AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa ljudi ne razumiju to da je Suso, uz Donarumu i Romagnolija (dodajmo tu Paquetu i Piateka) jedini kapitalac u timu, čiju prodaju ne bi ni osjetili, pogotovo ako bi ga zamjenili kvalitetnim veznjakom. Ove ostale prodaje bi itekako osjetili.
A i dalje stojim iza toga da će biti fejl kao desetka jer on to u načelu ni nije, samo čekajte da prođe nekih 5-6 kola.
Kamo sreće da ga možemo ostaviti i neometano uzimati druge igrače, bez prethodnih prodaja. Ali ne možemo.
Ja bih prvi Kessija otjerao, ali dajem mu šansu, možda Giampaolo probudi ono najbolje u njemu.
A i dalje stojim iza toga da će biti fejl kao desetka jer on to u načelu ni nije, samo čekajte da prođe nekih 5-6 kola.
Kamo sreće da ga možemo ostaviti i neometano uzimati druge igrače, bez prethodnih prodaja. Ali ne možemo.
Ja bih prvi Kessija otjerao, ali dajem mu šansu, možda Giampaolo probudi ono najbolje u njemu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Mozda Kessiea ne zele prodat jer mu je cijena pala, neće niko platit onoliko koliko je Milan Atalanti dao za njeg. Iz tog razloga neka ga jos jednu sezonu, mozda na kraju uspiju izvući neku korist od njeg.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kessie ce biti dobar, samo ga treba pustiti da igra ono sto zna!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Vidis nije nase da trazimo kupca za te hamelje. Ko ih je dovodio nek ih se i rjesaje. Samo pricamo sa ima veliki broj igraca koji bi se trebali rijesiti prije Susa i da on nije prvi problem kluba.Rosicky je napisao/la:Problem prodaje je taj što tri hamelja neće nitko da uzme.Mogu otići iz Milana za neku simbolicnu cifru da se oslobode plate.shevchet je napisao/la:Prodaš 3 hamelja, bolje nego Susu, bolje i manje igrača na raspolaganju, ali kvalitetnijih, igra se bez Evrope i može se izgurati, ali pod uslovom da imamo jednog majstora u ekipi.
Suso je kapitalac kao i Donaruma i Romagnoli na kojim se sada može uzeti velika para.
SuSo i Donaruma bi bili najbezbolniji,dobrih golmana ima vagon a Susa nikad nisam mirisao,.Od njih bi u kasu sjelo 100M
A i ove hamelje bi sigurno neko uzeo ima sigurno kandidata. Al kao sto gledam nisu oni na transfer listi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
rjesite se rasiste kessieja kao sto ste se rjesili bakayokoa i ponovo cu imat lijepo misljenje o milanu
Normalno da ima kupaca i za te hamelje, samo ih treba naći, a ne raditi na Correa transferu mjesec dana, kao da je Ronaldo...
Ovo što Rosicky spomenu, simbolična cifra...
Pa svakako 3 hamelja ili poluhamelja po 10 miliona i eto Susine love, kao da smo njega prodali!
Većina navija da prodaju Susu, a ja tvrdim da je Suso za Kessie-a doktor fudbala, ono je običan panj koji trči, koji ne zna kontre povući i igra alibi igru, prvom do sebe.
Nemojte se zavaravati bezze da će on biti bolji kod GP, nema od toga ništa.
Ali hajde, kad krene sezona, mnoge će se stvari ispostaviti koje ja trubim ovdje mjesec dana,živi bili pa vidjeli!
Ovo što Rosicky spomenu, simbolična cifra...
Pa svakako 3 hamelja ili poluhamelja po 10 miliona i eto Susine love, kao da smo njega prodali!
Većina navija da prodaju Susu, a ja tvrdim da je Suso za Kessie-a doktor fudbala, ono je običan panj koji trči, koji ne zna kontre povući i igra alibi igru, prvom do sebe.
Nemojte se zavaravati bezze da će on biti bolji kod GP, nema od toga ništa.
Ali hajde, kad krene sezona, mnoge će se stvari ispostaviti koje ja trubim ovdje mjesec dana,živi bili pa vidjeli!
