Može onda link te vaše stranice na kojoj mislite da će biti prijenos.Mostarwolf1981 je napisao/la:Zbog tehničkih problema medijskog sponzora, Moja Tv, otkazan je prijenos utakmice 5. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Velež i NK Široki Brijeg, koja se igra od 17:30h na Stadionu Rođeni.
#musvdg
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Na FB unesi UG Mostarski rodjeni. Rade live preko mobitela, ali bude to sasvim pristojno i moze se gledati (kvaliteta videa u svakom slucaju bolja nego na MojaTV).
Hajde kontaktiraj @hlive pa neka oni smontiraju svoju opremu i urade prijenos

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- UstanikSBII
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la:Na FB unesi UG Mostarski rodjeni. Rade live preko mobitela, ali bude to sasvim pristojno i moze se gledati (kvaliteta videa u svakom slucaju bolja nego na MojaTV).

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ubila ih hercegovačka vrućina protiv Čelika pa im lijeno opet doći, a sad je puno bolje, lagana 32 stepenaUstanikSBII je napisao/la:a stvarno su neozbiljni! Jel ima netko informacije jeo stvarno tehnički problem ili se vade gov.nari. pa hebo te 3 sata prije tekme i ne možeš to riješiti stvarno je taj BH Telecom za k.

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
To je ipak BH Telecom - jer Sarajevo i Željo su bitniji od nekih tamo sa petokrakom kako je to svojevrsno izvalio jedan omladinac herojske stranke SDA kojeg necu da imenujemUstanikSBII je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Na FB unesi UG Mostarski rodjeni. Rade live preko mobitela, ali bude to sasvim pristojno i moze se gledati (kvaliteta videa u svakom slucaju bolja nego na MojaTV).
Hajde kontaktiraj @hlive pa neka oni smontiraju svoju opremu i urade prijenosa stvarno su neozbiljni! Jel ima netko informacije jeo stvarno tehnički problem ili se vade gov.nari. pa hebo te 3 sata prije tekme i ne možeš to riješiti stvarno je taj BH Telecom za k.
Mostar u srcu, Velež do groba
- UstanikSBII
- Kontakt:
A koda nije zanimljivo gledati komuniste protiv fašistaRASanticeva je napisao/la:To je ipak BH Telecom - jer Sarajevo i Željo su bitniji od nekih tamo sa petokrakom kako je to svojevrsno izvalio jedan omladinac herojske stranke SDA kojeg necu da imenujemUstanikSBII je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Na FB unesi UG Mostarski rodjeni. Rade live preko mobitela, ali bude to sasvim pristojno i moze se gledati (kvaliteta videa u svakom slucaju bolja nego na MojaTV).
Hajde kontaktiraj @hlive pa neka oni smontiraju svoju opremu i urade prijenosa stvarno su neozbiljni! Jel ima netko informacije jeo stvarno tehnički problem ili se vade gov.nari. pa hebo te 3 sata prije tekme i ne možeš to riješiti stvarno je taj BH Telecom za k.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Stvar je u tome što su im sve kamere zauzete zbog SFF-a. Sramota, ali tako je, kako je. Nepoštovanje prema svima koji su planirali gledati Velež.
- najrodjeniji
- Kontakt:
OVO JE ISTINA, popišam im se na crveni tepihtheKuPuS je napisao/la:Stvar je u tome što su im sve kamere zauzete zbog SFF-a. Sramota, ali tako je, kako je. Nepoštovanje prema svima koji su planirali gledati Velež.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Jesmo postali selendra, čuj navijanja, hočemo pobjedu

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Odes li ti ikad na utakmicu ili samo laprdas po forumu nakazo?najrodjeniji je napisao/la:Jesmo postali selendra, čuj navijanja, hočemo pobjedu![]()
![]()

Ajmo momci izdrzati u drugom poluvremenu i upisati prvu pobjedu koja nam je prijeko potrebna.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- najrodjeniji
- Kontakt:
Vidim ti si mi pravo čest na stadionu, ja nakon polufinala kupa bio jednu tekmu prije godinu dana i nemam šta petljat da jesam, za razliku od vas velikih fanova i poznavaoca NOGOMETAANTIFA ! je napisao/la:Odes li ti ikad na utakmicu ili samo laprdas po forumu nakazo?najrodjeniji je napisao/la:Jesmo postali selendra, čuj navijanja, hočemo pobjedu![]()
![]()
![]()
Ajmo momci izdrzati u drugom poluvremenu i upisati prvu pobjedu koja nam je prijeko potrebna.
Aha posteno to sam i ocekivao ratnik s foruma i glavno laprdalo, tastatura huligan najrodjeniji aka musa.najrodjeniji je napisao/la:Vidim ti si mi pravo čest na stadionu, ja nakon polufinala kupa bio jednu tekmu prije godinu dana i nemam šta petljat da jesam, za razliku od vas velikih fanova i poznavaoca NOGOMETAANTIFA ! je napisao/la:Odes li ti ikad na utakmicu ili samo laprdas po forumu nakazo?najrodjeniji je napisao/la:Jesmo postali selendra, čuj navijanja, hočemo pobjedu![]()
![]()
![]()

Poslat cu ti sliku ulaznica zadnjih par sezona pa ces vidjeti na koliko sam utakmica bio, zivio.

