnjenju plata, kasnom odlasku na pripreme je nesto za sta odgovara samo uprava.
Evropu smo zato popusili i prije izvlacenja Celtica. Plus sve ove povrede koje nisu normalne.

E kad sve to srede onda treba sjesti ljudski sa navijacima i naci dogovor sa Hordama da se baklje ne ubacuju u teren a topovske mogu preskociti skroz. NIje red pljuvati najzagrizenije navijace jer takve nema niko u drzavi i treba ih malo i postovati. Siguran sam da su i oni spremni na dogovor ali ako moze ljudski. Ali vaditi se preko ledja Hordi je blago receno bezobrazno. Pogotovo ako se uzme u obzir gore navedeno.

Srecom raja ovo konta svakako, ali u ime pozitive se ovo ne spominje osim par njih.
Ne bih ni ja da nisu iz kluba 2 saopstenja protiv Hordi napisali da bi oprali svoju nesposobnost.
P.S.
Nemojte o duploj jer da nebi Hadzica cekali bi je mi jos 20 godina iako smo ekonomski najjaci u drzavi.
U odnosu na uslove koje imaju, Zrinjski, Radnik, Mladost i jos par njih postizu puno bolje rezultate.
:bow:
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 avg 2019, 15:35

Kamuflazn je napisao/la:Meni je jedan fudbaler reko to za plate, nas najbolji igrac ove sezone.
Jel onaj što stalno pod injekcijama igra :kafa:

Bordeaux46
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux46 » 18 avg 2019, 15:40

kengur je napisao/la:

P.S.
za plate znam da su se isplaćivale tromjesečno (sumnjam da je ugovorom dogovoreno). 100% provjereno da su igrači dobijali pare svaka tri mjeseca sve do onog s bojkotom priprema. Da li je poslije toga promijenjeno, ne znam. Da uprava radi odličo posao - ne radi. Mora se napredovati. Po meni su bolji od svih prijašnjih. Moramo i mi kao navijači, tu mislim na sve tri tribine, napredovati. dobro je dok je sportski rezultat najbolji dio poslovanja kluba. Podjele nikom neće nništa dobro donijeti, trebamo biti svi zajedno da ponovimo prošlu sezonu, uspostavimo dominaciju. To je jedini pravi put do ozbiljnog europskog rezultata, a redovni uspjesi u Europi donose pare i tu samoodrživost finansijsku.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 18 avg 2019, 15:47

Kamuflazn je napisao/la:Meni je jedan fudbaler reko to za plate, nas najbolji igrac ove sezone.
guzina? :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 avg 2019, 15:58

Dosao sam do uprava ima 80 uposlenih :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 avg 2019, 15:58

16022019 je napisao/la:Nema to veze sa ovim sto prave kazne, ovdje pisem o drugim stvarima kako se pravdaju jer nije prosla transakcija koja je upitna. Cuo si ovdje da to ne ulazi u budjet kluba znaci Ilijevski i kompanija moraju naci pare za kazne a oni nisu sposobni bez vecinskog vlasnika da donesu marke u klub. O bakljama i ostalim stvarima ima tema ovdje pricam o njihovom radu. Da ne pricamo o tome ko sve o trosak kluba putuje sa ekipom na gostovanja po evropi... Dovoljno ti je da vidis ko je sve stigao u Borisov i skontas mnoge stvari. Na Celtiku nije bilo kazne pa sto taj novac poslije utakmice nisu iskoristili da dovedu pojacanja koja su nam bila potrebna... Suplja prica njima manje.
POJACANJA , POJACANJA . Realno samo Kovacevic,Serbecic,Lazic i Tatar su ok , dakle treba nam 7 POJACANJA za prvih 11 . Malo realnosti . Za tih 7 igraca ti treba 7 millE . Doveli solidne igrace Oremus,Letic,Gavric,Milanovic pa i Guzina . Dvojicu mozda za prvih 11 , ostale za klupe (kartoni,krace povrede). Plate treba davati Pidri,Stanojevicu,Rahmanovicu i na to treba dovesti jos 3 Oremusa po 10-12 milja i kad se ovi vrate imas rusvaj od 30 igraca.
Lijepo receno da je orijentacija kluba oslanjanje na SOPSTVENI KADAR . Za to SOPSTVENI KADAR treba nam jos 2-3 godine . Odjednom Djokanovic ne valja , pa sto ga hvaliste poznavaoci igre. Kosta Akademija i treba , to je put Ajax-a za bh uslove .
Kad te drugi nisu shvatali meni su se svidjala neka tvoja razmisljanja. Sta sad to znaci Ilijevski & comp. trebaju naci pare za kazne . Naravno da ce ih morati naci , pa necu ja . Je li ti to mjenjas pricu . Ok je i to . Ko je to bio u Borisovu , reci nam,ako je neko neopravdano . Mozda djeca poslovnih partnera. Ne branim ja nikog , ali otvori nam oci dokazima .Palili yebiga , mlijeko se prosulo , platit ce neko.Bolje da nije , razgovor jedino moze pomoci .
Ono sto je bitno je da je 95% navijaca FKS zadovoljno sa voljnim momentom,sa otporom ozbiljnim ekipama i to sve u nenormalno otezanim uslovima. Ja koji ne volim Husrefa mu kapu skidam do poda za ovih 7 utakmica. Samo ovako nastaviti i bit cete presretni (mislim na navijace). Kondiciono ravnopravni sa Bate B..12 kornera ,24(5) udaraca na gol. Pustiti Husrefa i SS da nastavi ovim putem i svi koji vole FKS ce biti zadovoljni. Naravno da bi Husref , Ti i ja voljeli Modrica u FKS , malo sutra.Nikako mi iz glave ne izlazi Husrefova izjava poslije povratka iz Glagova:
"NAUCILI SMO MNOGO TOGA , MI u SS i IGRACI" sta je to ne znam , ali mi se cini da je dobar i ispravan put. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 18 avg 2019, 16:03

