FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giljotina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giljotina » 17 avg 2019, 21:36

Ali čuj navijački folklor je baklja. :urnebes: Pa takvim je folklor i bacati stolice, vaditi šipke i ulijetati na teren. :lol:

NAVIJAČKI FOLKLOR - drugo ime za navijačke gluposti.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 avg 2019, 21:40

Ova skretnica ki.ta od ekipe ali opet ih sudije guraju. Sad cist penal ne svira Slobodi, sramota.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 avg 2019, 21:40

ado-hz je napisao/la:Dok se vi svadjate jel treba paliti ili ne treba baklje, ko je pravi navijac a ko nije....treba li zatvoriti sjever....narkomani jesu-nisu...koliko ko godina ima....pored ociju svojih ste slijepi i ne vidite kakvo se zlo vraca!!! Ne vidite ili ne zelite da vidite da su pobijedili Celika, mi nismo.
Da su pobijedili Mladost, jesmo li 100% sigurni da cemo mi pobijediti!?
Da vode sad protiv Slobode i da opet uz pomoc sudija pocinju mutne radnje.
Umjesto da nas u ponedeljak bude 8.000....bice bas 2000(SRAMOTA!!!!)
Ako ove godine nekim slucajem ne daj Boze osvoje titulu...svi cemo biti krivi...zapamtite svako od nas.
Sljedece godine slave 100god qurcevog kluba i sve ce ucititi ako ne ove onda sljedece da osvoje titulu na ovaj ili onaj nacin.
J.ebem vas usta škrbava dozovite se malo pameti i stanimo svi jedan uz drugog!!!!
Ko negativno ista napise na ovo moje dobronamjerno upozorenje nek mi se dobro kurke napusi....ako svi sad me dodjemo pameti necemo nikad!!!!
:thumbup: Upravo to

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 17 avg 2019, 21:46

Nas je evropa malo prikocila, a i povrede!
Ima jos po fino da se igra plus kup!
Sve ce mo mi to posamarati a i ove grbetnjake aBd

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 avg 2019, 21:56

ado-hz je napisao/la:Dok se vi svadjate jel treba paliti ili ne treba baklje, ko je pravi navijac a ko nije....treba li zatvoriti sjever....narkomani jesu-nisu...koliko ko godina ima....pored ociju svojih ste slijepi i ne vidite kakvo se zlo vraca!!! Ne vidite ili ne zelite da vidite da su pobijedili Celika, mi nismo.
Ako ove godine nekim slucajem ne daj Boze osvoje titulu...svi cemo biti krivi...zapamtite svako od nas.
Sljedece godine slave 100god qurcevog kluba i sve ce ucititi ako ne ove onda sljedece da osvoje titulu na ovaj ili onaj nacin.
J.ebem vas usta škrbava dozovite se malo pameti i stanimo svi jedan uz drugog!!!!
Ko negativno ista napise na ovo moje dobronamjerno upozorenje nek mi se dobro kurke napusi....ako svi sad me dodjemo pameti necemo nikad!!!!
Razumijem tvoj strah , koji je uglavnom posljedica velikog broja povreda. Desava se , no i ne izgleda to bas lose. Treba imati u vidu da smo mi njima prosle godine pobjegli 20 bodova. Bitno je da mi idemo utabanim putem , ove tri odigrane su prepisane od prosle godine . Ako dobijemo ove 2 kuci ,bit cemo i malo bolji(obzirom da nam je Gosk otkinuo 2 boda). Ono sto je po meni nas najveci dobitak je neki novi Husref . Nisam ocekivao da ce sa ovako krnjom ekipom odigrati 7 jako dobrih utakmica. Tacno je i to da smo u odnosu na proslu godinu dobili ozbiljniju konkurenciju. Niko od nas ne zeli ozbiljnog Zelju , ali mozda konkurencija i nama donese nesto dobro . Da li cemo dobijati utakmice kao Mladost , nadati se da hocemo,ako ne budemo onda ce biti problem . Dzaba je prica oko posjete , baklji i kojecega drugog . Ne moze se to dekretom rijesiti . Ne zaboravi i da je Zeljo prosuo 2 boda protiv Borca , da su Lazni sa Hadzicem porazeni oba puta u Sarajevu . Slazem se , ako forum ima ikakav uticaj,da nam treba vise medjusobnog postovanja . Uzas je kakve medjusobne psovke razmjenjuje raja . Nije bitno odakle dolazi ili pise na forumu simpatizer ili navijac FKS , svak je dobrodosao . Naravno uz pristojno ponasanje . Vrijedjanje treba stati , nismo djeca , pa on je meni prvi . Bit ce dobro aBd @ado-hz . :thumbup:
PS . Ako meni nesto zamjeras , pokusat cu ispraviti (znam da Ti nesto nisam bitan u tvom navijackom zivotu :rol: ). :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 avg 2019, 22:04