- muha milanez
- Kontakt:
Pa kako ce bit bolji od Susa, gledaj konstiuciju dvojice igrača... Smiješno poredit, pa onda pozicije koje igraju. Kessie može bit extra, samo da mu trener da pravu poziciju, ali samo sto dalje od orgaizacije igre i napada.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ali zar nije bolje prodati Susa za 35 miliona sad i novac uložiti u kvalitetnog veznjaka, nego za 15-20 miliona iduće godine kada uđe u zadnju ugovora? A još ako bi vremenom završio na klupi, cijena bi se još više srozala.
Postoji opcija novog ugovora, a to ne dolazi u obzir, pogotovo zbog plate koju traži. A i mimo plate ne dolazi u obzir, dosta mu Milana, dosta Milanu njega. Hvala doviđenja.
Dosta hamelja će se rasprodati, Silva i Laxalt su na putu, moguće i Strinić. Ima Biglia, ali svakako će biti na klupi i svakako odlazi iduće godine tako da ne smeta.
Jedini potencijalni "kapitalci" ako Susa ostave su Samu i Hakan, mada ovaj drugi je po meni korisniji igrač od Susa jer može po nevolji pokriti sve pozicije u sredini. Ovaj može samo jednu, a i na toj jednoj će biti za qurac nakon doglednog vremena.
Uglavnom, i ako prežive ovaj merkato, idući sigurno neće. Na ljeto 2020 ćemo zvanično biti hamelj free, poslije ko zna koliko godina.
Postoji opcija novog ugovora, a to ne dolazi u obzir, pogotovo zbog plate koju traži. A i mimo plate ne dolazi u obzir, dosta mu Milana, dosta Milanu njega. Hvala doviđenja.
Dosta hamelja će se rasprodati, Silva i Laxalt su na putu, moguće i Strinić. Ima Biglia, ali svakako će biti na klupi i svakako odlazi iduće godine tako da ne smeta.
Jedini potencijalni "kapitalci" ako Susa ostave su Samu i Hakan, mada ovaj drugi je po meni korisniji igrač od Susa jer može po nevolji pokriti sve pozicije u sredini. Ovaj može samo jednu, a i na toj jednoj će biti za qurac nakon doglednog vremena.

Uglavnom, i ako prežive ovaj merkato, idući sigurno neće. Na ljeto 2020 ćemo zvanično biti hamelj free, poslije ko zna koliko godina.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Velika je novčana u razlika u onome šta Milan nudi i onome šta Atletico želi, za Correu naravno. Tako da nešto ne vjerujem da ćemo ga dovesti ako ne podignemo ponudu, prilično sam siguran da Atletico neće toliko sniziti cijenu, njima pare nisu toliko neophodne da bi ga pustili za bilo koju cifru.
Mene je samo strah da Leao ne bude zadnje pojačanje ovog ljeta, ne bih se usudio reći da bi to bio dobar mercato.
Mene je samo strah da Leao ne bude zadnje pojačanje ovog ljeta, ne bih se usudio reći da bi to bio dobar mercato.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- LegendKiller
- Kontakt:
ovo pod uslovom da se neka od pojačanje ne pokažu kao hamelji kako ti kažeš, tako da polako sa zaključcima. Kada se sjetim ovdje hvalospjeva na Bigliu, kao da Pirla dovodimo, a on obični trut, i to veoma skup trut. Sve što smo doveli su neprovjereni igrači na malo veći nivo fudbala, tako da vidjećmo kako će se snaći.rope11 je napisao/la:Ali zar nije bolje prodati Susa za 35 miliona sad i novac uložiti u kvalitetnog veznjaka, nego za 15-20 miliona iduće godine kada uđe u zadnju ugovora? A još ako bi vremenom završio na klupi, cijena bi se još više srozala.
Nisu samo pare u pitanju, nego principi. Oni jednostavno toliko cijene, pa ako ko hoće bujrum. Imam osjećaj da će radije džaba dati igrača, nego ga pustiti ispod te njihove cijene. Primjera je mnogo kod Španaca. Oni, Sevilla... Koga god smo dovodili papreno je plaćeno, a oni kada kupuju ucjene su tu. Problem je što nemamo dva-tri slična igrača, pa da i mi vagamo. Naši se zalijepili k'o ćorav za plot i ne znaju drugog igrača tražiti osim Corree, koji je za mene solidan igrač i ništa više. Djeluje mi nešto pokretljiviji igrač ala SusoRaonffa je napisao/la:Velika je novčana u razlika u onome šta Milan nudi i onome šta Atletico želi, za Correu naravno. Tako da nešto ne vjerujem da ćemo ga dovesti ako ne podignemo ponudu, prilično sam siguran da Atletico neće toliko sniziti cijenu, njima pare nisu toliko neophodne da bi ga pustili za bilo koju cifru.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ali je stvar u tome što su faktički dogovorili Rodriga, samo fali prodaja Koreje da bi ga ozvaničili. I opet odugovlače i ne odustaju od postavljene cijene, iako je prevelika i iako vide da Milan to nema namjeru platiti, a i sam igrač insistira na transferu.
