FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema to veze sa ovim sto prave kazne, ovdje pisem o drugim stvarima kako se pravdaju jer nije prosla transakcija koja je upitna. Cuo si ovdje da to ne ulazi u budjet kluba znaci Ilijevski i kompanija moraju naci pare za kazne a oni nisu sposobni bez vecinskog vlasnika da donesu marke u klub. O bakljama i ostalim stvarima ima tema ovdje pricam o njihovom radu. Da ne pricamo o tome ko sve o trosak kluba putuje sa ekipom na gostovanja po evropi... Dovoljno ti je da vidis ko je sve stigao u Borisov i skontas mnoge stvari. Na Celtiku nije bilo kazne pa sto taj novac poslije utakmice nisu iskoristili da dovedu pojacanja koja su nam bila potrebna... Suplja prica njima manje.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Tuzno sve to izgleda bgmi.Stroj1946 je napisao/la:Da živimo u normalnijoj zemlji, imamo normalne ljude u opštini, koji su poslovni i ambiciozni, kao u nekim drugim zemljama, to bi se davno moglo uraditi. Sve dogovorom. Jer stadion nije samo stadion, ima tu i drugih popratnih objekata koji su izvor novca. Al đaba kad oni ne vide dalje od svoje fotelje. Nemamo mi ljude jednostavno za veće projekte.Zip je napisao/la:Danas kad se ljudi milionima razbacuju u svijetu fudbala, mi ne mozemo nafatati 20-tak miliona da bi se napravio stadion...
Vjerujem da za tu cifru mozemo napraviti stadion....
Kroz sponzore, i reklame na stadionu se mogu namaci samo takve pare... A imamo i svoja dva vlasnika milijardera, al sumnjam da i oni zele uloziti u nesta st bi neko mogso da koci ili ukrade....
Nadm se da se koluta nesta oko toga, da nisu ssmo price na forumu i po mahali...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nije planirano u budzetu da ces dobiti od evrope kaznu 50k eura min, sto znaci da ce neko morati ispastati, a realno, za te pare od nekog kluba iz nase lige se moze dovesti top igrac, ali ne, hajmo prodat jos nekog posto-poto pa da mozemo opt bakljadu napraviti, pogoditi nekoga topovskim, pa onda po sjeveru skupljati pomoc za lijecenje zbog povreda zadobijenih navijanjem... Mene to stvarno lozi, vise nego da nor damo lazicu sto milja vise da produzi ugovor... Ebo lazica meni kad topovski pored glave krhne ja dozivim transforza_juve je napisao/la:To je ono das prst a on hoce ruku, tako i ovi sto prave nerede. Sta treba uvijek da sute a kazne da stizu, kakav to navijac steti svome klubu?16022019 je napisao/la:Kako iz uprave bacaju sad price o kaznama a do jucer im nije smetalo... Sad nema para "transakcija" upitna tako da cemo naredni period fokus prebaciti na baklje, pa da se moze pravdati njihov "rad" jer nisu sposobni nista sami obezbjediti a to im je posao. Odavno ovako nisu pisali saopstenja kao sad... Dolazilo je i po 10 hiljada kazne za prvenstvo pa su tad sutili jer imalo se... Tuga a najsmjesnije je ovo " od kazne bi doveli pojacanja " hahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
najbolje klub ugasiti samo da se baklje ne gase16022019 je napisao/la:Kako iz uprave bacaju sad price o kaznama a do jucer im nije smetalo... Sad nema para "transakcija" upitna tako da cemo naredni period fokus prebaciti na baklje, pa da se moze pravdati njihov "rad" jer nisu sposobni nista sami obezbjediti a to im je posao. Odavno ovako nisu pisali saopstenja kao sad... Dolazilo je i po 10 hiljada kazne za prvenstvo pa su tad sutili jer imalo se... Tuga a najsmjesnije je ovo " od kazne bi doveli pojacanja " hahaha

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trebo si ti vidjet '92 kad fikne granataAngelDiMaria je napisao/la:Ebo lazica meni kad topovski pored glave krhne ja dozivim trans

Pa veci je problem sto se prijasnje uprave nisu oglasavale po ovom pitanju, nego sto su se sad ovi oglasili. I neka se napokon neko oglasio.
Podrzavam zastitu kluba u svakom smislu. Ma kakva ona bila.
Sve ce se promjeniti kad saznamo kolika je kazna. Sad nismo mozda ni svjesni kakvu cemo kaznu dobiti.