[quote="fera"][quote="Samozdravlje"][quote="fera"]

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 avg 2019, 22:08

Samozdravlje je napisao/la:
Razumijem tvoj strah , koji je uglavnom posljedica velikog broja povreda. Desava se , no i ne izgleda to bas lose. Treba imati u vidu da smo mi njima prosle godine pobjegli 20 bodova. Bitno je da mi idemo utabanim putem , ove tri odigrane su prepisane od prosle godine . Ako dobijemo ove 2 kuci ,bit cemo i malo bolji(obzirom da nam je Gosk otkinuo 2 boda). Ono sto je po meni nas najveci dobitak je neki novi Husref . Nisam ocekivao da ce sa ovako krnjom ekipom odigrati 7 jako dobrih utakmica. Tacno je i to da smo u odnosu na proslu godinu dobili ozbiljniju konkurenciju. Niko od nas ne zeli ozbiljnog Zelju , ali mozda konkurencija i nama donese nesto dobro . Da li cemo dobijati utakmice kao Mladost , nadati se da hocemo,ako ne budemo onda ce biti problem . Dzaba je prica oko posjete , baklji i kojecega drugog . Ne moze se to dekretom rijesiti . Ne zaboravi i da je Zeljo prosuo 2 boda protiv Borca , da su Lazni sa Hadzicem porazeni oba puta u Sarajevu . Slazem se , ako forum ima ikakav uticaj,da nam treba vise medjusobnog postovanja . Uzas je kakve medjusobne psovke razmjenjuje raja . Nije bitno odakle dolazi ili pise na forumu simpatizer ili navijac FKS , svak je dobrodosao . Naravno uz pristojno ponasanje . Vrijedjanje treba stati , nismo djeca , pa on je meni prvi . Bit ce dobro aBd @ado-hz . :thumbup:
PS . Ako meni nesto zamjeras , pokusat cu ispraviti (znam da Ti nesto nisam bitan u tvom navijackom zivotu :rol: ). :bow:
Bitan mi je svaki navijac naseg kluba kojem zelim svu srecu ovog svijeta. Boli me to sto se raspravljamo oko nebitnih stvari trenutno, kao da smo mi ti koji nismo osvojili titulu 7godina pa nam svaki qurac smeta.
Puno je bitnije da se malo okrenemo oko sebe i shvatimo ponovit cu kakvo se "ZLO" vraca.
Gledam utakmicu njihovu i vidim ono cega se bojim od pocetka. SUDIJSKE KRADJE I LAKRDIJU OD UTAKMICE!!!!
Vazno je svim silama i snagom sprijeciti ovaj karcinom da uhvati zamah svoj i da se rasiri, rasprostrani!!!
Da ne bude kasnije kuku majko!!!
A to se radi na ovaj nacin...SLOBODAAAAA....PUSITE SE SVIII NMG VISE DA PISEM....HAHAHAHAHA....GOOOOOOOOLLLLL

