Ponekad se bome zove i Željkan, bar moja raja, nije ni bitno, naprijed PlaviiiiZaZelju je napisao/la:Kroz historiju naši navijači Želju nisu zvali Željkan. Baš ružno zvuči, čak pogrdno.
Željo
LJoŽe
Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ponekad se bome zove i Željkan, bar moja raja, nije ni bitno, naprijed PlaviiiiZaZelju je napisao/la:Kroz historiju naši navijači Želju nisu zvali Željkan. Baš ružno zvuči, čak pogrdno.
Željo
LJoŽe
Željezničar
tako je, bas nikad.ZaZelju je napisao/la:Kroz historiju naši navijači Želju nisu zvali Željkan. Baš ružno zvuči, čak pogrdno.
Željo
LJoŽe
Željezničar
https://sportsport.ba/fudbal/osim-kazu- ... uca/329989BosniaBoston je napisao/la:Gdje je objavljen intervju?
https://sportsport.ba/fudbal/osim-kazu- ... uca/329989BosniaBoston je napisao/la:Gdje je objavljen intervju?
Napišem sutra neko svoje viđenje, nisam sad baš u stanju.Dokoljenko je napisao/la:Dobro je rekao Amar danas, prva utakmica u kojoj smo kao neki favoriti, sto moze biti mac sa dvije ostrice. Nije ova Sloboda bas "bez zuba", utakmicu protiv pitara izgube tri razlike ali fule pet cistih sansi sto je moglo vrlo lako utakmicu okrenuti u drugom pravcu. Bice mi interesantno vidjeti za kakvu ce se postavku nasi odluciti, idemo li od prve minute sa pritiskom ili cemo polako i oprezno. Amar je uvijek volio igru bez puno rizika ali je ovih dana izjavio da publiku na tribinama moze zadrzati samo dobra i atraktivna igra, pa nesto kontam da cemo mi njih napast jako od samog pocetka. Ako bude tako onda ce Alispahica vjerovatno "mijenjati" E. Zec koji defanzivno nije velika radilica ali bi zato u napadu bili duplo opasniji i otvorilo bi se vise prostora za krila. U takvoj poziciji Dado i Bojo ce morat poginut da donesu napadacima dovoljno lopti a opet u svakom trenutku jednim okom paze na protivnika. Ne bi se ljutio i da nam daju go, ako cemo mi njima pet.![]()
Salu na stranu, ocekujem kvalitetnu i atraktivnu utakmicu kakvu nismo odavno odigrali. Nadam se pobjedi a ako rano damo prvi go, mozda i jako uvjerljivoj.
Naprijed Željo ljubavi moja!
P.S. @Braco, sta ti kazes za ovo do sada? Pohvale, kritike, sugestije? Mani se sff_a, piva i lakih zena.
Stanić i Veseli imaju 2 kartona.kerimatomic1921 je napisao/la:Ko god ima 2 kartona nek’ cisti danas. Nekako cemo sa kamenjarima, ali mi je vazno da 100% budemo spremni za gurbete.
Naravno, nije magacin Megamixa.Dokoljenko je napisao/la:Ovo je naša kuća!
Mi smo Željini Željo je naš!
Nek prica ko sta hoce.Covjek je dao mnogo za Zelju a i Zeljo je dao njemu.braco je napisao/la:Stanić još koja tekma i skida Sablju sa desetog mjesta, a kako je krenulo skinut će i Bratića. Srđan Stanić igrač sa najviše zvaničnih nastupa u historiji FK Željezničar - ima čirevi da pucaju mnogim.![]()
Ima samo ako ces za istok prodaje ti se iza istocne tribine, a sjever samo ispred sjeverne tribine pa eto da znas. Bujrumsaltcrew je napisao/la:Nesto ste mi puno optimisticni momci pazite da vam se ne odbije od glavu heh,lijepo vrijeme danas nego jel ima sad ispred stadiona da se kupi karta sa odem sebi kupit pa da odem pojest sta da ne ne guram poslije sa rajom
A gdje ti ovdje vidiš neki pretjerani optimizam, svi oprezni, ništa spektakularno.saltcrew je napisao/la:Nesto ste mi puno optimisticni momci pazite da vam se ne odbije od glavu heh,lijepo vrijeme danas nego jel ima sad ispred stadiona da se kupi karta sa odem sebi kupit pa da odem pojest sta da ne ne guram poslije sa rajom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.