Ma to mi je nevjerojatno stvarno, kupiš igrača za nemalih 35 milijuna i onda dobije prilike na kapaljku? Pitam se gdje je tu plan šta i kako sa ovim igračem u trenutku dok daješ tih 35 milijuna?harden je napisao/la:Imas pravo za Niku i Sanchesa, od rijeci do rijeci sve tacno. Renata mi je stvarno zao, mozda bi on i postao neki igrac da ga ne yebu svi. Da je Nijemac ne bi ga bog istjerao iz prvih 11. Nit mu daju da igra niti hoce da ga prodaju, syebat ce mu karijeru.Stefan Effenberg je napisao/la: Ima li taj igrac potencijal za najvisi domet?
Da budem iskren, nekako mi je postao drag igrač pa sam vjerojatno i subjektivan oko procjene njegove kvalitete ali opet činjenica jeste da poštenu i pravu priliku dosad nije dobio. A najviše me smeta licemjerno ponašanje uprave i trenera prema njemu.
Momak je trebao dobiti zasluženu priliku pa da se pokaže može li igrati u Bayernu ili ne. Ovako zaista ne znamo na čemu smo sa njim. Pokazuje znakove da nešto može, s druge strane pokazuje neiskustvo i mladost ali dajte čovjeku priliku kroz duži period da vidimo šta može.
Vidim da ovdje nisam jedini koji je počeo tako razmišljati. Ima nas poprilično. Sve stoji što si rekao, ja počinjem sumnjati sve više u to da li je on igrač za nešto više. Zasad pričati o njemu kao nasljedniku Robberya nema nikakvog smisla. Uz sve to što si naveo, nema niti ono usko vođenje lopte i dribling na sitno.harden je napisao/la:Coman me stvarno razocarava sve vise i vise, mozda sam ja previse ocekivao od njega? ali ovo je stvarno lose. Imam osjecaj da ce Gnabry izrasti u kompletnijeg igraca, ovaj Coman stvarno kao da bez mozga igra. Spusti glavu i zabij se u trojicu, ako kojim slucajem prodjes centriraj spustene glave napamet, ni ne pogleda gdje mu je igrac. Vise osjecaja za pas ima fakin Visca. Ni zavrsnica mu se nije popravila bog zna sta, kad god ide 1 na 1 dobijem flesbekove one sanse za titulu prosle sezone sto je promasio.
Nakon zadnje ozlijede otprije godinu dana, sada više nema niti psihu da izdrži duel, da istrpi udarac a to je za njegovu poziciju kao dobar dan. Normalno da će te udarati i rušiti kad god će netko moći ali to je normalno, kroz to jednostavno mora proći.
Također igra sa Alabom mu je blago rečeno očaj. Nema razumijevanja između njih dvoje. Dobro, ovdje smatram da ima naravno i do trenera puno ali opet u nekim situacijama nema onih instinktnih passova i kombinacija između njih. Kao da ne igraju skupa u istom klubu.