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 17 avg 2019, 22:14

Malo je onih koji vole Sarajevo a da nisu osudili glupost HZ iz Zenice. I ja sam jedan od njih, i to vrlo oštro i glasno.
Ipak, pocelo se pretjerivati. Treba nam ta tribina, više nego i jedna. Sa svojih 50+ godina odavno sam na istoku i da ne mogu danas-sutra biti na njoj otišao bi na sjever a ne na zapad. I u pravu su oni što kažu kako je sve više, ustvari, 'neznalica' od 20-25 god. na istoku/zapadu koji su kao 'ostarili' na sjeveru 'navijajuci' godinu-dvije, pa su došli na ozbiljnije tribine da analiziraju igru :facepalm: I uz to su najveci pljuvaci jer šta drugo da rade kad im nije jasno šta se na terenu dešava.
Ne dirajmo sjever, pomozimo im da ojacaju, svima ce biti bolje. A iz sranja ce i sami uciti.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 17 avg 2019, 22:20

:tralala:
brojjedan je napisao/la:Malo je onih koji vole Sarajevo a da nisu osudili glupost HZ iz Zenice. I ja sam jedan od njih, i to vrlo oštro i glasno.
Ipak, pocelo se pretjerivati. Treba nam ta tribina, više nego i jedna. Sa svojih 50+ godina odavno sam na istoku i da ne mogu danas-sutra biti na njoj otišao bi na sjever a ne na zapad. I u pravu su oni što kažu kako je sve više, ustvari, 'neznalica' od 20-25 god. na istoku/zapadu koji su kao 'ostarili' na sjeveru 'navijajuci' godinu-dvije, pa su došli na ozbiljnije tribine da analiziraju igru :facepalm: I uz to su najveci pljuvaci jer šta drugo da rade kad im nije jasno šta se na terenu dešava.
Ne dirajmo sjever, pomozimo im da ojacaju, svima ce biti bolje. A iz sranja ce i sami uciti.
Svaka cast to je pravo razmisljanje
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 avg 2019, 22:24

Ohladila Sloboda ovaj svijet na Grbavici :rol: :rol: :rol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 avg 2019, 22:24

ado-hz je napisao/la:[
A to se radi na ovaj nacin...SLOBODAAAAA....PUSITE SE SVIII NMG VISE DA PISEM....HAHAHAHAHA....GOOOOOOOOLLLLL
@ado-hz , jesi li dobro brate ? OZBILJNO .
Kako malo @ado-hz treba :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jesi li dobro covjece ? :bow: :bow: :bow:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2019, 22:26

Prestic cemo ih i sa tekmom manje haman :rol:

Da hoce i Zrinjski pustiti Sovsica i Kadusica i ide to ko po loju :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 avg 2019, 22:28

Ocigledno da kriminalci sa grbavice u ovoj sezoni igraju u punom sastavu, vec dva kola zaredom guranje od sudija, na ovo treba odmah reagovat i pritisak napravit, ionako ce oni do kraja biti u borbi za trofej
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 17 avg 2019, 22:28

Sarajevo ce ove debile na Grbavici rastaviti od zivota nesto slicno kao prosle sezone.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 17 avg 2019, 22:30

Pavlović je za Erića golman i po! Na Grbavici ćemo ih silovati!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 17 avg 2019, 22:31

Na sugavici ce opet biti : suti,samo suti,suti moj djecace plavi,ponizit cemo ih opet abd
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 avg 2019, 22:32

ado-hz je napisao/la: A to se radi na ovaj nacin...SLOBODAAAAA....PUSITE SE SVIII NMG VISE DA PISEM....HAHAHAHAHA....GOOOOOOOOLLLLL
JAVI SE COVJECE

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 avg 2019, 22:34

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Oj zeljooo zeljanaaaaaaa....nek neko nastavi dalje pjesmicuuuuu :urnebes: :urnebes:

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 17 avg 2019, 22:35

Mi ce mo ove sa sugavice na proste faktore rastaviti

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 avg 2019, 22:36

ado-hz je napisao/la:
:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Oj zeljooo zeljanaaaaaaa....nek neko nastavi dalje pjesmicuuuuu :urnebes: :urnebes:
Hajd Ti sad fino zavrsi onaj pametni post . :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], NazorUso, Rigoletto i 25 gostiju.