Sve ce se promjeniti kad saznamo kolika je kazna. Sad nismo mozda ni svjesni kakvu cemo kaznu dobiti.
Ali meni nije zao za kazne, svakako su ovi sto pale izvrsili pritisak (sprej) na upravu da ostane onaj pokusaj od trenera, tako neka se sada izmedju sebe dogovaraju, ja svakako ne palim...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Osuđujem baklje i ostalu pirotehniku u evropi. To se nije smjelo desit. Osuđujem pojedince koji su to uradili. Grupu djelimično iz razloga što se moglo a nije spriječilo (primjer Levski). Podići svijest u vezi tog za evropu ubuduće.
Dalje, topovske nikako ne podržavam jer ugrožavaju sigurnost ostalih. Baklje će se uvijek paliti u ligi, hajd ne smeta mi to puno sve dok iste i "izgore" na tribini. Svako ubacivanje u teren i na tartan stazu osuđujem.
Velika je greška to što se desilo u evropi, nadam se da ćemo ubuduće biti pametniji i svjesniji, za to nemamo opravdanje.
Što se tiče lige i ovog saopštenja, OK je. Ali bolji da se žale savezu jer kazne nisu za sve iste za isti prekršaj. To me najviše nervira jer izgleda nisu pravila ista za sve.
Kažu da ne planiraju sredstva za kazne u vezi budžeta i da to koči napredak. Uredu za kaznu u evropi, ali kako ne planirate kazne za ligu kad su iste svake godine tu i kad su iste neminovne, nažalost. To je sigurnije nego plaćanje struje i vode.
Dobro, ima tih neplaniranih gubitaka za koje se ne razmatraju za budžet ali isto tako ima i dosta neplaniranih prihoda kao procenat skoro od Duljevića, pa skoro od Cimirota i od ostalih igrača i još od dosta drugih stvari. To takođe ne možeš planirat jer ne znaš hoće li taj igrač napraviti tranafer.
Dalje, topovske nikako ne podržavam jer ugrožavaju sigurnost ostalih. Baklje će se uvijek paliti u ligi, hajd ne smeta mi to puno sve dok iste i "izgore" na tribini. Svako ubacivanje u teren i na tartan stazu osuđujem.
Velika je greška to što se desilo u evropi, nadam se da ćemo ubuduće biti pametniji i svjesniji, za to nemamo opravdanje.
Što se tiče lige i ovog saopštenja, OK je. Ali bolji da se žale savezu jer kazne nisu za sve iste za isti prekršaj. To me najviše nervira jer izgleda nisu pravila ista za sve.
Kažu da ne planiraju sredstva za kazne u vezi budžeta i da to koči napredak. Uredu za kaznu u evropi, ali kako ne planirate kazne za ligu kad su iste svake godine tu i kad su iste neminovne, nažalost. To je sigurnije nego plaćanje struje i vode.
Dobro, ima tih neplaniranih gubitaka za koje se ne razmatraju za budžet ali isto tako ima i dosta neplaniranih prihoda kao procenat skoro od Duljevića, pa skoro od Cimirota i od ostalih igrača i još od dosta drugih stvari. To takođe ne možeš planirat jer ne znaš hoće li taj igrač napraviti tranafer.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
pa to je to što ljudi ne kontaju, tj. ovi što pale, zamisli sljedeće sezone izvučeš finog protivnika, atraktivnog ne znam, al kurko, piromani nam sredili 3 tekme bez publikeZip je napisao/la:Pa veci je problem sto se prijasnje uprave nisu oglasavale po ovom pitanju, nego sto su se sad ovi oglasili. I neka se napokon neko oglasio.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Admine molim te zaustavit opet pljuvanje ovdje po Hordama,juce si zamolio da se prestane sa tim ovdje i otvorio si drugu temu,I Evo sad opet se javlja 5-6 istih naucnika I opet pljuje,ako imaju sta nek dodju na sjever i kazu momcima,a ovdje treba da se prica o drugoj temi kako si i zamolio.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Ma znas koliko Horde zanima sta pisu ljudi na ovom forumu ili bilo kojem drugom. Vidjet ces u narednom periodu koliko su bitni njihovi komentari.
To sam ja i rekao.Denchi je napisao/la:pa to je to što ljudi ne kontaju, tj. ovi što pale, zamisli sljedeće sezone izvučeš finog protivnika, atraktivnog ne znam, al kurko, piromani nam sredili 3 tekme bez publikeZip je napisao/la:Pa veci je problem sto se prijasnje uprave nisu oglasavale po ovom pitanju, nego sto su se sad ovi oglasili. I neka se napokon neko oglasio.
