Na taj sam mislio.xinxee je napisao/la:Ima jedan gol u Areni i to u dresu HofenhajmaKaunas je napisao/la:Navikao je plavooki da njima zabija na Areni, ovaj se ne broji više

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Na taj sam mislio.xinxee je napisao/la:Ima jedan gol u Areni i to u dresu HofenhajmaKaunas je napisao/la:Navikao je plavooki da njima zabija na Areni, ovaj se ne broji više
Cudno. Moguce da su pravilo nedavno promijenili. Siguran sam da je uvijek bio slucaj da ako igrac istog tima skrene smijer lopte i pogodi mrezu da njemu bude pripisan gol. Mada nije ni bitno, Lukebakiju ionako idu najvece zasluge, ali zato je asistencija za Grujicaxinxee je napisao/la:Al nije mu pripisan gol, samo asistencija. Ondje je Lukabakio u strijelce upisan ,ipak je šutao.
I meni je bilo cudno kad je komentator njemacki govorio da je Lukabakijo dao sretan gol pomocu ledja ibisevica , al izgleda sad to tako ide u fudbalu.Shogun je napisao/la:Cudno. Moguce da su pravilo nedavno promijenili. Siguran sam da je uvijek bio slucaj da ako igrac istog tima skrene smijer lopte i pogodi mrezu da njemu bude pripisan gol. Mada nije ni bitno, Lukebakiju ionako idu najvece zasluge, ali zato je asistencija za Grujicaxinxee je napisao/la:Al nije mu pripisan gol, samo asistencija. Ondje je Lukabakio u strijelce upisan ,ipak je šutao.![]()
![]()
![]()
Usao duh Misketa u Vedatora.
S druge strane u njegovim nogama se vidio manjak kvaliteta u odnosu na dzekuadisice je napisao/la:Ibisevic mi je uvijek bio drazi od Dzeke.U njegovim ocima se vidi dobrota.Steta sto ne igra za repku uvijek je davao 100%
Cak i s tom povredom je uz Dzeku najbolji napadac koji je igrao za BiH.adisice je napisao/la:Da nije imao onu povredu mozda bi duplo bolju karijeru imao od ove...al ko zna
Ibisevic i Barbarez, nisam siguran kome bi dao primatMaestro je napisao/la:Cak i s tom povredom je uz Dzeku najbolji napadac koji je igrao za BiH.adisice je napisao/la:Da nije imao onu povredu mozda bi duplo bolju karijeru imao od ove...al ko zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.