Što se mene tiče, imaju pravo tražiti i 100 miliona, ali doveli su se u situaciju da im jedan transfer zavisi od drugog i opet ne popuštaš, bespotrebno jedenje go.vana.
Srećom pa ni Maldini nije vesla sisao, ponuđena je određena cifra i ne žele dati ni euro više.
Nisam ni ja najveći fan, ali koje opcije uopšte imaš? U sezonu se ne smije ući bez SS-a, pa neka se snalaze kako znaju. Vjerujem da će doći, samo što će to biti u septembru.
Što se mene tiče, imaju pravo tražiti i 100 miliona, ali doveli su se u situaciju da im jedan transfer zavisi od drugog i opet ne popuštaš, bespotrebno jedenje go.vana.
Srećom pa ni Maldini nije vesla sisao, ponuđena je određena cifra i ne žele dati ni euro više.
Nisam ni ja najveći fan, ali koje opcije uopšte imaš? U sezonu se ne smije ući bez SS-a, pa neka se snalaze kako znaju. Vjerujem da će doći, samo što će to biti u septembru.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vjerovatno ako ne bude ništa od Corree, Leao će biti SS ili možda Suso/Samu. Slažem se da ne treba preplaćivati igrača ajmo reći upitnog potencijala, što Correa i jeste
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Koliko si ti siguran da je njima dolazak Rodriga uslovljen prodajom Correa-e? Ne znam baš da su oni u takvoj situaciji da im to stvara problem, ne znam da li su ikada doveli igrača preko 40ak miliona do dolaska Felixa koji je onako, ugrubo, pokriven prodajom Grizmana.rope11 je napisao/la:Ali je stvar u tome što su faktički dogovorili Rodriga, samo fali prodaja Koreje da bi ga ozvaničili. I opet odugovlače i ne odustaju od postavljene cijene, iako je prevelika i iako vide da Milan to nema namjeru platiti, a i sam igrač insistira na transferu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad gledam ove igrače pozvane za utakmicu protiv Cesene, nema Lea i Benasera + Theo koji je povrijeđen, a sva trojica igrača projektovana da budu starteri, i trenutno najveća pojačanja koja smo doveli ovog ljeta, a nisu svi skupa zajedno odigrali više od 50ak minuta predsezonskog fudbala u dresu Milana, a sezona počinje za sedam dana.
Vrlo vrlo loša taktika struke, da ne kažem vrlo glupa.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ljudi, jeste li vi doveli kakva pojacanja ili samo buraniju kao proslih godina??...hoce li biti udara na CL??
Koliko vidim, "prijateljski" vam klubovi opasno prijete..da vam opet ne ostane grcevita borba za EL..
Samo vas huskaju protiv nas, a iza ledja vam rade..
Koliko vidim, "prijateljski" vam klubovi opasno prijete..da vam opet ne ostane grcevita borba za EL..
Samo vas huskaju protiv nas, a iza ledja vam rade..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Prosle sezone Lemar 75.Raonffa je napisao/la:Koliko si ti siguran da je njima dolazak Rodriga uslovljen prodajom Correa-e? Ne znam baš da su oni u takvoj situaciji da im to stvara problem, ne znam da li su ikada doveli igrača preko 40ak miliona do dolaska Felixa koji je onako, ugrubo, pokriven prodajom Grizmana.