Memara je napisao/la:Ova uprava ne yebe male horde ni 1% :kafa:
Vidjeli smo na primjeru trenera... @kamuflazn legendo ima li gdje Oremusa ?
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2019, 16:04

16022019 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Sve dok ovim PDFom vlada strah od pojedinca, nikad ovdje zdrave rasprave.
Razlog straha nezz iskreno i ne zanima me, ali je evidentan cim i administratori, i moderatori pa i urednik dopusta da na temi FKS pise lik koji Musemica naziva Usro, koji mu u svakom postu "kandzija mater" , yebe mrtve i zive i sta sve ne...
Imaju admini i ako ustanove da sam ja taj koji pise "usro itd" odmah cu otici sa foruma. Sta tebe to zanima Olovska seljacino, gledaj svoja posla i nastavi da bacas ublehe o pojedinim igracima koje si preko par papaka pokusao ubaciti u klub.
Sve dok na ovom forumu pišu oni koji uporno lažu i koji se glupiraju onda neće biti zdrave rasprave.
1000 puta ponovljena laž neće postati istina i ti ako si uvjeren u nešto u svojoj glavici to ne mora značiti da je istina. Imaš opciju da odeš kao i posljednji put što si najavio kada si me izvrijeđao pa si opet počeo pisati sljedeći dan.
Ovo ti nisu prepucavanja gdje ismijavaš dijete od 14 godina i nećeš mi ti određivati šta ću ja raditi ako ti misliš da je nešto ispravno.
Imaš pravo na svoje mišljenje i imaš pravo da misliš da je ovo @Tobe kao što i ja imam pravo da to izignorišem jer je provjerena laž. Ništa ne podsjeća na njega i na njegov stil pisanja a i namjerno sam provjerio i ip lokacija mu je slična kao i od korisnika @mma_hz i @FCBAYERN dok je na svakom akauntu od @Tobe ip registrovan u jednom te istom gradu u Americi. Zaustavit ću te odmah i reći ću da znam da se to može sakriti ali ima jedan mehanizam koji to može otkriti i to pratim svaki dan. Sve i da se otkrije da je @Tobe nekim čudom onda će dobiti ban u istoj sekundi i ne vidim razlog da ti konstantno izmišljaš neke gluposti i da konstantno pišeš o random stvarima na ovoj temi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 18 avg 2019, 16:05

Uđem na forum i samo se nasikiram kad vidim koliko problema imamo i što je najgore sami ih sebi pravimo. Evo mi ko navijači smo ogorčeni na sve ovo što se piše (ne ulazim u to je li istina i šta je istina). Zamislite onda kako je igračima, te momke treba podržati i skinuti im kapu. Eh da, vjerujem i da ovdje ima par huškaša koji bez razloga dižu tenzije. Smirimo se malo ljudi i idemo pričati o lijepim stvarima. Uprava ako usere malo više valjda im je jasno da će biti otjerani za 10 dana kao što su se tjerale i veće i uglednije prije njih.

Podrška igračima i grla i dlanovi!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 18 avg 2019, 16:18

kengur je napisao/la:

P.S.
Svaka ti je zlatna,bravo kralju :clap: :bow:
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.