ThrillerHz je napisao/la:Brate kako ce igrat pored Benke??Farah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ThrillerHz je napisao/la:Brate kako ce igrat pored Benke??Farah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
AlfredNobel je napisao/la:Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.
Zna Hadžija majstor.
Uhljebio se boli ga tukiFarah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
Svi koji govore protiv baklji, govore protiv ubacivanja istih u teren. Šta misliš koliko će nas UEFA rebnuti za Zenicu? Jeli to činjenje dobra klubu?Sjeverjecudo je napisao/la:Ja I Jos kod Sam vidio kolika je mrznja ovdje prema vlastitim navijacima tj. Hordama Zla,radi hebenih baklji I to ne samo sada,nego u nazad 2-3 godine to traje,neka hajka ovdje protiv sjevera I hordi,pa nama ne trebaju veci neprijatelji kad vec imamo ovakve ,,simpatizere",svako od nas je trenutno ili je bio nekad tog sjevera,pa Taj sjever je bio tribina na koju su drkali svi na balkanu jedan period,puno novih stvari je Taj sjever I unio u navijacki svjet na balkanu,I svi smo znali uzivati u Tim bakljadama na sjeveru,bez obzira sta god vi rekli,ko god je bio ikad na sjeveru bio je I dio tih bakljada,I nemojte samo reci ne pali se nigdje drugo nego samo kod nas,najsvjeziji primjer su navijaci Copenhagena protiv zvezde,jeste li vidili koliko su oni palili,I kaze nisu sigurni na sjeveru ni ne mogu djecu na sjever dovest,pa na sjeveru nikad Niko nastradao nije od nekog drugog sve povrede navijaca koje su bile su bile od samih sebi,znaci te osobe su same sebi nanijele povrede,a djeci je puno bolje na sjeveru,jer tamo nece cuti psovke igracima i ss,nego ce tamo cuti samo pjesme podrske i ljubavi prema klubu.
Nije isto zapaliti baklju i pustit je da se ugasi na tribini i baciti je na teren.Sjeverjecudo je napisao/la:Ja I Jos kod Sam vidio kolika je mrznja ovdje prema vlastitim navijacima tj. Hordama Zla,radi hebenih baklji I to ne samo sada,nego u nazad 2-3 godine to traje,neka hajka ovdje protiv sjevera I hordi,pa nama ne trebaju veci neprijatelji kad vec imamo ovakve ,,simpatizere",svako od nas je trenutno ili je bio nekad tog sjevera,pa Taj sjever je bio tribina na koju su drkali svi na balkanu jedan period,puno novih stvari je Taj sjever I unio u navijacki svjet na balkanu,I svi smo znali uzivati u Tim bakljadama na sjeveru,bez obzira sta god vi rekli,ko god je bio ikad na sjeveru bio je I dio tih bakljada,I nemojte samo reci ne pali se nigdje drugo nego samo kod nas,najsvjeziji primjer su navijaci Copenhagena protiv zvezde,jeste li vidili koliko su oni palili,I kaze nisu sigurni na sjeveru ni ne mogu djecu na sjever dovest,pa na sjeveru nikad Niko nastradao nije od nekog drugog sve povrede navijaca koje su bile su bile od samih sebi,znaci te osobe su same sebi nanijele povrede,a djeci je puno bolje na sjeveru,jer tamo nece cuti psovke igracima i ss,nego ce tamo cuti samo pjesme podrske i ljubavi prema klubu.
Dabogda im za hemoterapiju trebalobenko21 je napisao/la:- FK Sarajevo se kažnjava sa 6.000 KM zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Zrinjskog
- FK Borac se kažnjava sa 2.000 KM zbog dešavanja na utakmici protiv Radnik, kada je susret prekinut zbog nacionalističkih skandiranja
veca kazna za baklje nego za nacionalisticko skandiranje![]()
Dupla!ledesma je napisao/la:Okrenimo se cilju, vakat je!
Titula!
Mile već traži razloge za poraz.. sve osim pobjede za gurbete je katastrofa, ogromni su favoriti bla blaLecler je napisao/la:Šta mislite može li danas ova Sloboda do boda? Bilo bi dobro da se kone malo vrate u realnost.
To moze da znaci i nesto drugo... A to je da ce sad biti rigoroznije kontrole na ulazu i suzbijanje paljenja na utakmicama...skoroalen je napisao/la:Toliko je djeci bolje na sjeveru nego na ostalim tribinama da je klub juče izašao sa saopštenjem da junior ulaznice od sad vrijede samo za istok i zapad.
Lani su tri puta igrali 0:0 očigledno Sloboda ima recept za njih,nadam se da mogu uzeti bod.MortemHz je napisao/la:Mile već traži razloge za poraz.. sve osim pobjede za gurbete je katastrofa, ogromni su favoriti bla blaLecler je napisao/la:Šta mislite može li danas ova Sloboda do boda? Bilo bi dobro da se kone malo vrate u realnost.
belosevic28 je napisao/la:Cestitam bratu koji se ozenio. Nek bude hairli aBd.
Prepoznat ce se
Istina ali gurbeti su ove sezone jači, u odličnoj su formi a ekipa Slobode je promijenila kompletan tim iako nisu toliko loše počeli sezonu.Lecler je napisao/la:Lani su tri puta igrali 0:0 očigledno Sloboda ima recept za njih,nadam se da mogu uzeti bod.MortemHz je napisao/la:Mile već traži razloge za poraz.. sve osim pobjede za gurbete je katastrofa, ogromni su favoriti bla blaLecler je napisao/la:Šta mislite može li danas ova Sloboda do boda? Bilo bi dobro da se kone malo vrate u realnost.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bilosta, Bing [Bot], Dave, greenwood, InatSilniBosanski, MaroonBjelave, r3m1, THEC, tutankamon1905 i 78 gostiju.