- najrodjeniji
- Kontakt:
Musa zna zašto ne ide, isto tako Musa je propustio 3 gostovanja prošle sezone. Slikao bih ti ulaznice, ali mi to damo RAji da nakon što plati put ne mora još i ulaz da plati, SELAM
najrodjeniji je napisao/la:Musa zna zašto ne ide, isto tako Musa je propustio 3 gostovanja prošle sezone. Slikao bih ti ulaznice, ali mi to damo RAji da nakon što plati put ne mora još i ulaz da plati, SELAM
Jesi mozda propustio na forumu imas prosle sezone 30/30 aktivnih utakmica na forumu, najaktivniji si kad treba laprdat i trazit mane klubu i upravi tastatura huliganu.

Evo ja cu ti poslati i ulaznice sa gostovanja pa da mozes drugima prodavati pricu da si bio na istim utakmicama.

- najrodjeniji
- Kontakt:
Fino od tebe što ideš busom sa RAjom, za poštovanje.ANTIFA ! je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Musa zna zašto ne ide, isto tako Musa je propustio 3 gostovanja prošle sezone. Slikao bih ti ulaznice, ali mi to damo RAji da nakon što plati put ne mora još i ulaz da plati, SELAM
Jesi mozda propustio na forumu, najaktivniji si kad treba laprdat i trazit mane klubu i upravi tastatura huliganu.![]()
Eto ja cu ti poslati i ulaznice sa gostovanja pa da mozes drugima prodavati pricu da si bio na istim utakmicama.
Musa da laprda pričao bi svašta još, recimo, ko je i zašto dobio otkaz dan nakon jednog gostovanja prošle sezone kod lozadžije jer je puno pričao

najrodjeniji je napisao/la:Fino od tebe što ideš busom sa RAjom, za poštovanje.ANTIFA ! je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Musa zna zašto ne ide, isto tako Musa je propustio 3 gostovanja prošle sezone. Slikao bih ti ulaznice, ali mi to damo RAji da nakon što plati put ne mora još i ulaz da plati, SELAM
Jesi mozda propustio na forumu, najaktivniji si kad treba laprdat i trazit mane klubu i upravi tastatura huliganu.![]()
Eto ja cu ti poslati i ulaznice sa gostovanja pa da mozes drugima prodavati pricu da si bio na istim utakmicama.
Musa da laprda pričao bi svašta još, recimo, ko je i zašto dobio otkaz dan nakon jednog gostovanja prošle sezone kod lozadžije jer je puno pričao
Kakav bus, msm da je zadnji put RAja busom isla prije 2-3 godine osim BB eto koliko si upucen klaune i nakazo forumska. Nego kreni na koje gostovanje autom, kombijem, busom, vozom kako god. Kad moze dedo Ibro sa toliko godina dolaziti u Vrapcice mozes se i ti pomaknuti sa foruma, cisto prijateljski savjet, a ne da ovdje budes glavno laprdalo i da izigravas negativca preko tastature.
Nego ajmo Rođeni zabiti jos jedan gol da utakmicu uvedemo u mirne vode.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Ajd ne laprdaj hljeba ti, žuti bus, zapali se svako malo 
Dok se neke stvari ne promjene ja na stadion ne idem, ovo sa kartama me samo još više udaljilo, nek naplate i trudnicama jer unose fetuse na tribine duplo
P.S. evo nam autističnog Ede, samo ga primit sad možemo

Dok se neke stvari ne promjene ja na stadion ne idem, ovo sa kartama me samo još više udaljilo, nek naplate i trudnicama jer unose fetuse na tribine duplo
P.S. evo nam autističnog Ede, samo ga primit sad možemo
-
- Kontakt:
Erol sa mobitelom ima bolji snimak nego kvazi profesionalci iz Moje TV - da nije smiješno bilo bi žalosno
Mostar u srcu, Velež do groba
najrodjeniji je napisao/la:Ajd ne laprdaj hljeba ti, žuti bus, zapali se svako malo
Dok se neke svari ne promjene ja na stadion ne idem, ovo sa karama me samo još više udaljilo, nek naplate i trudnicama jer unose fetuse na tribine duplo
Taj zuti bus bio aktivan prije 3-4 god, a koristilo ga je dosta navijackih grupa za prevoz tj. jedini dostupan bio eto cisto koliko si upucen.

Uredu onda postavljaj slike Demica i slicnih poluigraca po forumu...
- najrodjeniji
- Kontakt:
To je možda tvoje sječanje datira od prije 4 godine, plano lani 2 put , treći put mislili plano a ono marica gorilaANTIFA ! je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Ajd ne laprdaj hljeba ti, žuti bus, zapali se svako malo
Dok se neke svari ne promjene ja na stadion ne idem, ovo sa karama me samo još više udaljilo, nek naplate i trudnicama jer unose fetuse na tribine duplo
Taj zuti bus bio aktivan prije 3-4 god, a koristilo ga je dosta navijackih grupa za prevoz tj. jedini dostupan bio eto cisto koliko si upucen.![]()
Uredu onda postavljaj slike Demica i slicnih poluigraca po forumu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.