Dok on zaradjuje milione, ti se krij iza tastature i dezuraj na forumu. Dobro ti ide!HankMoody je napisao/la: Da.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dok on zaradjuje milione, ti se krij iza tastature i dezuraj na forumu. Dobro ti ide!HankMoody je napisao/la: Da.
OK, hvala na savjetu.Federer17 je napisao/la:Dok on zaradjuje milione, ti se krij iza tastature i dezuraj na forumu. Dobro ti ide!HankMoody je napisao/la: Da.
Je li živ drug @fanatic. Vidim fino ide ovim "njegovim" igračima. Prcko, Vrana, Beg sveukupno 5 minuta odigrali do sada. Mislim, Begović OK, treba biti pozvan bez obzira na sve, ali ova 2 apsulutno ničim nisu impresionirali. Pogotovo Prcić, koji je odigrao jedino u Rennu nešto i malo u Strazburu.HankMoody je napisao/la:Novi uspjeh Prcka prc prc, nije ni na spisku igrača koji su pozvani za prvu utakmicu sezone, nastavi nas prskati prcko
Ne pratiš temu, pa ti zbog toga nije jasno. Uglavnom, @Moody i @fanatic su 2 jarana koja se očima ne mogu. @Fanatic ima igrače koje "gura" u reprezentacija kao što su Prcić i Vrančić i onda nastane prepucavanje u zavisnosti od toga šta oni urade.Federer17 je napisao/la: Rijetko pisem ovdje, pa je vjerovatno i to jedan od razloga sto se nisam uvjerio. Iako, ove djetinjarije koje konstantno prosipa u vezi (ne)igranja pojedinih igraca su mi dovoljne da zakljucim o kakvom mentalnom sklopu se radi.
Rijetko pisem ovdje, pa je vjerovatno i to jedan od razloga sto se nisam uvjerio. Iako, ove djetinjarije koje konstantno prosipa u vezi (ne)igranja pojedinih igraca su mi dovoljne da zakljucim o kakvom mentalnom sklopu se radi.babino je napisao/la:e moj fedja, ovaj ti je hanko teski slucaj, vjeruj.
ako se vec i sam nisi uvjerio u privatnim porukama:-)
ne znam samo sta ce ako ga prcko opet prsne nekim klubom iz lige 5:-)
Tip mi je ogadio Vrančića i Prcića za sva vremena, a stvarno sam mislio da je nemoguće da mrzim nekog reprezentativca svoje zemlje.Mokes je napisao/la:Je li živ drug @fanatic. Vidim fino ide ovim "njegovim" igračima. Prcko, Vrana, Beg sveukupno 5 minuta odigrali do sada. Mislim, Begović OK, treba biti pozvan bez obzira na sve, ali ova 2 apsulutno ničim nisu impresionirali. Pogotovo Prcić, koji je odigrao jedino u Rennu nešto i malo u Strazburu.HankMoody je napisao/la:Novi uspjeh Prcka prc prc, nije ni na spisku igrača koji su pozvani za prvu utakmicu sezone, nastavi nas prskati prcko
Pročitao sam da Levante želi Radoju, koji je isto tako veznjak, pa bi popularni Prcko mogao i promijeniti klub do kraja prelaznog roka.
Ne pratiš temu, pa ti zbog toga nije jasno. Uglavnom, @Moody i @fanatic su 2 jarana koja se očima ne mogu. @Fanatic ima igrače koje "gura" u reprezentacija kao što su Prcić i Vrančić i onda nastane prepucavanje u zavisnosti od toga šta oni urade.Federer17 je napisao/la: Rijetko pisem ovdje, pa je vjerovatno i to jedan od razloga sto se nisam uvjerio. Iako, ove djetinjarije koje konstantno prosipa u vezi (ne)igranja pojedinih igraca su mi dovoljne da zakljucim o kakvom mentalnom sklopu se radi.
Ma znam da se otprilike radi o tome. Ali, dopustiti da ti neki lijevi (anonimni) lik ogadi nekoga (ko ti nije ni najmanje kriv) do te mjere da ga (ocigledno) prezires, mi je za ne povjerovati.Mokes je napisao/la: Ne pratiš temu, pa ti zbog toga nije jasno. Uglavnom, @Moody i @fanatic su 2 jarana koja se očima ne mogu. @Fanatic ima igrače koje "gura" u reprezentacija kao što su Prcić i Vrančić i onda nastane prepucavanje u zavisnosti od toga šta oni urade.
znaci ipak valenciaHankMoody je napisao/la:Levante doveo Radoju, za Prcića više nema mjesta definitivno.
Poznata prica. E sto se nasmijah svaka ti dala.soko je napisao/la:ovo je malo nako radi reda da se prodrma ekipa a i prcic...tako To ide kada ekipu Stane i Prime puno golova onda se nesta mijenja kao za psihu...prcic tu nije nimalo kriv
Kvalitetna men. agencija je postotka vrijedna ...totasef1 je napisao/la:Mene cudi samo da iako luta godinama, da luta po solidnim ekipama u ligama petice iako ocigledno nema kvaliteta za iste.
prc prc..DrFilgud je napisao/la:Vratio se u Strassburg, ovaj put kupljen.
Drugacije se to gleda u bh paralelnom svemirubabino je napisao/la:prc prc..DrFilgud je napisao/la:Vratio se u Strassburg, ovaj put kupljen.
sta mislis koliko ovih sto se vrte po repki moze samo mastati o ovakvim transferima:-)