Sve ce se promjeniti kad saznamo kolika je kazna. Sad nismo mozda ni svjesni kakvu cemo kaznu dobiti.![]()
znači ćao posjeti,kartama, euforiji, svemu....tu već možeš govoriti o milionskoj šteti...
Zamisli da smo prosli Bate, i protiv Astane pred praznim tribinama... Ili opet izvuces Celtic sljedece godine, i prazne tribine.
Pa ubit cu se ako bude tako. Mnogi od nas placaju godisnje ulaznice i clanstva, i kruna svega ti dodje kad izvuces atraktivnog protivnika... I ne mozes otici gledati utakmicu zbog pojedinaca... Krivim grupu jer ni u jednom momentu nisu rekli da prestanu.
Ako vec zelis sebi da upropastis ugodjaj, upropasti ga negsje drugo. Onda su trebali otici na sjever BO. Zasto ostalim navijacima koji se broje u hiljadama isto radis.
Mora se poraditi na tome. Ima ovde ljudi koji jedva cekaju da odi na Kosevo ili gostujucu da gledaju Sarajevo. Pa makar to bila milja ljudi, opet je to ljubav.
Svima nama treba biti FKS na prvom mjestu, i izmad svih nas. MORA !!!
komentariše se zvanična objava kluba na klupskoj stranici...ista je bitna navijačima kluba....normalno da štetočinama nije bitno to... 

Ajd sad vrati nazad postove od jutros i reci nam ko pljuje?Sjeverjecudo je napisao/la:Admine molim te zaustavit opet pljuvanje ovdje po Hordama,juce si zamolio da se prestane sa tim ovdje i otvorio si drugu temu,I Evo sad opet se javlja 5-6 istih naucnika I opet pljuje,ako imaju sta nek dodju na sjever i kazu momcima,a ovdje treba da se prica o drugoj temi kako si i zamolio.
Znas li ti uopste razliku izmedju pljuvanja i kritike?
Nijedna ruzna rijec nije recena, vec se kritikuje to sto postoji mogucnost visoke kazne koja moze ostale zaljubljenike u bordo boju da uskrsti spektakl sljed euro utakmicu.
Smiri hormone. Prihvati kritiku, jer kroz istu se mnoge stvari mogu popraviti.
Shvatite da ima ljudi koji ne pate od pirotehnike, kao sto mi jedva mozemo shvaiti vas koji patite za tu furku.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Istim onim ,,navijacima" koji psuju i hebavaju od do i igracima i ssDenchi je napisao/la:komentariše se zvanična objava kluba na klupskoj stranici...ista je bitna navijačima kluba....normalno da štetočinama nije bitno to...

Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Ako ne vjerujete obicnim forumasima sta je dobro klubu, vjerujte onda onome zbog kojih ste tu na sjeveru.
@Sjeverjegovno ako se može pljuvati Husrefu, igračima i upravi, zašto ne i po tkz. grupi HZ?
Ja ili nisam upratio ili ovdje niko nije napisao u vezi baklji.
Najveci problem sa bakljama protiv Batea nisu baklje koje su se palile, vec sto su se ubacivale na teren.
Pa navijaci Legije svaku tekmu u Evropi popale boga oca, ali ne ubacuju u teren, to nas je j.ebalo, ubacivanje kod klupa.
Najveci problem sa bakljama protiv Batea nisu baklje koje su se palile, vec sto su se ubacivale na teren.
Pa navijaci Legije svaku tekmu u Evropi popale boga oca, ali ne ubacuju u teren, to nas je j.ebalo, ubacivanje kod klupa.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Najveci problem je 15-to minutni prekid zbog ubavivanja baklji i topovskih u teren i na klupu gostiju.Lik je napisao/la:Ja ili nisam upratio ili ovdje niko nije napisao u vezi baklji.
I to ce nas dobro kostati.
Da nije bilo HZ (Sprej) i pritisaka na upravu Husref ne bi morali pljuvati jer mu je uprava pripremila tarabu bila, on je jos tu zahvaljujuci istim... I Stanojevic je palio pa se ne bi iznenadio da ga Ilijevski kazni jer on drugacije marke u klub ne moze donijeti.Memara je napisao/la:@Sjeverjegovno ako se može pljuvati Husrefu, igračima i upravi, zašto ne i po tkz. grupi HZ?
Zadnja izmjena: 16022019, dana/u 18 avg 2019, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, macahz, mma_hz, Napapijri, SamoDaKazeem, Venom i 91 gost.