Mogu oni dovesti Rodriga i bez prodaje Correa-a jer su ovo ljeto u plusu preko 60 miliona ali vjerovatno ne zele nagomilavati igrace,neko iz napada mora otpasti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pisalo je da je povezano sa Rodrigom, čak je bio i doletio u Madrid, ali se kasnije opet vratio da trenira sa Valencijom. Navodno se samo čeka prodaja Koreje, ali boli njih qurac, mogu odugovlačiti do samog kraja jer ni Correa ni Rodrigo nisu prvotimci, čak šta više, nikakav belaj ni da propadne posao
a nama s druge strane skroz druga krajnost, Koreja ključni šraf u ovoj formaciji i neizostavni prvotimac. Već je sranje što će doći prekasno, a da ne pričam koje bi sranje bilo da ne dođe nikako.
Sreća pa i ide ona reprezentativna pauza poslije dva kola, taman da se svi sastave. A i lake su utakmice, i ovaj hendikepirani sastav bi ih trebao dobiti.
Mada mogao se pretpostaviti ovakav scenario, odmah je Maldini davno na pres konferenciji par puta ponovio da mercato traje do 2.9. Tačno je nagovjestio da će se ovi veći transferi desiti bukvalno 5 do 12.
Ona zadnja sedmica će biti burna, ali nadam se da će se stvari bar malo pokrenuti sa prodajama par igrača, to nas koči puno više nego što se misli.

Sreća pa i ide ona reprezentativna pauza poslije dva kola, taman da se svi sastave. A i lake su utakmice, i ovaj hendikepirani sastav bi ih trebao dobiti.
Mada mogao se pretpostaviti ovakav scenario, odmah je Maldini davno na pres konferenciji par puta ponovio da mercato traje do 2.9. Tačno je nagovjestio da će se ovi veći transferi desiti bukvalno 5 do 12.
Ona zadnja sedmica će biti burna, ali nadam se da će se stvari bar malo pokrenuti sa prodajama par igrača, to nas koči puno više nego što se misli.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da je to neka greska, nedopustiv je toliki amaterizam i nonsalancija u Milanu. Ali bice da je to samo nasa realnost, u ovakvim stvarima se i vidi razlika izmedju ozbiljnih timova/Uprava i onih nizerazrednih.Raonffa je napisao/la:Sad gledam ove igrače pozvane za utakmicu protiv Cesene, nema Lea i Benasera + Theo koji je povrijeđen, a sva trojica igrača projektovana da budu starteri, i trenutno najveća pojačanja koja smo doveli ovog ljeta, a nisu svi skupa zajedno odigrali više od 50ak minuta predsezonskog fudbala u dresu Milana, a sezona počinje za sedam dana.
Sad gledam uporedbu statistike golovi-asistencije Corea (SS)- Samu (LW,RW). U skoro duplo vise minuta Correa ima 1 gol manje i isto asistencija jbt. Istina, Corea je sigurno imao DALEKO veci uticaj na samu igru svog kluba i pomaganje u fazi odbrane/napada, ali je cinjenica i da je Samu vecinom ulazio sa klupe, da ga je Gatuzo nakon svake odlicne partije zakovao na klupu narednih 3-4 tekme i tako stalno, a onda bacanje na lijevo krilo pa pred kraj sezone i u vezni red sto je pogubno za takvog igraca.
Hocu da kazem, za Samua ne mozes dobiti 20mil da se na glavu nasadis, a ovi ne daju Coreu ni za 45mil. Ako je tako, onda bih radije ostavio Samua za rotacije kao SS, a doveo jakog veznjaka, nego ovima dao ogromnih 50+mil za igraca koji ne vrijedi toliko ni po cemu.
Pa ostavi i Susa ako vec ne mozes dobiti dobre pare, a dovedi Rakitica, Modrica ili slicnog profila, a jos ako prodas Silvu, Biglu i Laxalta mozes i Olma i mirna Bosna.
Kad se samo sjetim koliko se prizivao Bigla kod nas i kad je dosao toliko se hvalio, pogotovo nakon one prve utakmice dobre.

Zbog njegove plate bolje ga prodati i ispod cijene, nego ga izgubiti besplatno na kraju sezone + davaces mu platu ove sezone. Jedino ako sa Benacerom nisu zakljucili tu CM piziciju, a bacili se na tog SS, jer onda imamo viska igraca u rosteru.
Ohrabruje cinjenica da ni mediji ne znaju sta i kako rade B&M pa se nadam i nekoj prodaji i dovodjenju igraca do kraja mercata.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zasto za vcrs nisu pozvani ni Krunic ni Leao ni Benacer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.